Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Lado, dofilaj z vodo in prodaj polno Bossu, saj kurilc bo splaval na vrh. Očitno je dizel tolk drag, da eni razmišljajo o alternativi ...
-
1. Janez ni Brane 2. Drugič, kar ste napisali, ni dobro 3. Življenje si lahko sami polepšamo, če v stvari poiščemo kaj dobrega in spregledamo kaj slabega. V tem smislu so bile objave. Slabe izkušnje bi bile za v rubriko "Tole je pa kr smeh".
-
Na evo ti ga ne spet navezava Mazda-Opel. To je epidemija. se pa strinjam, da tale @Janez007 verjetno res ni Janez ampak Brane. Men je bil namreč ves čas sumljiv. Ok, mal v hecu vse skupaj, da ne bo tako grozno izgledalo, je pa nekaj res, da od kar so ratali BTG in zamenjali kader sem bil pri njih samo trikrat (prvič, zadnjič pa nikoli več) pa čeprav so mi 10minut peš stran od službe in praktično idealno priročni. Skoraj dve desetletji servisiranja Mazde pri njih tudi izven garancije še ko je bil Cosmos oziroma prej Gama, potem mi pa model začne pogojevat neke osnovne zadeve, ki so mi bili prej dogovorjeni zaradi stalnosti. Dobesedno bi jim moral bit hvaležen, poljubit podplate in obvezno dajat oceno 10. Tako izsiljevanje je pač izbilo sodu dno in od takrat servisiram drugod.
-
Jaz sem pa zadnjič videl eno Zoe na avtovleki... verjetno je pač bumbar pozabil polnit? Ok, mal heca, ampak res je bla na avtovleki a z romunskimi tablicami... zdaj če ugibamo takole čez palec je bila lahko kupljena v Italiji, lahko ukradena, lahko pa je dejansko crknila. Tolk o ugibanju in prejudiciranju vzrokov.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.