Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Decemberska dru?inska ve?erja uspela. Ko ?e n-tic poslu?a? ene in iste, vice, ?torije in ena in ista vpra?anja....

In ko potem pride? domov...

Napisano

Potem ko so zaprla dva meni zelo ljuba kafica v centru (guiness in bikafe), pred kratkim kon?no na?el kafic v katerem mi vse odgovarja in kamor se vedno rad vra?am.

In zjutraj spil silvestrsko kavo... Prehitel gne?o in hrup.

post-9068-0-04133100-1577775121_thumb.jpg

Napisano

... in seveda ne bo? povedal kateri je to, ker no?e?, da bi zvedeli in bi pol mel gne?o notri, a ne?  :jezicek:

34910_1.png

Napisano

Saj ti pi?e...?ank pub anika...

Ammm.... Neeeee.... Ammm.. to je notri reklama za nek drug lokal.

:)

Napisano

Tako kot lani smu?al na silvestrovo :) fenomenalen dan

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Tako kot lani smu?al na silvestrovo :) fenomenalen dan

Jaz sem tudi nameraval it v Italijo a v zadnjem trenutku sem moral it v slu?bo...Mogo?e v soboto.

Napisano

Mi smo bili na Sv Vi?arje.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Mi smo bili na Sv Vi?arje.

Jaz grem za en dan ponavadi na Zancolan.Nekako sem se navadil nanj.

Napisano

Zoncolan??? Karnijske Alpe? Zdj so se mi zasvetile o?i :)

Napisano

Ja sej je tm tm vo?nje. Mi mamo 1:30 cca

Napisano

?el z ?eno en krog okrog jezera... tokrat tradicionalno... ker sem ze lani zadnji dan naredil isto ;)

post-10-0-62403800-1577823786_thumb.jpeg

post-10-0-15220700-1577823929_thumb.jpeg

post-10-0-72378800-1577823992_thumb.jpeg

post-10-0-54382500-1577824026_thumb.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Izkoristil zadnji dan leta za kofetkanje, dedek mraz je bil priden...

In ?eprav je bilo leto precej.... Polno malih neumnosti in neke cudne energije, se je na koncu izkazalo da nekateri ljudje pa? z razlogom odidejo in nekateri z razlogom pridejo... In ko se pogleda nazaj; ni nam bilo hudega.

Fajn praznujte. Pa jutri ne preve? pizdit ?ez skupino kolesarjev na Krasu, bomo pridno vozili,obljubim. :)

Napisano

Danes preplaval ogromno razdaljo v bazenu :) primerno utrujen seveda. 

N7rRRL1.jpg

Napisano

S prijateljema v?eraj osvojil 1 zelo razgleden gri?, prek na?ih meja :)

post-185-0-10823300-1578032566_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V?eraj je bil res dan za razne izlete in pohode, tudi jaz sem enega in prvega letos dal skozi. Sicer kratek a zato lep, kar za tole belo M3 s ?rnimi felni ne morem re?i!

post-10126-0-82182100-1578061277_thumb.jpg

post-10126-0-76392300-1578061297_thumb.jpg

post-10126-0-09070000-1578061329_thumb.jpg

post-10126-0-99094000-1578061373_thumb.jpg

Napisano

No no...ne tako grdo. Plati??a tovatni?ka. So pa lep?a, kot marsikatera alu brez okusa.

Ne se norce delat iz takih plati??.

Napisano

Res ne pa?ejo ?rne feltne gor. Sploh na bel avto ne.

Lep grad.

N7rRRL1.jpg

Napisano

No no...ne tako grdo. Plati??a tovatni?ka. So pa lep?a, kot marsikatera alu brez okusa.

Ne se norce delat iz takih plati??.

?e dale? od tovarni?kih, saj s tako opremo ima trojka 16tke lite. Ampak ?e ve....
Napisano

Ja vrjetn je dobil samo ene alu in ima gor letne in je potem naknadno kupil (najcenejse) ?elezne feltne. Se strinjam in cist pogrsajo avto :)

Napisano

Zdej pa kur?eve felge lep avto nardijo, al kaj. Se pravi, kupi? zaporo?ca, pa ornk alu felge, pa si car...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Točno tako. Na jesenicah in ostalih mestih tega ni. Zakaj ? Ker pač ni neko turistično mesto in nikoli ni gužve na parkirišču oz. z drugimi besedami tam ne parkirajo ne-gosti trgovine. Saj tudi v lescah do nedavnega tega sistema niso imeli in sem se iskreno prav izogibal te trgovine, ker je bil vedno loto s parkingom. Long story short za stranke trgovine se čisto nič ne spremeni. Najbolj pa seveda jokajo tisti k so ta parkirišča izkoriščali za zastonj parkiranje. Tudi gostilne in ostale firme imajo parkirišča namenjena samo za stranke. To ne pomeni da greš notri na kofe in potem cel dan tam pustiš avto, kot taprav slovenc. Sepravi, če prav razumem je sedaj problem, ker si dobil kazen, ker si parkiral na njihovem parkirišču in nisi sploh šel v trgovino ? Sepravi se jaz lahko upravičeno "pizdim", če se bom vozil po avtocesti brez vinjete in bom potem dobil kazen. Banda zakaj pa plačujem davke, saj bi to moralo biti zastonj.
    • Kolikor vem mora biti za vsako meso izvor znan že po haccp. 
    • Sej tudi pri nas ne plačaš parkirnine, če greš v 90 minutah s parkirišča.   Je pa vedno tako, da v kolikor so parkirišča velika in ne zasedena se verjetno ne bodo poslužili takega ukrepa. Če pa so parkirišča majhna in zasedena z zastonjkarji potem pa je posledica zaračunavanje.   Čakam, kdaj bodo recimo veliko garažno hišo v Supernovi na Rudniku takole zaprli. Tam je parkiranih že toliko tranzitarjev, da sredi dopoldneva včasih težko dobiš prosto mesto v prvih treh etažah. Šele zadnje nadstropje in streha sta načeloma še prosta kolikor tolikor.
    • Pa kaj hudiča je narobe s tabo, prvi si se zataknil ob mojem navedku, da zaradi dragih AC-jev ljudje hodijo na regionalke. Boš rekel, da to ne drži. To je razlaga zakaj v primeru gneč je nivo stresa med ljudmi pač zelo velik. Najbolj umiren si, ko lepo 120-130 kruzaš med redkimi vozili.   Absolutno, če greš mogoče enkrat ali parkrat pač plačaš, ampak predstavlji si nekega prebivalca Brescie, ki hodi na delo v Milano. Vsak dan 26€ x 22 delovnih dni pa si na 570€ mesečnega stroška in na leto slabih 7 jurjev. Zdaj mi pa ne rečt, da taki dnevni migranti raje ne uporabljajo AC in posledično je ta bolj prazna, kot bi bila ob vinjetnem sistemu. Tudi recimo Hrvaška ima izven sezone dobesedno prazne AC-je, medtem, ko je pri nas gneča čez celo leto.   Pa še to, Slovenija je tipično tranzitna države, kjer vozijo zahod vzhod, in sever jug za celo EU medtem, ko je v večini razen na severu Italija za tovorni promet ali končna destinacija ali pa izvorna destinacija pa tudi tam se zgodijo kamionski konvoji.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.