Z M A J Napisano 16. marec, 2012 Prijavi Napisano 16. marec, 2012 To je tik pod Ur?ljo goro, lepo za popizdit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 16. marec, 2012 Prijavi Napisano 16. marec, 2012 poznam ta kraj, bil 2x tam, enkrat smo bli z O?, 1x smo se pa s sovojaki po dolgem ?asu mal dobil Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 17. marec, 2012 Prijavi Napisano 17. marec, 2012 Kljub 3 letom starosti ?e vedno ogromn profila na letnih gumah <3 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOBI Napisano 17. marec, 2012 Prijavi Napisano 17. marec, 2012 vceraj montiral klimo,dec priso iz avstrije drgace je pa iz zagreba,samo zaj ze dolgo zivi v avstriji,in verjetno bo priso na piknik in se kaka ekipa poleg Citiraj MAZDA POWER
Aws3nicK Napisano 17. marec, 2012 Prijavi Napisano 17. marec, 2012 Danes privo??il svoji japonkici, skoraj 3 urni tretma. Ma se sveti ko nova o?tja! Citiraj
Boss Napisano 17. marec, 2012 Prijavi Napisano 17. marec, 2012 Lepo se sveti ... ?e celo dve ?rki ve? se zdaj vidita na tablici Citiraj
Alex Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Danes privo??il svoji japonkici, skoraj 3 urni tretma. Ma se sveti ko nova o?tja! Dijo ?alamin, si ga tako glancal, da si celo ?rke spral dol. Citiraj
Z M A J Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Super se sveti! Meni pa je toook lepa moja ?rnozmajka odkar ima AEZ plati??a, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Dons kon?no vidmo to ?udo lepote v ?ivo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Je sicer zapra?ena (kdaj pa ?rni avti niso, hehe), ampak bistvo bo o?em vidno. Pa ?e ugotovil sem da je 16-col ?ist dovolj za tak?en avto, pa ?e dost dober ET so in so kolesa zadost na ven da kak?ni distan?niki niso niti malo potrebni. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Aws3nicK Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Lepo se sveti ... ?e celo dve ?rki ve? se zdaj vidita na tablici Ma sem mogu vsaj dve pustit, da me boste prepoznal na cesti, ?e se sre?amo. JB na koncu, najla?e si zapomnit na Jim Beam Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Nekaj vtisov na hitro, bab NI. KLIK IN ?e Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Nekaj vtisov na hitro, bab NI. KLIKIN ?e Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Mustang mu je pa nagaju na polno XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Spremenil username v nekaj bolj razumljivega in la?je izgovorljivega... zahvale YavarYe-tu za editanje ter JoziGulikozi ki me je krstil za Lumpija Citiraj
Deeyan Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 iVarju si do?n gajbo Pepsija Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Lumpi, nazdravje! :mi pijemoo: P.S. - kdor ?e ne ve zakaj je mladeni? dobil ime Lumpi - ker ima ob?asno pri sebi pir?ek iz Me?katorja (polni ga Union) in mladi mo? ta pir imenuje Lumpi. No tako smo ga krstili za Lumpija, ?e jih pa preve? popije pa je NALUMPAN. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 iVarju si do?n gajbo Pepsija Ajvar je bolj CocaCola Fan - un strup od CocaCola Zero ma baje najraj?i, ?e ?e ni zamenjal okus. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Ajvar je bolj CocaCola Fan - un strup od CocaCola Zero ma baje najraj?i, ?e ?e ni zamenjal okus. ?e 2 mesca NE pijem ni?esar od zgoraj napisanega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 ?e 2 mesca NE pijem ni?esar od zgoraj napisanega. WoW, ?e dva meseca si tko napisal kot, da najmanj dve leti ne pije? ve? strupov. Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Zbral se je o?ji ustanovni odbor domnevnega kluba. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Zbral se je o?ji ustanovni odbor domnevnega kluba. Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
mazdaman Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 ?e 2 mesca NE pijem ni?esar od zgoraj napisanega. Zdaj pa zdravnik nebo imel ve? kaj modrovat?? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 H?erka kljub temu da je imela ?e vedno 37,9C je bila tok dobre volje, pa je ?e hotla it na tobogana, kak?en cukr in pozitiv?ek tamala, joooj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 ?e 2 mesca NE pijem ni?esar od zgoraj napisanega. Ja kaj pa zdaj pije?? Kak?ne darove bomo pa zdaj nosil? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.