Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vidi? zakaj pol men jermen dol vr?e, ko ene pagpige sanjajo o "uefaloni" pa podobnih ?tosih.

Lani je en sodnik razkril, da je dobil ukaz naj ne sodijo ofsajdov ipd na el klasiku in kaj se je nardilo od takrat, ama ni?. Pometlo preprogo in ka?e po?akalo na naslednje leto.

Tebas, predsednik zveze je ?e itak ve?krat javno priznal da je zagri?en Madridista.

Napisano

?alostno, res. pomoje ima ?e vse skupaj malce politi?nega ozadja - madrid vs. barcelona.

Napisano

Kar zgovarji se Jures, priznaj, da je to bila tvoja ideja, a ne? :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Odli?no. Mladina je za?ela spet navijat za Juve. :) Bravo!

Od bratranca tamali je star 8 in je za?el navijat za Juve par mescov nazaj. Ni druge, kot da sem mu sedaj naro?il original leto?nji dres, da bo lahko na nogometnem treningu pokazal, kdo je najbolj?i, hehe.

Napisano

Boss, od kdaj ti zavzeto spremlja? ?ogobrc? :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ma sej ga ne... ampak v?asih se pa zajebem in pogledam kako tekmo pa ves ?as pizdim u 3PM

33112_1.png

Napisano

wow... k da bi sam ena ekipa igrala. CR7 je res mojster. :notworth:

33112_1.png

Napisano

neb blo ?voh, da danes ?e juve takole zbije monaco.  sramezljiv

Napisano

V?eri so bli Atleti res nekako OBLA?NI, sem pri?akoval popolnoma enakopravno sre?anje. Enega finalista ?e imamo in upam, da v finalu ne izgubi.  :zvizga:

H?erka, ki je ?elela malo zraven gledat ?ogobrc, ji je bilo ful ?udno, da nisem bolj vesel ob zadetkih Reala in vpra?a, da ?e ni meni v resnici bolj v?e? tadruga ekipa. Pa bi letos res ATM (bankomatu) bolj privo??il finale in kon?no zmago. Razcepljena osebnost, klinc pa tak navija? Reala.  :hohoho:

Napisano

Seveda smo videl.... samo baje se offsidov za real ne sodi ve?.

33112_1.png

Napisano

V trenutku podaje pasivni ofsajd...v nadeljevanju vse ?isto...

Napisano

Jures ma prav... to ni pasivni offside. ?oga gre proti Ronaldu in stranski bi moral pokazat zastavico. Ampak saj vemo kako gre pri RM - sodniki dobijo barvno slepoto na belo barvo.

Sicer je pa tukaj lepo opisano kaj je in primer kar do leta 2016 ?e ni bil ofsajd zdaj pa je.

http://www.telegraf.rs/sport/1685541-menjaju-se-fudbalska-pravila-od-sledece-sezone-ofsajd-vise-nece-biti-isti-video

33112_1.png

Napisano

Potem v nobenem trenutku ne sme biti napadalec za obrambnim igralcem...

Ob kaksnem prostem strelu jih je 5...pa ?esti igralec da gol...

Ne vem, no...

Napisano

Sam v tem primeru zoga ni sla na Ronalda...

Ne zagovarjam nikogar...tudi ne obsojam...samo v tem primeru Ronaldo ni vplival na igro in ni nobenega nasprotnika oviral...

Napisano

Potem v nobenem trenutku ne sme biti napadalec za obrambnim igralcem...

Ob kaksnem prostem strelu jih je 5...pa ?esti igralec da gol...

Ne vem, no...

Ne, lahko je, samo ?oga ne sme iti v njegovo smer. Takoj, ko je tako ali druga?e usmerjena nanj in se nahaja pred zadnjim igralcem (to ni nujno golman) je ofsajd po novem pa ne glede, da se ?oge tudi ne dotakne. Namre? v tem primeru je bil udele?en v bli?ini ?oge, ki je bila usmerjena nanj a je to prepre?il obrambni - se pravi, ?e obrambni ne bi posredoval bi ?ogo dobil Ronaldo in bi bil ob dotiku tako ali tako ofdsajd po starem in po novem. Razlika je le v tem, da se zdaj gleda ?e udele?bo v akciji in ?e gre ?oga proti napadalcu je to takoj ofsajd - vsaj moral bi biti.

Po drugi strani pa je seveda lahk ?e vedno nekdo v pasivnem ofsajdu, ?e ?oga ni bila usmerjena nanj oziroma njegovo po?etje ni vplivalo na igro ali napad. Ampak v tem primeru pa? ni bilo tako.

33112_1.png

Napisano

Sej zato je boljs, ce ga igras

Pa se skupinsko pedranje na piru pol je priceless

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

pobi, ?e ?e ne navijate za juve, dejte vsaj za gigija. ?iva legenda in moj vzornik zadnje 20 let. :)

Napisano

Za dans napovedujem 3:1. Zanimivo, da celo v Rimu mladina mno?i?no nosi drese Juventusa, pa imajo oni Romo in Lazio, pa morda ?e koga v dr?avnem prvenstvu.  :P

Napisano

pobi, ?e ?e ne navijate za juve, dejte vsaj za gigija. ?iva legenda in moj vzornik zadnje 20 let. :)

Pa Chielliniju tut prvo??m ne sam Gigi-ju. Sam vam povem da v finalu prot Realu, vsam bo glih Igvajih zahinavu ali pa zajebu vse. Garant.

Napisano

Zmaj, fora je, da ima juventus najve? navija?ev v Italiji in me to sploh ne presene?a. Milano ima dva dobra kluba, pa vseeno ima tam juventus zelo veliko bazo navija?ev. :-)

Sent from my D5803 using Tapatalk

Aja, pa upam, da bo dr?ala moja napoved, da tudi monaco z njihovo run&gun taktiko ne bo zadel na obeh tekmah. :-)

Sent from my D5803 using Tapatalk

Napisano

Joj koliko se samo okoli Gigija vrti, ?e? da je treba privo??iti njemu. Gigi ne rabi nobenega usmiljenja, da pride do pokala, on in ekipa so v top formi in bodo naredili kar je treba.

S to obrambo in disciplino ne vem kako jih lahko Real ustavi.

Ce je kdo gledal zadnjo tekmo Reala pod vodstvom nove generacije ( Morata, James, Kovacic, Casemiro, Asensio..) taka ekipa bi pa razturala

Smo Zidan jih 'spara'

Marsikdo je mnenja, da ko bo Kristina Ronaldina Balerina de Egoista, zapustila ta klub, da se jim pi?ejo lep?i ?asi. Bomo videli. Za letos se bo (verjetno) treba sprijaznit s porazom v finalu.  :zvizga:

Napisano

V?eraj smo s kolegi dru?no gledali tekmo madridskih rivalov in morm povedat to sme?no situacijo, da je Benzema naredil tisto ?arovnijo malce po tistem, ko ga je kolega madridist najbolj kritiziral, ?e? kaj sploh dela v prvi postavi namesto Morate.  :lol: Ta gol je spremenil celoten potek nadaljevanja, ampak z malo sre?e, bi se lahko atleti vrnili v igro in bi bil fini? tekme nor hud.

Je pa pomoje dosti bolje, da je napredoval Real, saj je dost bolj predvidljiv in prevsem premagljiv, ampak finale je le finale. Tam se vsaka malenkost ?teje, tako da tekma bo epska in jo komaj ?akam.  :vesel:

PS: Ne vem kolk spremljate fuzbal in posameznike v tem ?portu, lahko pa povem, da spremljam Gigija od Parme naprej in mi je vzornik zadnjih 20 let (ja, tudi sam sem vratar zadnjih 25 let pri futsalu) in morm povedat, da je to Gospod z veliko za?etnico in pravi ?portnik, predvsem pa ?lovek (kar pri meni najve? ?teje). ?e bi bilo kaj pravice na tem svetu, bi moral on dobiti zlato ?ogo leta 2006 namesto Cannavara, ampak dobro, je ?e moralo biti tako. Manjka mu osvojitev lige prvakov in to resni?no upam, da mu uspe sedaj. 

Tako da, ja. Forza Superman!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.