Skoči na vsebino

Koga volit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Tole boš pa kar lepo nazaj vzel in nehaj s takimi, ker če se kaj trudimo tukaj je to, da pa po politični usmeritvi pa res nikogar ne blokiramo. Ne vem, a imaš občutek, da si bil kdaj blokiran al kako? Fak, ampak ti pa imaš problem in to resen. :whatever:

Kje sem pa kaj napisal o blokiranju🧐...daj še enkrat preberi.

Pisal sem 

pred 7 urami je skritikrt napisal:

ocena o "obnašanju" oz. stopnji "primitivizma"

Pa si preberi svoje objave oz odgovore na praktčno vsak komentar,ki ga kdo z desnega pola napiše v tej temi.

Tako "not padeš",da...ma raje ne bom nič napisal. Mi je pa od vse tvoje zagretosti in vehemence včasih res čudno,da me še nisi blokiral-vsa čast!

Si pa postal totalno predvidljiv...kadar kaj objavim,takoj si "na mestu"...dva-tri tedne nazaj...skratka pred časom,si imel malce pavze,pa mi je bilo že kar čudno.

A vidim,da si zdrav in spet "z nami".

Napisano

A te jaz zasipam z levimi nebulozami ali videji al nas konstantno ti prepričuješ in limaš videe desnih zblojencev? Eni in drugi članki/prispevki/videi na teh skrajnih polih se butasti.

Še enkrat, če ne razumeš... odgovor je v tem, da nikogar ne oviramo (da se ne boš spet spotaknil ob besedo blokiramo) pri izražanju glede na politično usmeritev. A bo lažje za prežvečit, če je tako formiran stavek?

Drugače me pa premalo poznaš, da bi se spustil na tako nizek nivo in se znašal nad tabo (beri banal) samo zato, ker se ne strinjava. Zloraba moči ni častno dejanje in moč argumentov mora vedno prevladat nad argumentom moči.

33112_1.png

Napisano
pred 12 urami je Boss napisal:

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

Drugače me pa premalo poznaš, da bi se spustil na tako nizek nivo in se znašal nad tabo (beri banal) samo zato, ker se ne strinjava. Zloraba moči ni častno dejanje in moč argumentov mora vedno prevladat nad argumentom moči.

Kar je res, je res.

V bistvu so kar vsi moderatorji taki.

Čeprav imam občutek, da so nekateri moderatorji zgolj formalno moderatorji... Mislim, tako, po spominu: nekateri moderatorji se že vsaj dve leti niso oglasili na forumu...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

A bejš, a tole so šele zdajle ugotovili?

Jajo bo še srečen, če ga bo US zablokiralo, da se reši tehle katerim je dolžan usluge... fak kam mi plovemo.

WWW.ZURNAL24.SI

"Večina ukrepov, ki jih je mogoče finančno ovrednotiti, ima pretežno negativen vpliv na javne finance, medtem ko so številni napovedani...

33112_1.png

Napisano
pred 51 minutami je Boss napisal:

A bejš, a tole so šele zdajle ugotovili?

Jajo bo še srečen, če ga bo US zablokiralo, da se reši tehle katerim je dolžan usluge... fak kam mi plovemo.

WWW.ZURNAL24.SI

"Večina ukrepov, ki jih je mogoče finančno ovrednotiti, ima pretežno negativen vpliv na javne finance, medtem ko so številni napovedani...

Težka bo sanirati to bančno luknjo, ki jo je pustil golobnjak.🧐

Napisano
pred 59 minutami je Alex napisal:

Težka bo sanirati to bančno luknjo, ki jo je pustil golobnjak.🧐

Kakšno bančno luknjo... pa o čem ti to ??zmeden?

33112_1.png

Napisano

Eni berejo in spremljajo medije tipa Nova24 ;) 

• Všeč 1
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Kakšno bančno luknjo... pa o čem ti to ??zmeden?

Kakorkoli.

Primanjkljaj sektorja države (širše javne finance) je znašal približno 1,749 milijarde evrov oziroma 2,5 % BDP.

Niti dve miljardici. Sitnica.🤗

Napisano

Tole pravi UI:

image.jpeg 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Upoštevati moramo  predvsem  to, da je prejšnja vlada vladala v izrednih svetovnih razmerah (kovid),

golobnjakova pa v času debelih krav. To moraš bit res pacient, da narediš tak minus, kot ga je zapustil leteči .

Napisano

V bistvu se je kot kaže dolg zmanjšal… čeprav je veliko pozitivnega dobila raja… in ne tisti, ki imajo že sedaj polne riti…

Upoštevati moramo tudi to, da eni pač ne prebavljajo Goloba in imajo radi gologlave jastrebe ;) 

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 52 minutami je Alex napisal:

To moraš bit res pacient, da narediš tak minus, kot ga je zapustil leteči .

Pa sej si prebral... zmanjšan je dolg države za 6,5%. Pa to so gole številke, ki držijo in ne neka Nova24TV/Demokracija nabijanja. 

Če bi bili pa to Janšarijevi dosežki bi ga pa v nebesa koval. Sicer pa ma zdaj gologlavi priložnost ta dosežek izboljšat al bomo cel mandat poslušal kako je bil Taubi vsega kriv. 

33112_1.png

Napisano

Dejstvo je, da je pustil golobnjak državo v zelo klavrnem stanju. In bo potrebno sedaj zategovati pasove. 

Najprej bo potrebno narediti red v JS in tam kar nekaj ljudi, ki sedaj hodijo v službo nagnati delati, ostale, ki so viška pa na borzo.

Nato naprej...

Napisano

No kje je to dejstvo? Če se zadolženost zmanjšuje, kje je torej problem. Pa sej vsaj približno razumeš fiskalno dogajanje in ekonomijo na državni ravni. Ne poslušaj desna trobila, ki že zdaj alibi delajo za neuspešno janšarijevo vladanje.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• No kje je to dejstvo? Če se zadolženost zmanjšuje, kje je torej problem. Pa sej vsaj približno razumeš fiskalno dogajanje in ekonomijo na državni ravni. Ne poslušaj desna trobila, ki že zdaj alibi delajo za neuspešno janšarijevo vladanje.
    • Dejstvo je, da je pustil golobnjak državo v zelo klavrnem stanju. In bo potrebno sedaj zategovati pasove.  Najprej bo potrebno narediti red v JS in tam kar nekaj ljudi, ki sedaj hodijo v službo nagnati delati, ostale, ki so viška pa na borzo. Nato naprej...
    • Pa sej si prebral... zmanjšan je dolg države za 6,5%. Pa to so gole številke, ki držijo in ne neka Nova24TV/Demokracija nabijanja.    Če bi bili pa to Janšarijevi dosežki bi ga pa v nebesa koval. Sicer pa ma zdaj gologlavi priložnost ta dosežek izboljšat al bomo cel mandat poslušal kako je bil Taubi vsega kriv. 
    • Za manjšo plačo? Luba duša, pa kje si ti še to videl?
    • V bistvu se je kot kaže dolg zmanjšal… čeprav je veliko pozitivnega dobila raja… in ne tisti, ki imajo že sedaj polne riti…   Upoštevati moramo tudi to, da eni pač ne prebavljajo Goloba in imajo radi gologlave jastrebe  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.