YavarYe X6V6 Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Si lahko malo bolj natan?en: a te zanima, kje ima ?enska novo frizuro ali te zanima kje je ?enska, ki ima novo frizuro?OK, zgoraj al spodaj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 Baje se je danes cakalo 2 uri na Kastelu in uro na Secovljah.....ne bi vedel sem rabil 3 ure s pocitki do plaze 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 25. julij, 2015 Prijavi Napisano 25. julij, 2015 OK, zgoraj al spodaj ? Glede na to, koliko smo se je****, ima spodaj najbr? ?e vse obnucano, tako da ima novo frizuro zgoraj... 1 Citiraj
jures Napisano 26. julij, 2015 Prijavi Napisano 26. julij, 2015 Naplavala, nazrla.... idealni pogoji ponoci nevihta, zjutraj bonaca.... Za dam pa nagibalnik Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 V?eraj sva naredila nekaj km z vetrom v laseh po lepih Halo?kih hribih. 3 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 Sanjski trije dnevi za mano in dopust se nadaljuje! 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 Jest pa se mal pa po 230-ih urah na sihtu koncno usaj za 3 dni mal na morje 1 Citiraj
Boss Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 kako - 230 ur na ?ihtu? To je skor 10 dni non stop 24 ur na dan? Citiraj
Baby Viper Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Uspel mi je pre?ivet vikend na obali v pravem koko?njaku (beri: stara Adrijina prikolca, 4 babe in mulc, ki so izmeni?no testiral kdo bo glasnej?i in 'pametnej?i') in se ve?krat raje cini?no nasmehnil kot pa barval lase na sivo 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Gorjup13 Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Dobil kvazi Go pro s Kitajske, zdj bo treba pa ?e kak posnetk narest da vidmo kako dela Citiraj
Z M A J Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Sem se dans kar namensko zapelju iz Kamnika do Polzele na kebab. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejan pavlovic2 Napisano 29. julij, 2015 Prijavi Napisano 29. julij, 2015 To je pa kr za v to temo:) SloRoadster ekipa je z 7 roadsterji, 25.7.2015 osvojili San Marino. To je bil na? najdalj?i izlet do sedaj (?asovno). Prevozilo se je okoli 1000 kilometrov, brez strehe seveda , izlet je trajal cel vikend, videli pa smo mesta, San Marino, Gradara in Rimini.?e pa koga zanima slu?ajno kaj ve?, pa ima tukaj: https://www.facebook.com/SloRoadster.si (slike so slab?e kakovosti, ker trenutno lahko dostopam samo do instagram profilov) 5 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 30. julij, 2015 Prijavi Napisano 30. julij, 2015 U?eri pa smo rahlo nazdravli s prjatli in je blo prav lu?tno. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Spet je tu wikend in odhajam na morjeeee. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Nih?e mi ne bo verjel. Itak. 1 Citiraj
dragana.stojiljk Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 Pa gremo v ?ervar, na ?e en povsem zaslu?en dopust. Tokrat hvala bogu grem s svojim avtom. 4 Citiraj
Z M A J Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 Od v?eraj imam ?e en bel avto, ampak ta je malo bolj ... kukr Katrca (ne samo bolj bel). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 monteram pragove upam da mi vse rata tko k treba 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Gelipter Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 monteram pragove upam da mi vse rata tko k treba Ej...toooo..stari dobro zrihtal pa fotko ,da vidim kako si zrihtal:-):-):-)lp 1 Citiraj
Scr3am Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Pomoje bos Dragana prej mogla na bencinsko 1 Citiraj
Još šta Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Pomoje bos Dragana prej mogla na bencinsko Ugasnen avto 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
dragana.stojiljk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Vgasnjen je bil ja sem tankala ?e dan prej, v Cmureku. Tankam ?e samo v Avstriji. Citiraj
Z M A J Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Kon?uje se wikend in pol, pa v?eraj dodobra spoznal eno extra simpati?no gospodi?no. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dragana.stojiljk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Uuu zmaj, a je gospodi?na, da ni gospa? https://vimeo.com/135185426 Tak pa na?em gospodi?u velja. Mi je v?e?, da tukaj ne komplicirajo, ker imamo pse. Tak da ve? kot v redu dopust. In pa apartma... Uuu zmaj, a je gospodi?na, da ni gospa? https://vimeo.com/135185426 Tak pa na?em gospodi?u velja. Mi je v?e?, da tukaj ne komplicirajo, ker imamo pse. Tak da ve? kot v redu dopust. In pa apartma... Ne gre predvajat videa hjooj.. no pa slikica.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.