godlike Napisano sobota ob 15:17 Prijavi Napisano sobota ob 15:17 pred 6 urami je Tilen5 napisal: JJ je mal razočaran ko to bere. Sam poglejte kako gleda z mazde ven. Upam, da je ostal v M6, ko se je prodala 🫣 1 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 18:19 Prijavi Napisano sobota ob 18:19 Nisem čist prepričan a komunajzar gleda iz avta ki mu crkuje akumulatr, da potem, jajotu, ni potrebno na sodišče, a iz avta , za nakup katerega mu je prinesla sestrična keš v polivinilasti vrečki. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano sobota ob 18:45 Prijavi Napisano sobota ob 18:45 pred 21 minutami je Mraušk Mčk napisal: , a iz avta , za nakup katerega mu je prinesla sestrična keš v polivinilasti vrečki. tole moram popravit, brat Rajko mu je posodil, sestrična od Urške je pa gotovino na banko nosila in polagala na račun. Zna bit, da je bil to isti keš, k mu ga je Diana Đuđić dala za posojilo. Ma tega je blo tolk, da se človk res težko znajde, ker je preveč komplicirano. Bolj enostavno je tisto od goloba, k je bil pri strankarskem kolegu v Karigadorju... tisto vsi razumemo, ker je enostavno za razumet... kriv je baraba. 2 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama O sh... Jaz pa sploh nisem opazil. Mogoče, ker so Mravče 50 let za cajtom. Veliki internetni mrk: v temi ogromno aplikacij, kaj se dogaja? SIOL.NET Okrog 9. ure so uporabniki po vsem svetu začeli opažati izpad delovanja nekaterih najbolj priljubljenih aplikacij, videoiger in spletnih storitev, kot... Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Jaz sem opazil ker mi canva ni delala na arnesu 😅 Citiraj
Boss Napisano pred 16 minutami Prijavi Napisano pred 16 minutami pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal: O sh... Jaz pa sploh nisem opazil. Mogoče, ker so Mravče 50 let za cajtom. Vas v Moravčah šele čaka tale mrk. Mate pa vsaj čas se pripravit. Pa še mal resno: tole je treba gledat tudi z očmi prevelike centralizacije oblačnih storitev preko omejenega števila ponudnikov. Ko bo recimo MS takole dol padel bo šele veselica. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.