Po svoje sem zadovoljen, ker sem 4 leta poslušal jamranje kako nam gre slabo, še nikoli tako slabo. Sedaj pričakujem bencin spet po 1 €, cca 10% višjo plačo zaradi dohodninske razbremenitve, pa nižje davke (DDV 19% namesto 22%), porihtali bodo zdravstvo, da bom prišel takoj na vrsto, porihtali dolgtrajno oskrbo, pa še prispevek znižali, pa kaznovali korupcijo (tudi v svojih vrstah), vodili povezovalno politiko neizključevanja.
Razen cene bencina vse drugače, kot je bilo v mandatu 2020-21. Sliši se super.
Ni avtomatike.
Puma ima na ekranu gumb za sedež. S vsakim klikom se cikla 3,2,1,0. Odpre se tudi drsnik na ekranu, kjer lahko preskočiš krožno gibanje s potegom.
Obrnil sem vse nastavitve.
Ne moreš pričakovati avtomatike na avtu velikosti CX3 z CX60.
Kaj pa gretje sedežev, volana.
Na nadomestni Pumi me ravno to moti. Ker hudiča nacilat na ekranu, je pa že podvig. Če pa pustim pri miru, pa bojo jajca trdo kuhana in so za k žegnu nest.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.