Z M A J Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 Dans sm izredno dobre vole, ?e je optimizem na mestu bomo pa ?e vidli. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 Dans sm izredno dobre vole, ?e je optimizem na mestu bomo pa ?e vidli. Seveda si dobre volje ?e je sonce posijalo v LJ po treh mesecih Citiraj
Boss Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 Seveda si dobre volje ?e je sonce posijalo v LJ po treh mesecih V keri luknji si pa ti bil skrit .... ?e decembra je blo nekaj son?nih dni. Citiraj
Grega_ Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 V keri luknji si pa ti bil skrit .... ?e decembra je blo nekaj son?nih dni. hehe....ne vem, par dni me res ni blo v SLO, par je blo pa meglenih v glavi tud ?e je bil sonce Citiraj
Z M A J Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 Po po?ti danes dobil Mazda klub izkaznico za 2014. Hvala Viper. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 Vsedel na motor v jakni, kavbojkah, supergah, ga ?el registrirat v Kranj, pa ?e en krog ?ez ?KL vsekal.....6.1.2014 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lava Napisano 8. januar, 2014 Prijavi Napisano 8. januar, 2014 Wuhu kon?no neki odbito novga Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Symon Napisano 8. januar, 2014 Prijavi Napisano 8. januar, 2014 Vsedel na motor v jakni, kavbojkah, supergah, ga ?el registrirat v Kranj, pa ?e en krog ?ez ?KL vsekal.....6.1.2014 ?e ne bi imel opravke bi ?el danes ?e jaz na motor. Saj enega ?operista sem pa videl danes, verjetno celo en znanec. Pa jutri pa ?e grlo se bo ?e malo bolj pozdravilo preden grem na moped. Citiraj
jures Napisano 8. januar, 2014 Prijavi Napisano 8. januar, 2014 upam da vzdr?i do zadnjega vikenda - grem do Murterja po magistrali. ?eprav sneg ni ovira, SLO itak po avtocesti lahko obdela?https://plus.google.com/photos/109679925898...4993?banner=pwa anyone? Sem ?e omenil, stro?ek je futr + benz, ni? drugega za 2 ali 3 dni. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. januar, 2014 Prijavi Napisano 8. januar, 2014 Danes popil prvo pivo v letu 2014 (ne moremo govorit v mno?ini teh). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 8. januar, 2014 Prijavi Napisano 8. januar, 2014 Danes popil prvo pivo v letu 2014 (ne moremo govorit v mno?ini teh). stari sako toliko pa?e lp ale? Citiraj
Z M A J Napisano 10. januar, 2014 Prijavi Napisano 10. januar, 2014 Dana?nji dan in ve?er sta minila totalno nad pri?akovanji. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 11. januar, 2014 Prijavi Napisano 11. januar, 2014 Vsal od mrtvih! Skoraj... Skoraj vstal. Pred tem sem bil pa ?e za umret... Citiraj
Symon Napisano 11. januar, 2014 Prijavi Napisano 11. januar, 2014 Zalaufal motor, segrel, na?gal do dobrih 100, natankal in parkiral nazaj v gara?o. Za nekaj je pa fajn taka zima. Citiraj
Z M A J Napisano 11. januar, 2014 Prijavi Napisano 11. januar, 2014 Zelo fajn pre?ivet dan na Golteh! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 11. januar, 2014 Prijavi Napisano 11. januar, 2014 Zelo fajn pre?ivet dan na Golteh! stari verjamem lp ale? Citiraj
Z M A J Napisano 11. januar, 2014 Prijavi Napisano 11. januar, 2014 Bila sva sicer le 2 Mazda?a in zraven 2 gospodi?ni. Vreme pa je bilo kar solidno, tako da odlo?itev ni bila napa?na. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Kook lep dan, izkoristite ga max.! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Z mojo predrago bil na bli?njem hribu-Sabotinu, po ene par mescih, moram re?t da sem se malo zapustil.. 2uri 30min hoje Citiraj
Grega_ Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Jest sem bil na ?marni....nenormalna gu?va, kej tazga pa ?e ne. Citiraj
Lava Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 pa ka rine? na ?marno lih tist dan k usi, k mal son?k posije Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Panter23 Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 No, ker je zunaj tako butasto vreme (glede na to da smo v za?etku januarja), sem odprl kolesarsko sezono 2014. Ta teden 4x na kolesu, vsak dan je ?lo bolje! Citiraj
Grega_ Napisano 13. januar, 2014 Prijavi Napisano 13. januar, 2014 pa ka rine? na ?marno lih tist dan k usi, k mal son?k posije To sm se spomnu k sm na parking prpelu..... Citiraj
jures Napisano 13. januar, 2014 Prijavi Napisano 13. januar, 2014 Jest sem bil na ?marni....nenormalna gu?va, kej tazga pa ?e ne. Buh ne dej. Se na katarino so rinili z mercedesi v kravati do korita....ne mores verjet.Pa da ne govorim o odvezanih psih, ga mam,skoz privezanega pa se zarad drugih moram samo z mojim ubadat....sej ne bo nic sej ne bo nic, mene pa 35kg zadeva na skalah vlece. Folk je totno brezobziren. Privez tega fakin cucka! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 13. januar, 2014 Prijavi Napisano 13. januar, 2014 Psov je bilo res kar nekaj gor...dosti privezanih, te mali cucki pa odvezani in se repen?jo vse po?ez. No je blo tudi nekaj dobrih ritk gor tko da je mal odtehtal vse skupi pol Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.