Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Malo pretiravate ta BMWjev 3.0 dizel zdr?i teh 350HP brez problema, ne bo kr tak noben bat ven pogledal.

Bolj bi me skrbel avtomatski menjalnik.

800Nm je absolutno preve? za ta ZF-ov avtomatik, ti avtomatiki bi naj zdr?ali do max 700Nm!

Odvisno kera verzija je v tej 3ki, ena od teh dveh:

P.S.: Vratna vretenca pa ziher trpijo pri 800Nm.

Vsaj nekdo, ki ve kaj pi?e.

Pa ja itq, da pretiravamo, tak al tak je vpra?anje, ?e je sploh do?ivel teh 800Nm kdaj, ?e je normalen voznik. Me pa zanima, ?e je s tem vozilom vsaj ?ou na Nordschleife, bi se pa ?e moglo dat pelat pod 10 minut :P

Heh jaz sem bil ve?krat, z razli?nimi avti gor pa je bilo vedno pod 10 minut, pa vsi skupaj niso imeli toliko navora.  :lol:

Napisano

Heh jaz sem bil ve?krat, z razli?nimi avti gor pa je bilo vedno pod 10 minut, pa vsi skupaj niso imeli toliko navora.  :lol:

No, to je pa spodbudno ?e zame in mojo BTjko...  :zvizga:

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Sam, a ni mal preveliko odstopanje. Servis za 60 000km je bil narejen pri 68 000km, ,naslednji ,ki bi mogu bit pri 80 000, je bil narejen pri 91 000km, naslednji namesto na 100 000 je bil pri 114 000?? 

okej, kakega jurja gor/dol ni panike. Tuki se mi zdi pa mal preveliko odstopanje?

Napisano

Tole pa? ni bilo pravilno servisirano in jaz bi samo zaradi tega dal roke stran. Avto ?e v garanciji ni pravilno servisiran, ?e pa je bil vmes nekje drugje pa ?al ne vemo, ker ni ?rno na belem.

Druga? pa glej klju?. Manj kot 5 let 120kkm, klju? pa tako zjeban kot bi imel 20 let za sabo.

33112_1.png

Napisano

Slu?ben avto neke firme, ki se ukvarja s sanitarno opremo. Obvoz ?e mene vpra?a?, servisi delani v povpre?ju na 25k namesto na 20k, kot je predpisano. ?e leta 2017 je bilo konec z garancijo, ko je bil servis narejen 7.000 km prepozno. Vzdr?evanje je bilo pa? nevestno, ?eprav je bil avto v povpre?ju vsake pol leta na servisu...

Napisano

Samo res...tle nekaj ne ?tima..kot je Boss napisal klju? je res utrujen zdrsan...to.treba dobro preverit...zoom zoom lp

Napisano

Od februarja lani do sedaj pa je naredil samo dobrih 5000 km... >> https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15134436 ... ali pa je ze dolgo pri trgovcu... :)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Kupi? novo in 00 problemov ne pa ma?ka v ?aklju....[/quote

Lahko ve? problemov, kot s 10 let starim...

Napisano

Pa se zdaj je bolj udoben kot marsikateri avto

XM je zame ?e danes najudobnej?i avto, kar jih pomnim, tale je prednik in verjetno na istem nivoju, pa dejansko leto starej?i od mene oz. NAJU.  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Kupi? novo in 00 problemov ne pa ma?ka v ?aklju....[/quote

Lahko ve? problemov, kot s 10 let starim...

Lako da res,ampak jaz vseeno mislim isto kot Henri Ford,"nov avto je najbolj?i avto"

Napisano

Avtogram uva?a avte kar je iz poslovenega lizinga.

Belgija, nemcija, itd..

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

ame="Shrek" post="428885" timestamp="1583653516"]

Lako da res,ampak jaz vseeno mislim isto kot Henri Ford,"nov avto je najbolj?i avto"

Samo, da ta avto ni ford, na njegovo ?alost :)

Napisano

Tole pa? ni bilo pravilno servisirano in jaz bi samo zaradi tega dal roke stran. Avto ?e v garanciji ni pravilno servisiran, ?e pa je bil vmes nekje drugje pa ?al ne vemo, ker ni ?rno na belem.

Druga? pa glej klju?. Manj kot 5 let 120kkm, klju? pa tako zjeban kot bi imel 20 let za sabo.

Klju? gledat je dost relativno. Moj je star 4 leta in se isto lu??i ta "barvast sloj" dol iz tipk.

Napisano

torej pomeni to to, da se prevzeme lesing in se ne da nobenega pologa, kot vidim?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.