YavarYe X6V6 Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Kdaj bomo ?raufal ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Kdaj bomo ?raufal ? Danes zvem kdaj bo avto - prisli naj bi se zvit del SnEG V MEDVODAH Yeah upam da bo ta prava zima, ne sam kak blat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 za tapravo zimo je ?e pretoplo Citiraj
jures Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 za tapravo zimo je ?e pretoplo To itak, mislim na 'sezono' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Tud jaz upam na temp. pod ni? in velik snega Druga?e pa ne vem od kje ves ta sneg, pri nas samo de? pada. Citiraj
uklopko Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 rakitna je pod lepo odejo snega!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 pol loh pluzis s svojim sosedom....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Kon?no sm se zmenu z zidarjem za eno predelno steno nardit, ju3! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Tud jaz upam na temp. pod ni? in velik snega Druga?e pa ne vem od kje ves ta sneg, pri nas samo de? pada. Pri nas tudi. Citiraj
qwerty Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Dans zjutraj... In ?e ob ene 1ih ko sm dam pr?o... Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Dans zjutraj... In ?e ob ene 1ih ko sm dam pr?o... Ti jebo a manj?ih in bolj?ih slik ni varijante zrihtat ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Ti jebo a manj?ih in bolj?ih slik ni varijante zrihtat ? telefon ne zna pomanj?at... to sm prek fona delal... oz na shrani si ne ponudi mo?nosti...zdej pa ?akam da padavine ponehajo da ga obri?em posu?im in dam plahto ?ez... me je mal presenetl pa nism pr?akval padavin... Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Ajvar - bistvo velke slike je, da lohk sne?inke pre?teje?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Ajvar - bistvo velke slike je, da lohk sne?inke pre?teje?! Al pa vidi? cel kup ?uma na sliki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 zdaj pa bi pohvalil NLB, ze imam novo Viso Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 jeeeee danes dobim nov TV za v novo stanovanje LG 42'' LH7000 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 jeeeee danes dobim nov TV za v novo stanovanje LG 42'' LH7000 Bo? Katjo Jav?nik lahko prijel za rit? P.S. Pa ne ga preve? kazat, kolegu so na popolnoma enak rok (kupil novembra) izpraznili vse v hi?i, ko je ?el za 3 ure praznovat novo leto.....(iz dnevne se mu je videl PC), vzeli so, neki denarja, PC, LCD...ni? drugega. In pol izjavi kolega: se dobro da je listek z ekrana PCja padel...(gor vsa gesla, tud za klik) butec. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 aha! Upam da ne dobim njegovega Mah Katjo bi ?e kam drgam prijel ne samo za rit Bom pa TV za?vasal na steno Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 ker moram narest internetno stran firme sem sel napisat koga vse predstavljam...pride kar lep seznam 1. ALBIRAL - High quality LC monitors2. ALLEN-HEATH ? mixers3. ATEME ? contribution, video head-end, receivers, multiplexers, …4. CAMRADE ? carrying bags for professional AV equipment5. CANFORD ? Professional audio and video equipment6. CHYRON ? Character generators, graphics systems, …7. CLEAR-COM ? Intercoms8. COBHAM ? Wireless video transmitters/receivers9. COURTYARD ? Sync generator, Logo generator, …10. DAYANG ? Character Generator, Non-linear editor, Multiviewer, Master Control Automation, …11. DESISTI - lighting12. DK-TECHNOLOGIES ? Audio meters, Sync/Test-signal generators, Waveform monitors, …13. ECHOLAB - switchers14. EDIT SHARE ? Editors, Video servers,15. ELEKTROVAT ? Studio lighting, electroenergetics, …16. FISCHER CONNECTORS ? connectors, cables, …17. FUJINON - lenses18. HARMONIC ? cable, contribution, terrestrial systems, …19. HI TECH ? broadcast controllers20. MIRANDA ? Television and Professional Video Products and Services21. MOVIE TECH ? professional film equipment22. OMNEON ? active storage for digital content23. ORION DISPLAY ? plasma display technologies24. CHRISTIE - projectors25. PANTHER ? dollies, cranes, tracks, …26. PLAYBOX ? automation, interactive CG, …27. PROMPTER PEOPLE ? Teleprompter solutions28. SAMS ? Distribution amplifiers, converters, routing switchers, …29. SONY - Sony Broadcast, Business and Professional Solutions30. SNELL ? Routing, Production & Master Control Switching, …31. SONIFEX ? manufacturers of audio and video equipment32. STEADICAM ? camera stabilizing systems33. VINTEN ? Tripods, Pan & Tilt Heads, … zdaj pa vprasanje: stran je http://www.mediaprofessio.com a kdo pozna koga ali pa kar tuki, ki zna oblikovat in narest internetno stran? (men vec kot tist, kar je tam ne gre, pa tudi ne znam)? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 ker moram narest internetno stran firme sem sel napisat koga vse predstavljam...pride kar lep seznam zdaj pa vprasanje: stran je http://www.mediaprofessio.com a kdo pozna koga ali pa kar tuki, ki zna oblikovat in narest internetno stran? (men vec kot tist, kar je tam ne gre, pa tudi ne znam)? Mah malo se pozabavaj v jumli najde? eno predlogo ki ti je ql, jo prefrizira? in si zmagal, ?e ne komplicira? jo ima? v par urah spedenano, pl pa smo ?e kak lepoten popravek in je to to.Evo en moj izdelek v cca en tedn vsako popoldne po par ur. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 Mah malo se pozabavaj v jumli najde? eno predlogo ki ti je ql, jo prefrizira? in si zmagal, ?e ne komplicira? jo ima? v par urah spedenano, pl pa smo ?e kak lepoten popravek in je to to.Evo en moj izdelek v cca en tedn vsako popoldne po par ur. to je tud super predlog...sej sem ze sam neki zacelmogoce mi bo ratal, ce ne a bi ti to delal? (sam upam da nisi predrag ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 Mel sem zdej doma 2 dni tacga zidarja (notranja predelna stena), ki ne uma?e prakti?no ni?, pa ?e tisto ni? potem totalno po?isti za sabo, povrh vsega pa ni drag! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
David Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 Haaaa...... mam nov Pocket PC..... :aaaaa: ?akam ajvarja da me pokli?e nazaj!!! Citiraj Feel free....
Jest Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 Haaaa...... mam nov Pocket PC..... :aaaaa:?akam ajvarja da me pokli?e nazaj!!! Pocket PC (Windows Mobile) ali subnotebook (Asus EEE, Acer Aspire,...) ? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.