Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz pa že kake 4 leta nisem videl lučke. Tankam, ko pade kazalec pod zadnjo četrtino. Še zmeri naredim okol 800km ampak, zdaj sam odrejam, kdaj moram it tankat prej mi je pa nehote avto. Od kar pa je app za plačevanje sem pa tolk hitro skos postopek tankanja, da mi nikoli ni odveč tiste 3-4 minute za cel postopek.
-
Kot vidim, tako večina ljudi ne bo dobila testnega obvestila, ker je osnovna nastavitev za testna obvestila na izklopljeno.
-
Vse te "makine" sicer dobro zgledajo, so pa stare 10 let al več. Pa še za tisto kupnino nimajo denarja in je vse na fafing al pa kredit. Tam se pol kurči, kak avto ima in razkazuje kak frajer naj bi bil. V bistvu pa ne shaja ne z odplačili mesečnih obrokov, še manj pa da bi sploh lahko si konkretne gume kupil. Take "premijce" pol lizingojemalci repozesajo, ko obroki zamujajo, banke sprožajo poplačila in blokirajo račun. Ampak hej, ta revše, ki je pol ostal brez avta, se je pa vsaj nekaj mesecev hvalil in postavljal s "premijcem" in potem leta naokoli govori kakega Audija al pa BMW-ja je nekoč imel, čeprav nikoli ni bil njegov ampak last lizing hiše.
-
Ne vem, a se mi zdi...ta se je prodajala 13 let nazaj, ko sem kupil rumeno NB. Potem smo pa lastnika enkrat srečali, ko smo šli s forumom na gokart. Pomoje.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.