Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Odstevamo trenutke do 300k km...kmalu se bliza tudi redni servis...ker se ne vem ali bom avto menjal ali ne v bliznji prihodnosti me zanima, se veriga menja po intervalih ali ne? Na servisih so mi razlagali, da pustis dokler se neka lucka ne prizge, jaz pa ne bi rad da mi je odtrga nekje na poti in gre vse v maloro. Je se kaj pomembnega za porihtat? Na uradne kamor sem ga vozil so vec ali manj ves cas menjali olje in filtre in to je bilo to. Enkrat mislim da so bile svecke menjane...

Napisano

Pri nekje 240.000 bi mogli svečke že v drugo menjat. Veriga bi znala imet interval 200-250.000 predviden pregled, ampak načeloma se pomeri kako zelo raztegnjena je že, ima nekaj tolerance in, če je odstopanje preveliko se potem menja. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.