Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Na Mazdi 6 letnik 2020 se mi obcasno zatika levo ogledalo, ce mu malo pomagam se zapre/odpre normalno, vcasih sam, malo ga pa v vrocini zmatra. In bi rad uredil, predvidevam, da bi mogoce zadostovalo že malo maziva na zobnike? Je imel kdo podobno tezavo in jo resil?

Napisano
dne 27. 7. 2026 ob 13:33 je rookiee napisal:

Na Mazdi 6 letnik 2020 se mi obcasno zatika levo ogledalo, ce mu malo pomagam se zapre/odpre normalno, vcasih sam, malo ga pa v vrocini zmatra. In bi rad uredil, predvidevam, da bi mogoce zadostovalo že malo maziva na zobnike? Je imel kdo podobno tezavo in jo resil?

prej ali slej se ne bo več sukal

hitro na menjavo, dokler je še v garanciji :) 

Napisano
pred 14 urami je SpEkTr napisal:

Menda se menja zastonj tudi izven garancije.

Rekla kazala.

Napisano

Meni so pri Selmarju zamenjali brez stroška. Je pa res, da verjetno ne moreš uleteti tja prvič in rečti jaz bi mel pa zastonj motorje za špegle.

• Všeč 1
  • Ljubim 1
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Meni bodo zastonj zamenjali, letnik 2020, sicer so cmokali, da ce bi bil 2019 letnik mi ne bi pripadalo tako pa redna stranka itd...sicer je menda motorcek 20 eur.

Napisano (urejeno)
dne 29. 7. 2026 ob 18:40 je Agerg napisal:

Meni so pri Selmarju zamenjali brez stroška. Je pa res, da verjetno ne moreš uleteti tja prvič in rečti jaz bi mel pa zastonj motorje za špegle.

Zakaj pa ne? Kje piše kdo in kdaj je upravičen? To sem pred leti poskušal razčistiti pri zastopniku, pa ostal brez jasnega odgovora. Mutijo in prelagajo odgovornost uvoznik-servis-uvoznik-servis....

Popravljeno od Janez007
Napisano

Te podpiram. Če se ti da raziskati do dna, meni se ne. Imam način sodelovanja, da ne priletim od nikoder z nevskadanjo zahtevo, če se že od prej malo ne poznamo.

Napisano
pred 58 minutami je Agerg napisal:

Te podpiram. Če se ti da raziskati do dna, meni se ne. Imam način sodelovanja, da ne priletim od nikoder z nevskadanjo zahtevo, če se že od prej malo ne poznamo.

Motorčki ogledal so kr vsakdanja zadeva pri mazdi :lol: 

Napisano (urejeno)
pred 51 minutami je NevLado napisal:

Motorčki ogledal so kr vsakdanja zadeva pri mazdi :lol: 

Glede na normalne servisne storitve niso. Če je ponavljajoča napaka, še ne pomeni, da je kdorkoli dolžan skočiti, ko nekdo prvič prileti na servis. Ampak vsak po svoje.

Kot primer dam še mojo toplotno črpalko Thermia, kjer sem izbiro in preračune delal vse sam - je voda-voda in je optimirana do konca. Nekaj kar monterji in zastopnik ponavadi ne delajo. Sem pa pri zastopniku dobil pomoč in podporo in tudi zdaj vsake dve leti naročim pregled z njihove strani in ga plačam, pa mi ga ne bi bilo treba, ker sistem poznam do zadnjega detajla. Med pregledom kaj rečemo in tako smo v stiku, če bi res potreboval kakšno večjo intervencijo v prihodnosti. Ker v primeru resnega popravila pa imam tudi sam omejitve in limite.

Popravljeno od Agerg
Napisano
pred 22 minutami je Agerg napisal:

Glede na normalne servisne storitve niso. Če je ponavljajoča napaka, še ne pomeni, da je kdorkoli dolžan skočiti, ko nekdo prvič prileti na servis. Ampak vsak po svoje.

Kot primer dam še mojo toplotno črpalko Thermia, kjer sem izbiro in preračune delal vse sam - je voda-voda in je optimirana do konca. Nekaj kar monterji in zastopnik ponavadi ne delajo. Sem pa pri zastopniku dobil pomoč in podporo in tudi zdaj vsake dve leti naročim pregled z njihove strani in ga plačam, pa mi ga ne bi bilo treba, ker sistem poznam do zadnjega detajla. Med pregledom kaj rečemo in tako smo v stiku, če bi res potreboval kakšno večjo intervencijo v prihodnosti. Ker v primeru resnega popravila pa imam tudi sam omejitve in limite.

Lej, se strinjam. 100% se strinjam s tabo. 

Janez ti hoče razložit da ga moti, kako so nekateri do nekaterih stvari upravičeni bolj kot drugi po nenapisanem pravilu. 

Tudi na tem forumu se spomnim, ko je ena izmed oseb razlagala kako je Selmar Celje najboljši servis in najcenejši in najbolj fer, v sosednji temi je pa ena gospa napisala da ji ponujajo samo menjavo celega ogledala, da se motorčka ne da menjat, in bo to trimestna cifra, pri ravno tem servisu. Ni fer ane :)  Pa tudi ne veš, a ljudje včasih nekaj napišejo samo da trollajo, ali je res.

Napisano (urejeno)

Zastopnika sem razumel, da bodo motorček ogledala na servisu zamenjali tudi izven garancije, nočejo pa tega razglašati. Na servisih  pa do sedaj, da se marsikaj da, če je volja sprejemnika, da izpolni obrazce in se spopade s kupom birokratskih opravil. Pri enih zadevah je njihov čas očitno več vreden kot nadomestilo, ki ga prejmejo od Mazde.

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ja, če bi kapsule bile pritjene preko izolatorjev.
    • Major study confirms COVID-19 vaccination does not affect fertility WWW.GAVI.ORG Extensive population data from Sweden supports the safety of COVID-19 vaccines for women of childbearing age.   Copilot: Kako gledati na tak video, da te ne vrže iz tira Ko naletiš na tak posnetek, si lahko postaviš nekaj vprašanj: Kje so konkretne študije? Če jih ne navede ali jih navede selektivno, je to rdeča zastavica. Ali je avtor pripravljen pokazati celoten kontekst dokumentov? Iztrgani citati so najlažji način za manipulacijo. Ali se njegove trditve ujemajo z uradnimi podatki iz več držav in neodvisnih raziskav? Če ne, potem gre najverjetneje za narativo, ne za realnost.   Kar veselo kupujte knjige tega gospoda in mu omogočite, da na vaš račun bogati:   Dr. Steve Turley je ameriški politični komentator in YouTube osebnost, ki ustvarja vsebine z izrazito desnosredinskim / konservativnim pogledom. Ni epidemiolog, ni virolog, ni zdravnik, čeprav uporablja naziv Dr. — njegov doktorat je iz teologije oziroma humanistike, ne iz medicine ali naravoslovja.   Kdo je tukaj ovca? 😁  
    • Zastopnika sem razumel, da bodo motorček ogledala na servisu zamenjali tudi izven garancije, nočejo pa tega razglašati. Na servisih  pa do sedaj, da se marsikaj da, če je volja sprejemnika, da izpolni obrazce in se spopade s kupom birokratskih opravil. Pri enih zadevah je njihov čas očitno več vreden kot nadomestilo, ki ga prejmejo od Mazde.
    • Lej, se strinjam. 100% se strinjam s tabo.    Janez ti hoče razložit da ga moti, kako so nekateri do nekaterih stvari upravičeni bolj kot drugi po nenapisanem pravilu.    Tudi na tem forumu se spomnim, ko je ena izmed oseb razlagala kako je Selmar Celje najboljši servis in najcenejši in najbolj fer, v sosednji temi je pa ena gospa napisala da ji ponujajo samo menjavo celega ogledala, da se motorčka ne da menjat, in bo to trimestna cifra, pri ravno tem servisu. Ni fer ane   Pa tudi ne veš, a ljudje včasih nekaj napišejo samo da trollajo, ali je res.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.