Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moje dana?nje maskiranje je o?itno zelo uspe?no (sem ranjenc s povito glavo, itd.) in vsi; "Joj, kaj se je pa teb zgodil?", pa re?em: "Ja a ne ve? kater dan je dons?" pa odgovori; "Ja tork, in?" :blink: Hehe, eni majo res dolgo lajtngo. :cheers::rulam:

Take "dolgoproga?e" si z najve?jim veseljem privo??im na naslednji dan norcev (ki bo letos tudi Velki pondelk) - 1.4. :jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zmegota pa ne bo zeblo ..., pa Marko dobi novo kapco :) Cestitke obema :)

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Danes bil ?e 20-i? v karieri na krvodajalski. :D

Napisano

Zjutraj Saker na polno iz celega snega na cesto no lopata juzed. :punk:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Dons mamo pa pr nas dru?insko slavje,..4 generacije zapovrstjo godujemo,..(no dobr tazadn lih ne ker ni in ne bo kr??en :P)

Pradedek, dida (po Damirjevi strani), js pa moj Valentin?ek,..za piko na i ma pa ?e na?a babi dons rojstn dan :vino:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Dons mamo pa pr nas dru?insko slavje,..4 generacije zapovrstjo godujemo,..(no dobr tazadn lih ne ker ni in ne bo kr??en :P)

Pradedek, dida (po Damirjevi strani), js pa moj Valentin?ek,..za piko na i ma pa ?e na?a babi dons rojstn dan :vino:

Torej jih mora? krstit, da boste imeli skupaj god :party0035:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Torej jih mora? krstit, da boste imeli skupaj god :party0035:

dejansko eden od bol?ih razlogov, kar sem jih sli?ala zadnje mesce :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
Napisano

Js vem za ?e eno skupno stvar, sam se jo na obeh fotkah bol mal vid B)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Js vem za ?e eno skupno stvar, sam se jo na obeh fotkah bol mal vid B)

je pa ?e ena, ki se jo dobr vid, pa ?e velka je :P

Napisano

Danes smo na terenu sprobavali Tojoto LC in njene sposobnosti vstopno izstopnih kotov. S prednjim odbija?em smo na poti navzdol izpod 30cm snega izruvali kar lepe kup?ke zemlje ko smo preko bre?in med njivami padali na nos. Pesene?enje zame je bilo, da je odbija? pre?ivel brez kakr?nihkoli po?kodb, ?eprav je njegov izgled pastik fantastik.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Jzt pa nazaj v civilizaciji po pol leta, kon?no kupu nov tv :D In hvala bogu nima nobenih skypov, wifijev in interneta...samo obi?na TV tko kot v?asih, ne rabim dajat 500? za to da se bom po skypu prek tvja pogovarju... ma pa USB player in snemalnik in to je to :D

Napisano

Danes smo na terenu sprobavali Tojoto LC in njene sposobnosti vstopno izstopnih kotov. S prednjim odbija?em smo na poti navzdol izpod 30cm snega izruvali kar lepe kup?ke zemlje ko smo preko bre?in med njivami padali na nos. Pesene?enje zame je bilo, da je odbija? pre?ivel brez kakr?nihkoli po?kodb, ?eprav je njegov izgled pastik fantastik.

Toyota land Crouser je eden bolj?ih terenskih vozil, kar jih lahko najde?. Sicer ga vztrajno polnijo z elektroniko in nobel tapiserijo, ki ti v blatnij brezpotjih hitro zgublja vrednost, a vseeno je ?e vedno odli?no podvozje, pa tudi konstrukcija, ki kljub vsemu odli?no opravi svoje delo. In tudi odbija?i so iz nekaj razredov bolj?e plastike kot pri ostalih vozilih...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Toyota land Crouser je eden bolj?ih terenskih vozil, kar jih lahko najde?. Sicer ga vztrajno polnijo z elektroniko in nobel tapiserijo, ki ti v blatnij brezpotjih hitro zgublja vrednost, a vseeno je ?e vedno odli?no podvozje, pa tudi konstrukcija, ki kljub vsemu odli?no opravi svoje delo. In tudi odbija?i so iz nekaj razredov bolj?e plastike kot pri ostalih vozilih...

Upam da ima Hilux tudi branik iste kakovosti. Barva je zelo kvalitetna, mora bit fajn debela veja, da naredi prasko, pa ?e ta se je dala spolirat, da se ni? ne vidi.

Napisano

Siol box me je total navdu?u, celo tamali je v?e?, ko lahko znova ali pa kasneje gleda ?iv ?av. :)

Napisano

Upam da ima Hilux tudi branik iste kakovosti. Barva je zelo kvalitetna, mora bit fajn debela veja, da naredi prasko, pa ?e ta se je dala spolirat, da se ni? ne vidi.

Ene dve leti nazaj smo dobili v uporabo testno LC, top opprema za dobrih 70K?. V gozdu smo ugotavljali, da je to hudirjevo ?irok avto - enkrat sem ?el celo ven spredaj gledat ali gre desno kolo mimo skale, ?ele nato pa ugotovil, da je ima avto v ta namen posebno kamero ki nadzira smo prednje desno kolo. ?eprav smo pazili kolikor se je le dalo, se je na laku vseeno poznalo od vej, ampak le toliko da se je dalo z lahkoto spolirat. Terenska vo?nja ni glih za ljudi ki se jim avto preve? smili, lak je pa zagotovo prvi ki nastrada.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Ene dve leti nazaj smo dobili v uporabo testno LC, top opprema za dobrih 70K?. V gozdu smo ugotavljali, da je to hudirjevo ?irok avto - enkrat sem ?el celo ven spredaj gledat ali gre desno kolo mimo skale, ?ele nato pa ugotovil, da je ima avto v ta namen posebno kamero ki nadzira smo prednje desno kolo. ?eprav smo pazili kolikor se je le dalo, se je na laku vseeno poznalo od vej, ampak le toliko da se je dalo z lahkoto spolirat. Terenska vo?nja ni glih za ljudi ki se jim avto preve? smili, lak je pa zagotovo prvi ki nastrada.

Se strinjam s tabo. Avto se ti ne sme smilit, ampak je pa treba vseeno po pameti.

Napisano

j...s ISucks zadevo k ne morm sliko gor nalozit. sj vem da se morm pohvalit ampak ne morm se k ne morem sliko nalozit. Potem je ajvar tko zrihtal da ne morm prazn post pustit. bom pa vsaj neki nakladal. i si bom duso olajsal. no to pa sodi pod to rubriko.

in Jures ne in ne tudi z opero ne gre spljoh. :)

P.S.

olajsal sm si duso.

www.trziskisladoled.si

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.