Sem bolj mislil na otroške čase, ker si povedal, da si živel na Jesenicah. Jaz sem bil redno čez vikende tam nekje do svojega 10 leta. Sam ti si po moje 5-6 let mlajši?
Komunistična partija in člani, ki so se imenovali komunisti so seveda bili - ja tudi Janša je bil tak član. Ni pa bilo komunizma, kot naj bi bil po definiciji. Tako, da Slovenija ni bili nikoli komunistično urejena, imela pa je komuniste na oblasti.
Da pa ne moremo priti do idealnega komuizma je pa problem v ljudeh samih, saj za tak nivo niso še pripravljeni. Zato sem ti dal kot primer serijo Star Trek, da vidiš kaj je treba za tak nivo.
Evropa se je toliko gnala proti izpušnim plinom in za elektrifikacijo in podporala eko-teroriste, zdaj pa ima, ko nima - in nas cvre in žge na polno...
Znanstvenike skrbi nenavaden trend. Zakaj je Evropa celina, ki se najhitreje segreva?
N1INFO.SI
Evropa se sooča z enim najzgodnejših in najintenzivnejših vročinskih valov v sodobni zgodovini meritev. Zakaj se prav naša celina najhitreje segreva?
Smo v službi začeli debato o tem, katere ženske so najbolj zveste: blondinke, rdečelaske, brinetke ali črnolaske?
Na koncu smo ugotovili, da so najbolj zveste sivolaske...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.