Mraušk Mčk Napisano 25. november Prijavi Napisano 25. november Ne zdaj binijeve Starship Enterprise tlačit zraven v ta drek. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 25. november Prijavi Napisano 25. november (urejeno) Zelo iskreno. Binijev žar niti malo ne zgleda kot Enterprise. Če smo že pri Vojni zvezd, tista Binijeva kanta zgleda bolj kot da je Bini zlorabil R2d2 za pečenje čevapov. Popravljeno 25. november od Mraušk Mčk 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 25. november Prijavi Napisano 25. november Vse lepo in prav, ampak vonjave so pa bistveno drugačne na temle kot pa na onem v NG.... 3 2 Citiraj
Slivka Napisano 26. november Prijavi Napisano 26. november Vse lepo in prav, ampak po "baliranju" vsega tega, kar tu diši, boš nujno rabil unega iz NG. Ali pa kakšnega njegovega kompanjona. Samo drugi niso tako "naj"... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november Dobil darilo iz Japonske ... 6 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november pred 1 minuto je MazdaBoy napisal: Kaj a kr tako? 😮 Lepo lepo 😉 Hči se je spomnila name... sta včeraj s partnerjem prispela iz tripa po Japonski ... 🤗 1 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november Raje bi kako dobro pivo prinesla😁 1 Citiraj
Z M A J Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november Danes uspešno (preventivno) zamenjal akumulator na DeSUS raketi, dr. Pelko mi ga je pa priskrbel po zelo ugodni ceni, tako da moram pohvalit tudi njega. Sledi visokogorski wikend in žur 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jacques33 Napisano 30. november Prijavi Napisano 30. november Jest sem imel včeraj tudi gratis pranje, na roke 😁 Sicer pa včeraj čisto slučajno srečal mojstra @miha20 ter spili skupaj pivo ali dve. Seveda je beseda nanesla tudi na opevane mazdine skyactive dizle in vse kar lahko rečem, da dečko pozna stvari in je pravi naslov za celovito odpravljanje morebitnih težav. 7 1 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Z M A J Napisano 30. november Prijavi Napisano 30. november Dvodnevn druženje pod Raduho fajn uspew 7 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 1. december Prijavi Napisano 1. december pred 11 urami je jacques33 napisal: Jest sem imel včeraj tudi gratis pranje, na roke 😁 Sicer pa včeraj čisto slučajno srečal mojstra @miha20 ter spili skupaj pivo ali dve. Seveda je beseda nanesla tudi na opevane mazdine skyactive dizle in vse kar lahko rečem, da dečko pozna stvari in je pravi naslov za celovito odpravljanje morebitnih težav. In kaj je pri Skyactive dizlih tako skrivnostnega..... Citiraj
sportman333 Napisano 6. december Prijavi Napisano 6. december dne 20. 11. 2025 ob 14:29 je Z M A J napisal: Dns se maw šefa počutim; Getzu lastnoročno previjačil platišča in pa ta DeSUS raketa = zlahka opravila tehničnega, verjetno še zadnjič pod mojo jurisdikcijo Jaz sem od tasta, ki je kupil nov avto "prevzel" dobil Hyundai Matrix 1.6 benz, ki bo naslednje leto star 20let 😉, moram reči da sem presenečen nad vožnjo v tej 20 let stari gajbici, nisem si mislil da je Hyundai delal tako dobre avte že tako dolgo nazaj...avto 20 let v garaži s 145k prevozenimi je kot iz salona (brez rje, svetleča barva)....ko je bil v salonu kjer je nabavil nov avto so mu ponudili 100€ 🤓, sem rekel da ga raje vozim sam vsaj 1 leto kot mu velja evinjeta in tehnični....ampak glede na občutek v vožnji sem prepričan da tudi ce bom šel drugo leto na tehnični pregled, da se bom samo čez stezo zapeljal....za daily local wagen in prevažanje razne krame od bajte je pa povsem ok... 8 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 09:03 Prijavi Napisano torek ob 09:03 Tminsk dohtr dobil nov avto! Sicer iščem po medijih, če so kje objavili članek, pa je večinoma glavna novica Anže Kopitar, Poroka na prvi pogled in lepotni popravki Sydney Sweeney ... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 11:17 Prijavi Napisano torek ob 11:17 Novo vozilo urgentnega zdravnika za tolminski Zdravstveni dom - Robin WWW.ROBIN.SI Zdravstveni dom Tolmin, ki pokriva tri posoške občine, ima odslej novo hibridno vozilo urgentnega zdravnika. Vozilo urgentnega zdravnika združuje urgentnega zdr 5 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano sreda ob 18:47 Prijavi Napisano sreda ob 18:47 Sem si privoščil 3 nove parfume oz. EDT, no cenovno gledano, bi lahko šel tudi v Jamralnik, ampak že dolgo sem si močno želel; Chanel Allure, Carolina Herrera Bad boy in Armani code 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Včerajšnje kolegialno prednovoletno srečanje nam je zelo dobro uspelo 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 1 uro je Z M A J napisal: Včerajšnje kolegialno prednovoletno srečanje nam je zelo dobro uspelo Ni slike, ni traktorja 😁😉 Citiraj
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 6 urami je Z M A J napisal: Včerajšnje kolegialno prednovoletno srečanje nam je zelo dobro uspelo Od aktivnih forumašev sva pa bla samo midva... Denis pa Peričnik ne štejeta, ker sta več ali manj neaktivna. Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 26 minutami je Boss napisal: Od aktivnih forumašev sva pa bla samo midva... Denis pa Peričnik ne štejeta, ker sta več ali manj neaktivna. Baje je bila to BMW fešta Citiraj
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 7 minutami je g.Wankel napisal: Baje je bila to BMW fešta Ja, sem se moral ful nazaj držat, da nisem vicev o žmigavcih razdiral. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.