Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ahh gnoji :angry: sam sodniku nej hvala re?ejo, da je nasedal vsem dajverjem bleferskim pa da je potalal miljon rumenih in rde?ga sfejkanga. Bruh.

33112_1.png

Napisano

Igra pa je bla katastrofalna, negledljiva! :blush::harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?panci....in sicer z njim povsem netipi?nim rezultatom 1:0 :P:glare::whatever:

pa ?e res je blo.....pedri ?panski :angry:

iniesta je pa zgleda k ronaldu na "potaplja?ke" in?trukcije hodu, pfuj! <_<

Napisano

pa ?e res je blo.....pedri ?panski :angry:

iniesta je pa zgleda k ronaldu na "potaplja?ke" in?trukcije hodu, pfuj! <_<

Men se je fusbal ?ist zameru in sem jezen sam nase, da sem gledal tole v?eraj?nje sranje (?e dobr, da je bla tekma za tretje mesto prava poslastica).

Gleda? Robbna, kako mu Puyol visi obe?en okrog pasu pa ne bo padel al pa zasimuliral prekr?ek in samo zato ker pa? robben ni potaplja? ga sodnik tud povohal ni glede prekr?ka. Po drugi strani so pa ?panci padali kot igralci v partizanskih filmih - to simuliranje prekr?kov je blo ogabno za popizdit, sodnik bi pa o?itno rabil o?ala, ker tolk kot so ga scat vozili ga po moje ?e dolg ?asa noben ni.

33112_1.png

Napisano
:angry2: katastrofa sploh ni blo nogometu podobno ampak tekmovanju za najboljsega padavcka(potapljaca)

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Men se je fusbal ?ist zameru in sem jezen sam nase, da sem gledal tole v?eraj?nje sranje (?e dobr, da je bla tekma za tretje mesto prava poslastica).

Gleda? Robbna, kako mu Puyol visi obe?en okrog pasu pa ne bo padel al pa zasimuliral prekr?ek in samo zato ker pa? robben ni potaplja? ga sodnik tud povohal ni glede prekr?ka. Po drugi strani so pa ?panci padali kot igralci v partizanskih filmih - to simuliranje prekr?kov je blo ogabno za popizdit, sodnik bi pa o?itno rabil o?ala, ker tolk kot so ga scat vozili ga po moje ?e dolg ?asa noben ni.

In potem svizec zavije ?okolado...kak?na objektivnost!

Sodnik je v primeru Robben-Puyol pustil prednost, ker je ocenil, da ima dobro prilo?nost za zadetek - pa? mu ni uspelo in za nazaj ne more dosodit kartona...saj je imel Robben ?e druge prilo?nosti, ki jih ?al ni izkoristil...tu naj i??e razloge za poraz, ne pa se na sodnika zgovarjat...

?e dobro, da so vsi ?panci kon?ali tekmo brez huj?ih po?kodb, ker so Nizozemci igrali izredno grobo (tudi ?panci a vseeno ne toliko) ter uporabljali kung fu vlo?ke...

De Jung in van Bommel bi morala ?e v 1. pol?asu dobiti rede?a kartona...Robben (in Puyol) v drugem...ampak ker je to finale jim je sodnik spregledal ?ez prste...Nizozemci so naredili 28 prekr?kov ?panci 19...partizani so bili na obeh straneh...toliko o sojenju...

Dejstvo je, da je bila tekma zani?, sojenje porazno a ?panci vseeno bolj?i (ve? strelov na gol in v okvir, ve? kotov, ve? posesti, ve? so pretekli in naredili manj prekr?kov)

P.S. ?panija je dobila nagrado za fiar play (le zakaj?), v idealni 11erici prvenstva je 5 ?pancev (definitivno manjka ?e ?esti - Casillas). ?panija ima tudi najve? strelov na nasprotnikov gol.

Edina nepora?ena reprezentanca na prvenstvu je Nova Zelandija ?zmeden?

Najlep?e je bilo gledat Nemce in Urugvajce (pa ne samo za 3. mesto)

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Kaj ma to veze z objektivnostjo, ?e sovra?im nogometne potaplja?e? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

?panci so izgleda pozabili,da se nogomet igra po dol?ini stadiona in ne po ?irini (goli so na ta dalj?em delu).

Oni pa izgleda "napadajo" od ene out linije do druge.In ko pridejo z 142 kratkimi podajami na drugo stran ugotovijo,da tam ni gola.Fuj. :angry:

Zaradi nih in podobnih to sploh ni ve? podobno nogometu.V enem trenutku so glumli lete?e pajace v kazenskem

prostoru Nizozemcev trije "glumci".Na sre?o jim sodnik ni nasedel.

Res dobro,da je bila tekma za tretje mesto pravi spektakel nogometa. :bravo:

BDW-tisto hobotnico bi bilo dobro spe?i na ?aru...

Napisano

Sodnik je v primeru Robben-Puyol pustil prednost, ker je ocenil, da ima dobro prilo?nost za zadetek - pa? mu ni uspelo in za nazaj ne more dosodit kartona...

Ni res.

Pusti prednost, ko se pa akcija kon?a, pa podeli rumeni karton. In Puyol je v?eraj gotovo zaslu?il 2 rumeni karton, ko se je prakti?no ovil okoli Robbna.

Edino, kar sodnik ne more dodelit v primeru, da pusti prednost, je prosti strel. Ima na izbiro - prosti strel ali pustiti prednost.

Druga?e se pa strinjam z Bossom - Iniesta je v drugem pol?asu roku dveh minut se mi zdi izsilil 2 rumena kartona, pa se je na po?asnih posnetkih lepo videlo, da se ga Nizozemca sploh dotaknila nista, ali pa minimalno - je kar sam odsko?il v zrak. Pri meni je izgubil dosti, mi je bil do sedaj kot navija?u Barcelone zelo v redu igralec.

Hvala bogu, da je zlato kopa?ko dobil mojster strelov z razdalje in pravi borec, ki ne pada po tleh in simulira za vsako figo - Diego Forlan :danzoman::rispekt::bravo:

?koda, da ni Robben izkoristil ene izmed dveh prilo?nosti, ker potem bi videl dolga ksihta obeh najve?jih ?panskih naduvankotov - Alonsa in Davida Ville. To bi bilo priceless... hehehe :hudicek::hudicek::hudicek:

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Robben je verjento prvi?, da ni zasimuliral, ko se je Puyol obesil nanj. Iniesta je res v zadnjih minutah 2x nepotrebno padel. Je pa res da so ga celo tekmo tepli ko ma?ka in da tudi v tistih dveh simuliranih prekr?kih Inieste so se mu grdo posravli v blok, on je pa pa? sko?il mimo njih in se zvil po tleh.

Robbna imeti, za nek vzor, kako se ne simulira je smeh... po Ronaldu verjetno najbolj po tleh zvijajo?e/umirajo?i nogometa?.

In tele Nizizemci so ?e enkrat pokazali, kaki prasci so. Spet so se zatekli k podlostim in brutalnim ?tartom, ki pa jih sodnik, ker je finale SP ni hotel kaznovati z rde?im kartonom. Van Bommlov ?tart, je najbolj ?olski primer kazni za rde? karton. ?el je izklju?no na igralca od zadej, tam ni bilo nobenega namena igrati na ?ogo. Da kung-fuja de Jonga ne omenjamo. Medtem ko Robben lahko po sodnikovm ?vi?gu igra pa dribla naprej in ne dobi kartona, medtem ko ga Xavi takoj.

Sodnik je bil katastrofalen, a je bi katastrofalen za obe strani, ?e ne nekoliko bolj na ?kodo ?pancev.

Nizozemci pa poleg dveh protinapadov Robbna niso sestavili popolnoma ni? in tudi sestava kak?nega napada jih ni zanimala.

Tekma je bila bedna predvsem na ra?un Nizozemcev, ki so z grobimi ?tarti prekinjali igro. Pa tudi una Nem?ija: Urugvaj ni bila poslastica. Pol tekme itak nisem gledal, ker je bil dolgcajt. Tiste gole (ve?ino) pa so itak padli iz prekinitev ali pa nekih neizdelanih akcij. Protinapad Urugvajaj za 1:1 je bil ?e najlep?a akcija.

Ali kako bi rekel Joda: Only number of goals, good football match does not make, mhm :)

Napisano

Robben je verjento prvi?, da ni zasimuliral, ko se je Puyol obesil nanj. Iniesta je res v zadnjih minutah 2x nepotrebno padel. Je pa res da so ga celo tekmo tepli ko ma?ka in da tudi v tistih dveh simuliranih prekr?kih Inieste so se mu grdo posravli v blok, on je pa pa? sko?il mimo njih in se zvil po tleh.

Robbna imeti, za nek vzor, kako se ne simulira je smeh... po Ronaldu verjetno najbolj po tleh zvijajo?e/umirajo?i nogometa?.

In tele Nizizemci so ?e enkrat pokazali, kaki prasci so. Spet so se zatekli k podlostim in brutalnim ?tartom, ki pa jih sodnik, ker je finale SP ni hotel kaznovati z rde?im kartonom. Van Bommlov ?tart, je najbolj ?olski primer kazni za rde? karton. ?el je izklju?no na igralca od zadej, tam ni bilo nobenega namena igrati na ?ogo. Da kung-fuja de Jonga ne omenjamo. Medtem ko Robben lahko po sodnikovm ?vi?gu igra pa dribla naprej in ne dobi kartona, medtem ko ga Xavi takoj.

Sodnik je bil katastrofalen, a je bi katastrofalen za obe strani, ?e ne nekoliko bolj na ?kodo ?pancev.

Nizozemci pa poleg dveh protinapadov Robbna niso sestavili popolnoma ni? in tudi sestava kak?nega napada jih ni zanimala.

Tekma je bila bedna predvsem na ra?un Nizozemcev, ki so z grobimi ?tarti prekinjali igro. Pa tudi una Nem?ija: Urugvaj ni bila poslastica. Pol tekme itak nisem gledal, ker je bil dolgcajt. Tiste gole (ve?ino) pa so itak padli iz prekinitev ali pa nekih neizdelanih akcij. Protinapad Urugvajaj za 1:1 je bil ?e najlep?a akcija.

Ali kako bi rekel Joda: Only number of goals, good football match does not make, mhm :)

Se podpi?em, ?koda za nogomet, prevelike ?elje(odgovornosti) z obeh strani, ni? ali zelo malo nogometa, grobosti pa ?e dolgo nisem videl tolko na eni tekmi....

Jebe? nogomet, grem na dopust v ?panijo, hahahahahahahaha... :bravo:

Napisano

Ni res.

Pusti prednost, ko se pa akcija kon?a, pa podeli rumeni karton. In Puyol je v?eraj gotovo zaslu?il 2 rumeni karton, ko se je prakti?no ovil okoli Robbna.

Edino, kar sodnik ne more dodelit v primeru, da pusti prednost, je prosti strel. Ima na izbiro - prosti strel ali pustiti prednost.

Druga?e se pa strinjam z Bossom - Iniesta je v drugem pol?asu roku dveh minut se mi zdi izsilil 2 rumena kartona, pa se je na po?asnih posnetkih lepo videlo, da se ga Nizozemca sploh dotaknila nista, ali pa minimalno - je kar sam odsko?il v zrak. Pri meni je izgubil dosti, mi je bil do sedaj kot navija?u Barcelone zelo v redu igralec.

Hvala bogu, da je zlato kopa?ko dobil mojster strelov z razdalje in pravi borec, ki ne pada po tleh in simulira za vsako figo - Diego Forlan :danzoman::rispekt::bravo:

?koda, da ni Robben izkoristil ene izmed dveh prilo?nosti, ker potem bi videl dolga ksihta obeh najve?jih ?panskih naduvankotov - Alonsa in Davida Ville. To bi bilo priceless... hehehe :hudicek::hudicek::hudicek:

redke so prilo?nosti ko se z thebillkom tako strinjam....pri meni je tudi iniesta izgubil nekaj to?k, ker ?e pa kej sovra?im so pa to tak?ni in druga?ni simulanti!

Napisano

post-278-1279043890_thumb.jpg

To ti je nogomet, a ne? <_<

tole mene spominja na Mortal Kombat...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

tole mene spominja na Mortal Kombat...

:D:D FINISH HIM!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Pa ce se kdi prilima clip kako so Iniesto tapli na zacetku, sploh van Bommlov start. Potem je lahko vsem jasno, zakaj se je Iniesta v zadnjih minutah malo po nepotrebnem zlalu?al po tleh. Iniesta ni znan po tem (iz Barce bolj Biskvit pa Alves), ampak to mi noben ne bo reku, da ne bi isto naredu na njegovem mestu v tistem momentu. ?ist vsi, ki zganjajo neke ?istunske fore zdej, bi nardil popolnoma isto. Pa po 120 minut laufanja, tut noge niso ve? tok "stabilne"...

Iniesta ja skromen decko, nikol se ni duval za vecje place/minutaze v klubu, kot to delajo drugi. Trdo trenira se briga zase in kako bo najbolje pomagal ekipi in je popolnoma zasluzeno tam kjer je. In ?eprav sem mu med tekmo 10x jebal mater zakaj je tok srame?ljiv pri strelu na gol, sem vesel da me je uti?al... mu privo??im.

Napisano

Za te dnarje, ki jih "slu?ijo" predvsem na ra?un navija?ov majo da krvavijo na terenu ne pa da ?pilajo bo??ke s trhlenimi nogami kot, da bi bili v ?ovu "a si ti tud notr padu".

33112_1.png

Napisano

@Boss, po?as se lohk na basket temo selimo, Carigrad vabi! :P:danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Močno dvomim da tudi pri tem kolaču niso bili zraven.
    • Mah, prav dobro se niti ne spomnim... Je bil en vaški pretep, prišla milica in njihov nono se je izmuznil, da ga niso dobili. Ko je vsa "pivska kompanija" prišla iz zapora in so se spet našli v oštariji in spet "malo" popili, so se spet nekaj začeli kregat in so mu jebali četniško mater, ker "se je skril ko partizan, ko nemce zagleda"...   Nekako tako je šla ta zgodba...
    • Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.