Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne rečem...sam...4000 učiteljev,da je premalo?!!!... Pa mi naj kdo to razloži-glej sliki....kako porazno znanje učencev na nivoju EU imamo pa tudi ne rabim razlagati... Vir: Po moje so tisti sposobni odšli,ostali so pa tisti,ki se šlepajo. Ne rečem,sigurno se jih ogromno trudi,a veliko jih je tudi takšnih,ki so cokla v sistemu...obrekovanje,spletke,nameštaljke itd...marsikateri učitelj bi znal o tem zapeti pesmico...npr. v OŠ-Zalog pride nov ravnatelj,in si prifura novo tajnico-svojo porivačo...nesposobna oba...delavna klima med učitelji porazna,mobing na višku,agresija med učenci pa takšna,da sem moral svojega sina prepisati na drugo šolo,če niem želel,da slej ko prej pristane na urgenci (izjava učiteljice zemljepisa na pogovoru na 4 oči). Na sestanku staršev na pogovoru z policijo pa socialna delavka osnovne šole izjavi,da sina ne pozna,in ga sprašuje,kako mu je ime....hujše kot "poden od podna". Kasneje sem hčerko že na začetku OŠ vpisal na drugo šolo (Vide Pregarc)...pa tudi tam gre počasi vse "po bregu navzdol"... Moje izkušnje
-
Če bi bilo zakej nebi sploh več brisalcev dajali na avte😂
-
Prav to sranje od Rain- x. In, ko sem ugotovil, da ni v redu je bila cela jeba to spucat dol. Tudi brisalci niso zato brisali v redu. Vedno je bila neka meglica gor. Posebaj ponoči ni bilo nič kaj lepo za gledat luči nasproti.
-
Mislim, da imaš prav. In ne samo tem,tudi vsem ostalim naprej. Če povzamemo na kratko, šolstvo je v riti. In samo še globlje bo potonilo. Dejansko ni neke pametne rešitve.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.