Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Na vseh področjih podobno, veliko zaposlenih je vestnih, nekaj jih hvata krivine. Večji ko so sistemi, težje jih je porihtat, pri državnih firmah, ustanovah pa sploh, če ni politične volje in denarja. Tokratna vlada obramboslovca ima politično voljo za obrambne izdatke in zdravstvo, da bo Urška doma zadovoljna. Vsi ostali nismo kaj dosti vredni, čeprav nima pojma o drugih področjih z lahkoto sodi, kdo dela in kdo ne dela.
-
Yello -"You Better Hide " in "Stay"( oba feat.Heidi Happy)....adijo pamet😲....zvokovno in tudi kar se tiče Atmosa absolutna referenca👌!!! In seveda tudi Autobhn je moral biti😃
-
Ko si starejši, res ne vidiš črk od blizu, vidiš pa idiote od daleč.
-
Meni se ne zdi...mi z potniki nimamo nekih velikih problemov...smo jih dobro navadili na zamude. OK-dost heca😄...a res...moram jih pohvaliti...res so v veliki večini potrpežljivi in razumejo problematiko...
-
Točno za to se lahko primerja. Večina učiteljev to dela s srčnim zanosom. Ampak otroci so vedno bolj nevzgojeni. Učitelj kar lahko naredi, je vzgojni opomin, pa pride starš z odvetnikom, da njegov otrok je pa že angeljček. Do kako leto nazaj, nisi mogel otroka iz šole vrečt, če se starši niso strinjali. Zdaj celo lahko, če mu šola novo šolo najde. Seveda se tam more ravnatelj strinjati. Papirologije je vedno več.... In potem pride tak starš na govorilno in reče, red si naredite, jaz vam podpišem, da ga lahko magari vdarite. Hjaaa, tak starš svoje vzgoje doma ni opravil. In potem naj vzgojo opravlja učitelj? Otrok pa je 2/3 dneva doma + vikendi. In zdaj bi šli na 8 letko + mala šola. Saj je vseeno kje so otroci. 9 let je obveznih, pa če temu rečeš mala šola al 1. razred. Učiteljev mladih pa je vedno manj, ker niso vredni nič. Pred 100 leti je bil nekaj vreden učitelj in zdravnik. Zdaj pa je učitelj 0, zdravnik pa 2x tolko. Vidimo po plačah.... A ni podobna vzporednica? In potem ti rečeš, da je učiteljev preveč. Šole pa 6x razpise ponavljajo.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.