g.Wankel Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 16 minutami je Slivka napisal: Moram kupit enega tega sodobnega dizla, pa da vidim, a je res problem v vozilu al v vozniku... Lahko se pa za Forda vprašamo, ali je problem v vozilu ali vozniku? 2 Citiraj
Shrek Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 28 minutami je ignacij napisal: Aha, razen če ga jaz prodajam in te pol leta noben ne pokliče. Mogoče visoka cena? Citiraj
ignacij Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Pravkar je Shrek napisal: Mogoče visoka cena? Na začetku ja, po 1 mesecu pa ne več. Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 22 urami je janB napisal: Mi je pa pred časom na Selmarju majster rekel, da se rabljene šestke 2.2 prodajajo za nizke cene, potem pa začel naštevati kakšne so realne menjave, od ketne, injektorjev, odmične, turbine, vse do glave... seštevek v € je naračunal nekih 7k. In pol dodal, zakaj so bencinarji istega letnika vsaj polovico dražji - ker jih njihov servis ne bo videl. Na koncu je rekel, ti samo furaj, samo če bo rdeča lučka za olje, takoj ustav 😅 To že jaz razlagam par let.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.