Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pravkar je Nejc1986 napisal:

Mi smo imeli favorit (navadno) in potem 2 felicii combi zapored (1x FL). Ker je bila felicia combi edini karavan poleg desetke karavan v tem cenovnem razredu (kia pride wagon je bila že manjša) je itak gledal tudi Lado in ja... Šlamparija. 

Zanimivo.

Kateri je bil pa potem tvoj prvi avto?

Napisano
pred 27 minutami je DonFelipe napisal:

Zanimivo.

Kateri je bil pa potem tvoj prvi avto?

Kia pride 😂 ne me narobe razumeti. Lada ni slaba. Le za našo tržišče k jo je čas že nekaj časa nazaj povozil (oziroma smo mi preveč razvajeni). 

Napisano
pred 53 minutami je Nejc1986 napisal:

Kia pride 😂 ne me narobe razumeti. Lada ni slaba. Le za našo tržišče k jo je čas že nekaj časa nazaj povozil (oziroma smo mi preveč razvajeni). 

Aha.

Kia Pride tudi redkost postaja.

Ja, Lada ni slaba, samo ima pa odlično gretje, Niva pa pride kamorkoli.

Drži, pri nas bi vsi vse imeli elektronsko podprto in najnovejše.

Napisano

Haha, folk pač pretirava, to je podobno kot ima kmet xy hektarjev njive katera je vredna 20-50eur/hektar!, pol jo po možnosti občina spremeni v gradbeno/zazidljivo in on bi potem m2 prodajal po 200-300eur/m2....in sluzil na raji....

Napisano

Vse je na tvoji kalkulaciji, poznavanja trga in modelov ter odločitvi.

Žalostno pa je ker se večini danes ne da raziskovati, kaj pa šele pogajati za ceno. 

Dragi/e moji/e cena nikdar ni fiksna in zadnja!

Napisano

Temle hondašem se pa na čisto trga - tale epidemija jim je čisto zjebala zdravo pamet. 🤪

...avto je kot nov... haha ludaci

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Temle hondašem se pa na čisto trga - tale epidemija jim je čisto zjebala zdravo pamet. 🤪

...avto je kot nov... haha ludaci

Kot nov, samo 20.let star....ccc, v smislu "jaz sem bil pred 20.leti tudi mlad😉😄"

Napisano
pred 12 minutami je gregc88 napisal:

glede na leta je kot nov ane... meni se ne zdi smešno, pač tako se reče...

je pa cena ja... smešnica

Na zunaj... sej baba k se nafrajha s pol kile pudra tud zgleda k "nova" pa pač ni.

• Haha 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano

Moraš se zavedati da to ni avto za-te in da nerazumeš njegove uporabe, hkrati pa nimaš toliko da bi ga imel, kaj naj ti drugega rečem.

Poglej kako so cene klasikom čez noč zrasle, novodobnikom pa strmo padle.

Lep primer : do leta 2005 je bilo Zastav, Katrc, Bolhc in Wartburgov malo morje, folk jih je zanemarjal ter puščal na ulicah in vozil na odpade, danes pa jih izpod 5-10.000€ ne boš dobil.

Moj prvi avto je bil leta 2004 Fiat Croma zadnje generacije, 1993, ki sem jo seveda dobil zelo ugodno oziroma za tiste čase smešno poceni, 300.000sit, danes so zelo redke in jih ne dobiš pod 5000€, prva serija (1985-1990) pa primerki segajo tudi do 11.000€ v primeru da je v originalnem in brezhibnem stanju.

Veš kateri balkancar pa bo vedno držali ceno?

Napisano

dokler je povprasevanje je tud cena up..... kot bitkojni....

tomosi grejo z cenami v nebo... vcasih smo jih na odpad dal zdej pa na bolho za 200 e in se proda ..... čudn ja sm tko je

Napisano
Pravkar je gregc88 napisal:

dokler je povprasevanje je tud cena up..... kot bitkojni....

tomosi grejo z cenami v nebo... vcasih smo jih na odpad dal zdej pa na bolho za 200 e in se proda ..... čudn ja sm tko je

Bravo!

Si pogruntal vidim. 

A veš da so 121, 323, 626 in 929 že starodobniki?

Kmalu jim bo še Xedos prve generacije sledil.

Napisano

vem že dolg, zadnc sm enga komi dobu za male pare ko nov... v eni uri po objavi  sm ga sel iskat pa so  ze klical eni  in mu ponujal vec... jao to nmorš vrjet, sm komi dobu ok ceno pol  :D  

Napisano

image.png.241eff22e96a3d72873cff2ca68903f5.png

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)
pred 12 urami je gregc88 napisal:

vem že dolg, zadnc sm enga komi dobu za male pare ko nov... v eni uri po objavi  sm ga sel iskat pa so  ze klical eni  in mu ponujal vec... jao to nmorš vrjet, sm komi dobu ok ceno pol  :D  

Aja?

O katerem modelu to govoriva?

Želiš povedati da si z Zastavo doživel preporod?

Popravljeno od DonFelipe
Napisano
dne 9. 5. 2021 ob 11:25 je Jest napisal:

image.png.241eff22e96a3d72873cff2ca68903f5.png

Smo imeli eno ubogo zastavco doma (stric jo je imel) skoraj novo. Pregnila, da je prvi konc šel po svoje :D

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 8 urami je DonFelipe napisal:
1044363.jpg
WWW.AVTO.NET

Zastava Florida 1.4, letnik:1990,2000 EUR :: www.Avto.net ::

Kakšna smešnica od avta je to bila. 😄

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Kakšna smešnica od avta je to bila. 😄

Za tiste čase najboljša ZASTAVA.... 😀

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.