Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e bi ?elel kupiti Marcedesa bi absolutno ?elel, da je notri Mercedesov motor.

33112_1.png

Napisano

Ampak je vseeno Mercedes! Za tiste ki mislijo da je nekaj ve?. Tudi BMW naj bi vgrajeval ene citroenove motorje v eno serijo, tako da je vse skupaj en velik biznis in profit.

Napisano

Ampak je vseeno Mercedes! Za tiste ki mislijo da je nekaj ve?. Tudi BMW naj bi vgrajeval ene citroenove motorje v eno serijo, tako da je vse skupaj en velik biznis in profit.

Saj je veliko takih kombinacij, kjer prepla?a? slab?e motorje v teh renomiranih znamkah.Saj tudi saab recimo je vgrajeval jtd dizle, (fiat, lancia, alfa).

In so imeli lastniki saab-ov tudi enake probleme kot tej motorji.Sodelavec je dvakrat moral zamenjati turbino na svojemsaab-u.

Napisano

Evo to pa je za Bossa

Boss rad prevaza hladilnik in pralni stroj v avtu, pa ima sedan premajhno nakladalno odprtino in neuporabno.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?eprav recimo velja tudi obratno: najslab?i motor v renault espace 4 je bil 3.0d, ki je bil Isuzujev derivat. Glede 1.5 in 1.6 dizlov in novih 1,33 renojevih bencinarjev v MB zaenkrat ?e ni? slabega. Da MB prodajalec mo?no odsvetuje nakup, so po mojem spet neke bu?ke.

Ampak ja, mercedes naj bo hud, drag in mo?an, s tem se strinjam.

Napisano

Boss rad prevaza hladilnik in pralni stroj v avtu, pa ima sedan premajhno nakladalno odprtino in neuporabno.

Pa se zastarel model je :) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

?eprav recimo velja tudi obratno: najslab?i motor v renault espace 4 je bil 3.0d, ki je bil Isuzujev derivat. Glede 1.5 in 1.6 dizlov in novih 1,33 renojevih bencinarjev v MB zaenkrat ?e ni? slabega. Da MB prodajalec mo?no odsvetuje nakup, so po mojem spet neke bu?ke.

Ampak ja, mercedes naj bo hud, drag in mo?an, s tem se strinjam.

Niso bu?ke. Pa? prodajalec pravih mercedesov gleda realno in ve, koliko je kaj problemov z enimi in drugimi.Pa ne more? primerjati mercedesa in renoja.

?e bi ga jaz kupoval bi moral imeti noter motor, katerega ?e drago pla?a? in ne, da dobim noter nek motor. In to ?e renojevega....za ceno mercedesovega.

Napisano

Ta B na slikah ima na ?tevcih toliko placa, da lahko ?e nosilec za telefon gor montira?.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

bela tehnika ni problem ampak bicikel bi pa vseeno rad not spravil, da ne zgledam kot kak?en turk, ki ma vse nave?eno po avtu okrog in okrog.

33112_1.png

Napisano

Turki imajo karavane nalo?ene do stropa, prav tako nemci, a slednji s plastenkami mineralne vode.

Katere predvidevam, da jih potem tudi nazaj gor (prazne) peljejo, ker sigurno ne me?ejo stran Pfand-a (25 ?centov kavcije za plastenke in plo?evinke).  :zvizga:

• 5 tednov kasneje...
Napisano

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14521165

Tole mi je malo sumljivo.

?tevci od facelifta, avto je pre-facelift.

A ni to ta, ki se je prodajala lani/predlani za cirka 3800 in se je govorilo, da je bila zaletena? Pa z ene 2-3x tolk kilometri? Morda prehitro sklepam, ampak ne gre mi ?isto v laj?to.

Se opravi?ujem prodajalcu, ?e sem zabluzil in ne gre za isti avto.

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads
: Drones, Trikes and Automobiles / General Youtube Shenanigans

Napisano

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14521165

Tole mi je malo sumljivo.

?tevci od facelifta, avto je pre-facelift.

A ni to ta, ki se je prodajala lani/predlani za cirka 3800 in se je govorilo, da je bila zaletena? Pa z ene 2-3x tolk kilometri? Morda prehitro sklepam, ampak ne gre mi ?isto v laj?to.

Se opravi?ujem prodajalcu, ?e sem zabluzil in ne gre za isti avto.

Fak,kira cena...

Napisano

Mogo?e misli, da bo tolk dobil dejansko. Ker je 1.8 motor? :ne vem:

En dejansko prodaja novej?o, se mi zdi da 2006, za isti dnar.

Napisano

Mogo?e misli, da bo tolk dobil dejansko. Ker je 1.8 motor? :ne vem:

En dejansko prodaja novej?o, se mi zdi da 2006, za isti dnar.

To ali pa SLK II s kompresor motorjem za tak denar, skratka ni primerjave. :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Mater to so bli casi, ko je vsak proizvajalec inel 2.5 V6 na vrhu

Nekako je slo 1.6 1.8 2.0 in 2.5

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Danes pa neke 0.9 litra 3-valjne turbo v stilu Eco Dreko :P

Napisano

Pa ?e od teh treh valjev bi izklapljali enega in pol. Blagor ostalim izzven Evrope, da se jim ni treba ukvarjati s temi norostmi.

33112_1.png

Napisano

Pa ?e od teh treh valjev bi izklapljali enega in pol. Blagor ostalim izzven Evrope, da se jim ni treba ukvarjati s temi norostmi.

Je treba bit zelen in v so?itju z naravo :)

Napisano

Mater to so bli casi, ko je vsak proizvajalec inel 2.5 V6 na vrhu

Nekako je slo 1.6 1.8 2.0 in 2.5

2.0  :wub:  Trenutno ?loveku, ki ima rad kaj takeg ostane samo ?e Mazda, ki proizvaja 2,0 naturalca (pa ne mislim Skyactiv-X ampak ?e G122 in G165). No pa Toyotin 2,0 hibrid deluje obetaven. Vsi ostali bi pa radi prodali nekje od 1,0 do 1,4 turbo. To me moti nekako tako kot Bossa, da se ne dobi ve? sedana. V ?udnih ?asih ?ivimo.  :ninja: 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aha, jaz razumem brisalce drugače kot ti. Brisalci ne smejo biti na avtomatiko nastavljeni, da se ne vklopijo sami od sebe, ko ne želiš. Recimo šipa je nekoliko od pikic umazana od svinjarije s ceste pa brisalec avtomatsko potegne čez šipo in ti v trenutku razmaže vso svinjarijo, da ne vidiš nič. Ja se mi je že zgodilo to in ne govorim na pamet. In to v najbolj neprimernem trenutku. Kljub hitri reakciji in špricanju na šipo sem bil cca 3-4 sekunde skoraj popolnoma slep na AC pa še bremzalo se je nekaj za povrh, ker je en butec skočil na prehitevalni pas.   Od takrat so brisalci vedno na OFF. Vklopim jih le takrat, ko sam želim in je to varno naredit. Se pravi v zgornjem primeru, da najprej pošpricam šipo. Seveda jih pa dam na avtomatiko v mestu, ko pada dež in takrat je to dobra rešitev. Na AC pa je auto način spet izključen, ker mam X-rain gor in ne rabijo brisalci sploh delovat, kar v primeru avtomatike jih za brez veze priklaplja.   Zadnja zadeva zakaj ni dobro, da so skos na auto, so pa tele zimske razmere in morebitno zmrzovanje brisalcev na šipi, da ne rečem, da prižgeš zjutraj avto brisalec ti pa začne drsat po ledu na šipi. Anoying za popizdit pa še skuriš lahko motorček in uničiš metlice.
    • Sej vidiš, da sm najprej žensko komentiral pol pa avto 😅
    • In zakaj bi iskal nastavitve med vožnjo? Nastaviš na avtomatiko... večinoma deluje čisto OK ... Če pa kdaj ne začne brisati, pa lahko ročno prižgeš preko ročke... Ni tako grozno  ... V časih fičkotov in katrc je bila itak samo taka ročka... samo on of, pa aktiviranje brizganja vode... pa še to so imelik nekateri avti pumpico poleg pedala za sklopko
    • WTF... resno? Pa to je smrtno nevarno, da moraš na zaslonu iskat kako brisalce nastaviš. Že tako so navadno takrat take neprijetne vremenske razmere, voznik pa po zaslonu išče nastavitve za brisalce. Madness and stupidity.
    • Al Bundy se ne strinja?😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.