Skoči na vsebino

P: Mazda 6 CD 2.2 150KM Revolution 2019

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Takole je tole - prišel je čas, ko se bom poslovil od svoje šestice, ki mi je odlično služila in bi želel, da bo v veselje še komu drugemu. Mi je sicer mal hudo, ker gre od hiše res dober avto, ampak pač tako je to, ker življenje gre naprej.

Avto ima 100.000km in je redno servisiran na pooblaščenem servisu Interclass. Je pa s tehničnega stališča tole najbolj trpežna Mazda od vseh treh, ki sem jih imel, saj edina stvar, ki je bila menjana izzven rednega servisa so bile zadnje zavorne klešče in v vsem tem času skoraj sedmih let lastništva je to edini izredni dogodek in še ta je bil garancijski.

Letne gume so stare eno leto, dodatno zraven dam komplet zimskih pnevmatik na alu feltnah, ki pa so bolj kot ne potrebne menjave zaradi starosti. 

Tukaj jo ponujam, če koga zanima, ker drugače jo dam v račun pri nakupu novega. Ne bom bil pohlepen pri ceni in ne mislim tukaj karkoli nategovat ter se pogajat za ceno. Zato jo dam za natančno toliko kot mi ponujajo, če jo vzamejo v račun in to je 12.000€. Na Avto.netu ne bom prodajal, ker se ne mislim prerekat s preprodajalci in izgubljat živce, tako da če koga zanima mu jo prodam z veseljem, če ne bo pač šla v račun ob menjavi avta. 

• Všeč 7
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 44 minutami je ignacij napisal:

Kaj boš pa kupil?

Češki Maserati🤣

• Haha 1
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Karkoli boš kupil, upam, da ostaneš na Mazda forumu.😉

Napisano
pred 43 minutami je Slivka napisal:

Do kdaj je čas?

Ponudba je sicer zanimiva, pa je treba malo premisliti...

Prav dolgo ne, ker predvidoma pride Škodilak ali naslednji teden, bolj verjetno pa v zadnjem tednu julija.

33112_1.png

Napisano

Spomni se kdaj na čase, ko si še vozil Avto🤣👍

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 5 minutami je FuManchu napisal:

Spomni se kdaj na čase, ko si še vozil Avto🤣👍

A tiste čase, ko je Mazda še delala avte ne pa samo SUV-e na tisoč in en način?:nevem:

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Boss napisal:

A tiste čase, ko je Mazda še delala avte ne pa samo SUV-e na tisoč in en način?:nevem:

Ja, gotovo je imel točno tiste čase v mislih. Tudi jaz se spominjam tistih časov... In me precej razžalosti, ko vidim, kaj pa zdaj spravijo na cesto...

Popravljeno od Slivka

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano (urejeno)

Če se ne bi zaklel, da dizla nikoli več ne kupim, bi jo kupil. 😁 Fer cena in z veliko verjetnostjo ohranjen avto. 👍 Daj jo na avtonet in nastavi 12.990 ... 

Z enako opremo, barvo, prevoženimi km in letnikom je znanec 2 meseca nazaj od. 1 lastnika kupil karavan bencinarko G165 MT, za zelo zelo ugodnih 14.000 €. Ugibam, da bi prodajalec lahko iztisnil vsaj 15.000. 

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 17 minutami je Janez007 napisal:

Daj jo na avtonet in nastavi 12.990 ... 

Po pravici povedano, se mi ne da, da bi na koncu dobu 500€ več pa bi se zraven jebal še s takimi, ki bi mi ponujali 10k€ al pa 11k€ v stilu: "pa daj majstore, pa nemam više para a pod hitno mi trebaju kola"

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 14 minutami je Boss napisal:

Po pravici povedano, se mi ne da, da bi na koncu dobu 500€ več pa bi se zraven jebal še s takimi, ki bi mi ponujali 10k€ al pa 11k€ v stilu: "pa daj majstore, pa nemam više para a pod hitno mi trebaju kola"

Mislim, da je veliko večja verjetnost, da te sploh nobeden ne pokliče. Po mojih izkušnjah za ugodno ceno pokličejo trije na mesec. Sam s takimi kot jih omenjaš nisem imel opravka in sem bil vesel, če je sploh kdo poklical.

Popravljeno od Janez007
Napisano

Drugače sem mislil. Že tako nizko ceno se bodo našli modeli, ki bi jo še zbijali za jurja ali dva. A ni škoda mojih živcev :nevem:

33112_1.png

Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

Drugače sem mislil. Že tako nizko ceno se bodo našli modeli, ki bi jo še zbijali za jurja ali dva. A ni škoda mojih živcev :nevem:

Napiši, da je cena fiksna.

Napisano

Si boš pa brundal stavek od pingvina... 

Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan... 

Še žal ti bo za mazdo... 

Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Napiši, da je cena fiksna.

Kot, da jih to ustavi ;) 

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Ko kupuješ avto si bolj neusmiljen.... :whatever:

Napisano

Ej...BOSS želim ti ,da čim boljše prodaš tvojo MAZDO in da gre v dobre roke 👍👍😁😁zoom zoom 😁😉

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Torej, @Boss, zame pomembno vprašanje: a ima vlečno kljuko?

Nima, pa po moje je to bolj plus kot minus. 😜

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Ko kupuješ avto si bolj neusmiljen.... :whatever:

Načeloma da, ker pri nakupu nikogar ne nategujem, če nižam ceno. Prodajalec bo povedal ali mi bo prodal za toliko al ne. Pri prodaji imam pa filozofijo, da cen ne navijam. To pa zato, ker ne morem dat garancije in raje spustim tisočaka ali dva pa da dobi kupec občutek, da če bi kaj bohnedaj slučajno šlo narobe, da ima vseeno nekaj lufta za popravilo. 

Ne mislim nikogar nategnit in tudi če grem nekoliko v svojo škodo mi vsaj notranje zadovoljstvo pravi, da sem naredil pravilno. To pa je več vredno kot jurja al pa dva več v žepu.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.