Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Drgač mazda 6 je. A te zanima kako stlačim 29" kolo notri brez ga razmontirat ?
-
Ugotovil sem da paše iz letnika 2020 na 2014 izpušna odmična gred z običnimi HLA dvigali, ko sestavim napišem še kako se obnese. Seveda komi čakam da zložim skupaj 😁 Največja spremempa je v višina dviga ventila, pri stari odmični so se 4 ventili dviginili samo polovično. Zdaj se useh 8 ventilov dvigne enako, moral bi pridobiti nekaj konjev in manjšo temperaturo izpušniih plinov. Težave ki bodo čahko prisotne: Hladno zagon pozimi Prosti tek motorja pozimi dokler se ne ogreje Ker ima motor iz 2020 višjo kompresijo ( te posebne dvigala in odmična pod niskimi obrati odprejo izpušni ventil v sesalnem taktu pod nizkimi obrati) Zaenkrat pa nekaj fotk. Če vas kej zanima pa uprašite. Nameščena:
-
S katerim orodjem (aplikacijo) posodobim Mazdino SD kartico: - na Mazdi 6 2022 - na Mazdi 3 2021 ? Nazadnje sem pred leti uporabljam neko "Mazda toolbox", s katero pa SD kartice iz 3-ke ne spozna??? .... sedaj mi celo nekaj uspeva (potrebna je bila nova aplikacija, ne pa posodobitev stare). Katero aplikacijo Mazda Toolbox naj uporabim? SL.NAVI-WORLD.COM Da bi to razjasnili, vam bomo zagotovili podrobno razlago vsake možnosti, da boste lahko izbrali pravo za svoje potrebe.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.