Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sam niso nikoli tolk udarne kot te južne... človek bi rekel, da so te pristno naše celo na nekem visokem kulturnem nivoju.

33112_1.png

Napisano

Eno vprašanje .Glih mimo grede. 

Gre se za all starke. Visoke superge.

Po pol leta se je spredaj na njih odlepil podplat in je sedaj luknja. To ni posledica obrabe ampak po moje napaka pri lepljenju. Ali bi bilo smiselno uveljavljati garancijo? Kako gre ponavadi to skozi?

Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

Po pol leta se je spredaj na njih odlepil podplat in je sedaj luknja. To ni posledica obrabe ampak po moje napaka pri lepljenju. Ali bi bilo smiselno uveljavljati garancijo? Kako gre ponavadi to skozi?

Glede na tvoje današnjo objavo v drugi temi zate ne. 😁

Prvič slišim, da bi superge imele garancijo, vsaj obvezno ne.

Glede neskladnosti, po starem "stvarni napaki", lahko poskusiš to uveljaviti pri prodajalcu. Pogoj, ne več ko 2 leti od nakupa & ne več ko 2 meseca po tem, ko se je napaka pokazala.

Nekateri trgovci imajo še ekstra svoja pravila, ki ne smejo biti manj ugodna od zakonskih. Na primer Lidlu lahko vrneš proizvod v 45 dni, Hofru v roku 90 dni od nakupa, in ne bodo komplicirali.

Napisano
pred 5 minutami je Janez007 napisal:

Glede na tvoje današnjo objavo v drugi temi zate ne. 😁

Prvič slišim, da bi superge imele garancijo, vsaj obvezno ne.

Glede neskladnosti, po starem "stvarni napaki", lahko poskusiš to uveljaviti pri prodajalcu. Pogoj, ne več ko 2 leti od nakupa & ne več ko 2 meseca po tem, ko se je napaka pokazala.

Nekateri trgovci imajo še ekstra svoja pravila, ki ne smejo biti manj ugodna od zakonskih. Na primer Lidlu lahko vrneš proizvod v 45 dni, Hofru v roku 90 dni od nakupa, in ne bodo komplicirali.

Saj ne bi kompliciral, a to je po moje šlamparija all stark. Nič ni več, kot je bilo.včasoh. Ko sem bil mlad smo jih zlozali do temeljev,da ti je res prišla noga spodaj ven. To je pa druga pesem.

Nič, gremo v to pa sporočim,če sem kaj  rešil.

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Alex napisal:

Kupil sem na Best Secret Adidaske.

Po 11 mescih, se je jezik preglodal, točno tam, ko je bil kovinski krogec za vezalko preko. Torej šlamparija pri vdelavi teh vodil/krogecev/netov.

Poslikal, reklamiral, poslal nazaj. Trajalo je 2 meseca in so dali dnar nazaj.

20230709_104236.jpg

Žal nimam boljše slike. Zgornja luknja je bila okrogla in ne šivana.

V Sloveniji imamo za šuhe 2 sodna izvedenca. Enmu pošiljajo vse trgovine (Hervis, Intersport, Alpina, ...). In zavrne skoraj vse kar dobi. Je blo pred letom v medijih. Je eni napisal, da ima nepravilni način hoje.

Greš na sodišče v tožbo in se pojavi tam isti izvedenec.

Popravljeno od godlike
  • Haha 2
  • Začuden 2
  • Zmeden 1
Napisano

Aha, torej sem na tega lumpa naletel par let nazaj, ko so mi pri Intersportu zavrnili napako zaradi nepravilno izbrane velikosti čevlja.

Standard. Za teh 100€ se nihče ne bo šel pravdat in to ti lumpi vedo.

Tu prideta prav samo dve stvari. Ali skupinska tožba tega izvedenca ali pa specialna vojaška operacija. 😃

• Všeč 2
  • Haha 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 11 urami je g.Wankel napisal:

Kakšna kariera, sodni izvedenec za čevlje, ne me je*at.

Al Bundy se ne strinja?😜

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hvala za info. Pol je večji del tud pri men isto. Do zdaj sem mel okrog 85, na spustih pade sicer loh do 77. Mi tud konsistentno pada za par stopinj ko grem dol z gasa, kar bi loh bla strategija ecu-ja - in se tud lepo poveže s temi klanci.   To mučenje dons zjutri pri 75 pa pol padec pod 70 je pa že mal izven optimalnega delovanja.   Bom poskusu še cevi hladilnika pošlatat preden se segreje na delovno temperaturo, če ga res odpre pri 82, morjo bit hladne.
    • Pri večini avtov ja.   Smo meli 2.0 PSA, pri -20°C vozil 18km. Kazalec za temperaturo je trznil na 1km odkseku kjer je 90 omejitev in padel potem dol. Do doma se pri vožnji 50-70 ni več pomaknil nikamor.   To je bilo 15 let nazaj. Trenutni lastnik je lani menjal termostat komaj. Ker je poleti začel kazal nihat.   Če imaš pa športno varianto, M3, i20n pa temperatura niha. Ker so delani za zlorabo. Lahko posnamem. Ko je voda 90-95 pohodim gas in bo padla v par sekundah na 85-88.
    • Če si Fiata rihtal, bi ti to moralo zlesti pod kožo.   Giuletta vidim. To je bil stroj, ko sem si ga lastil.
    • Nocoj je pa malo bolj frišno...    
    • Na Alfi se je klop rihtal z obratom stikala, to mislim. Nisem še zasledil Mazde s tem. Naša M2 je še imela klasično.   Sta pa imela s Fordom eno cako. Na Fordu se dol 1x pobriše, gor stopnje, ma M2 pa je blo obratno.   Pal pa si vedno mešal 🫣    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.