Z M A J Napisano petek ob 17:53 Prijavi Napisano petek ob 17:53 pred 28 minutami je ignacij napisal: Ma hitro se to zgodi, malo nepazljivosti pa gre lahko vse narobe, zato obsojam kavč komentatorje, ki so po socialnih omrežjih vsi pametni, realnost na terenu je lahko kruta. Isto takole sem jaz odreagiral, ko sva s frendom (s pivom v roki) gledala Rogliča, ki poskuša pobegnit ostalim, pa kolega komentira "daj požen, kako jim ne moreš pobegnit" (sem mu rekel, da očitno Roglič ni neka klasa, bi moral it TI tjale v Španijo, da jim pokažeš kako se pedalira in pobegne elitnim kolesarjem). Kakšno modrovanje na suhe, me je kar razjezu, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami dne 11. 9. 2026 ob 14:31 je Boss napisal: ... ... ... ... ... Ne vem, ampak praktično je precej nemogoče, kar tako mu pištolo iz toka izvlečt, predno te po gobcu trešči... ... ... ... ... Aha, ja, seveda... Ti ga lahko treščiš po gobcu, se boš že izmazal. Ma da policaj trešči nekoga po gobcu, bo pa takoj imel četo odvetnikov nasproti, ki bodo ugotavljali, ali je šlo za prekomerno uporabo sile. In bodo to tudi ugotovili in ga vsaj suspendirali. No, če nekdo policaja ustreli, potem ga lahko ta policaj trešči po gobcu, prej pa ne... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabl... Berem tale članek: SKRIVNOST, ZA KATERO JAVNOST NI VEDELA: Pirc Musar je bila udeležena še v eni nesreči REGIONALGORISKA.SI Predsednica republike Nataša Pirc Musar je bila letos poleti v razmaku nekaj tednov... Nekaj mi ni jasno: zakaj tovrstne nesreče povezujejo z Natašo Pirc Musar? Saj ne, da bi jo oboževal, ampak mediji dajejo vtis, kot da je ona kriva za te nesreče. V obeh primerih je bila potnik v vozilu. Nesrečo pa povzročijo vozniki, ne potniki... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Damijani Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami To je zato, da se sami razdelimo na različne pole s svojimi mnenji. In potem skregane "ovčke" vodiš po svoje in nihče nič ne reče... @Slivka, praviš, da si kmet, s hribou doma. Uporabljaj kmečko logiko in s svojo glavo naprej pa bo. Sicer te (nas) bo večina čudno gledala, samo pokazati je treba, da imaš hrbtenico. 3 Citiraj
Boss Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Pred eno uro je Slivka napisal: Nekaj mi ni jasno: zakaj tovrstne nesreče povezujejo z Natašo Pirc Musar? Saj ne, da bi jo oboževal, ampak mediji dajejo vtis, kot da je ona kriva za te nesreče. V obeh primerih je bila potnik v vozilu. Nesrečo pa povzročijo vozniki, ne potniki... Zato, da ne potihne zgodba jo je pač treba obnavljati. Mi je pa zanimiv tale komentar Citat vseved | 14 .09. 2026 ob 10: 54 Predsednica je živa, zdrava,malo jo boli rama ,kar pa je v nedeljo v Lipici ni odvrnilo od množice ki si je želela stisni roko predsednici . Mimogrede, na proslavi priključitve Primorske k matični domovini ki je državni praznik ni bilo niti enega predstavnika vlade,parlamenta, nobenega z desnice. Mogoče so spet prekopavali kosti po breznih? Tolk o domoljubju z desne. 1 Citiraj
Boss Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 8 urami je Slivka napisal: Aha, ja, seveda... Ti ga lahko treščiš po gobcu, se boš že izmazal. Ma da policaj trešči nekoga po gobcu, bo pa takoj imel četo odvetnikov nasproti, ki bodo ugotavljali, ali je šlo za prekomerno uporabo sile. In bodo to tudi ugotovili in ga vsaj suspendirali. No, če nekdo policaja ustreli, potem ga lahko ta policaj trešči po gobcu, prej pa ne... Ma še to ne verjamem več, da policaj kej najebe. Kolkrat je bil Stevanovič obsojen, ko je še bil policaj in so ga šele po 4. poskusu dejansko vrgli iz policije. Citiraj
Agerg Napisano pred 34 minutami Prijavi Napisano pred 34 minutami (urejeno) Kakor nekateri najebejo v primerih, kot je bil ta pred kratkim, po drugi strani marsikateri sčitijo drug drugega. Saj to je znano. Če si policaj, imaš ja svojo identifikacijo kar zraven vozniške in prometne. Mora biti kaj od tega. V naši družini je nekdo izgubil kolega zaradi prometne nesreče, ki jo je povzročil pijan policist. Mislite, da je bil dokazano kriv? Bolj retorično vprašanje. Tale situacija z nizkimi plačami raznoraznih oseb na takšnih in drugačnih položajih pomeni pa samo eno - še več korupcije. Človeška narava. Popravljeno pred 32 minutami od Agerg 1 Citiraj
ignacij Napisano pred 9 minutami Prijavi Napisano pred 9 minutami pred 23 minutami je Agerg napisal: Kakor nekateri najebejo v primerih, kot je bil ta pred kratkim, po drugi strani marsikateri sčitijo drug drugega. Saj to je znano. Če si policaj, imaš ja svojo identifikacijo kar zraven vozniške in prometne. Mora biti kaj od tega. V naši družini je nekdo izgubil kolega zaradi prometne nesreče, ki jo je povzročil pijan policist. Mislite, da je bil dokazano kriv? Bolj retorično vprašanje. Tale situacija z nizkimi plačami raznoraznih oseb na takšnih in drugačnih položajih pomeni pa samo eno - še več korupcije. Človeška narava. Precej zmedeno pisanje. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.