Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je Gorjup13 napisal:

Ne bom vidu delnega son?evega mrka danes med 8 in 11. uro :(

mrk je vsak dan, ?e dobro pogleda?....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Kok so vsi te?ki tle na sodniji dans! <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  je Gorjup13 napisal:

Ne bom vidu delnega son?evega mrka danes med 8 in 11. uro :(

V LJ smo imeli popolnega. Megla pa take fore :P
Napisano

kok denarja gre za gorivo:

v letu 2010

mazda 6: 40.000km prevozenih, ce vzamem 1l = 1.2 eur in porabo 7l/100km, je to cca. 3400 eur

mazda mx5: (od avgusta) 12.000km prevozenih, 1l=1.3 eur, poraba 7.8l/100km, je to cca. 1200 eur

se pravi 4600 eur sam za bencin....fak ?zmeden?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
  je LabiGT napisal:

kok denarja gre za gorivo:

v letu 2010

mazda 6: 40.000km prevozenih, ce vzamem 1l = 1.2 eur in porabo 7l/100km, je to cca. 3400 eur

mazda mx5: (od avgusta) 12.000km prevozenih, 1l=1.3 eur, poraba 7.8l/100km, je to cca. 1200 eur

se pravi 4600 eur sam za bencin....fak ?zmeden?

?e ena miata :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

3. dan bolan.

Pa tolk dela. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

3. dan bolan.

Pa tolk dela. :blush:

Hitro se pocajtaj, delo po?aka :)

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano
  je BOJ? napisal:

Hitro se pocajtaj, delo po?aka :)

fu? ne sme trpet - alo a ti pride? naokoli?

Napisano

Mah tale slu?bena aplikacija v keri delamo, zajebava k sto matr! :hudicek:<_<

Napisano

Tok sm ?iv?n, dans grem po Renoja, stresu bom pa nekih 500 EUR po tamalem, pa ?e zmer bom meu skret, skoraj 9 let star, matr mi gre kar na bruhanje - bol? da dans ni?esar ne jem! :hudicek:<_<:rolleyes:

Napisano
  je mokster napisal:

To je kao normalen servis :ne vem:

ja normalen mese?ni...........

Napisano

500 eur?? pa to ?e dobi? druzga renoja za ta denar. Sam to bodo ?e marsikaj zamenjali. Jaoo se spomnim mojega renoja, na pol leta prednje le?aje menjal :whatever: in ?e kaj, pa dobro da je obstajal avto odpad na Rakovi Jejl?i, kjer sem mariskaj po?raufal in premontiral :)

Napisano

Mah z elektronsko loputo in softwareom sem imel te?ave, zdej se je ?e na podvozju neki pokazal itd.! <_<:hudicek:

Napisano

ob 04:00 kon?no zvlekel na?o z odra Colonie......ob 07:00 - o?i a je ?e ?iv ?av........... :dudek::blink:

Napisano

Groza - ?e od petka, od 16h skoz le?im, zna bit d mam plju?nco - mam neko blokado notr in lohk diham sam ze eno tretjino! :blush:

Napisano

De?urna dohtarca je rekla, d mam vrjetn H1N1 <_<

Napisano
  je JozaGulikoza napisal:

De?urna dohtarca je rekla, d mam vrjetn H1N1 <_<

Kaj to pomeni?A je nevarno? :whatever:

Napisano

Sanjal sem, da sem imel RX-7 FC pri bajti (rumena, ?eprav je bila malo vesoljska :unsure: ). Ravno notr sem se usedel in zazvoni budilka, juhu, ponedeljek, in je nisem niti v sanjah peljal. :vskalo:

Napisano
  je Symon napisal:

Sanjal sem, da sem imel RX-7 FC pri bajti (rumena, ?eprav je bila malo vesoljska :unsure: ). Ravno notr sem se usedel in zazvoni budilka, juhu, ponedeljek, in je nisem niti v sanjah peljal. :vskalo:

hahah

no to se zgodi, ko sanjas rumene avte :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Zdaj so na vrsti moto ture, naslednja e-bike pa oktobra Apulija 😍
    • Prva tura zakljucena, fenomenalno, vreme ne bi moglo biti bolje.   Ce sem toliko proti elektriki na avtu, pa je za kolo to nekaj najboljsega za taka potovanja. Povprecna starost ekipe 69 let.....dnevno 55-70km z lahka in to v Toskani! Dnevno 1000m visincev po hribckih, stalno dol gor.   Pot je vodila tudi po Strade Bianchi, ki bo jutri del etape Gira do Siene, ter Eroici, kjer je dirka danes. Kolesarski spomeniki...
    • Pozna kdo to varianto? Vem da je tezko, se posebej zarad papirjev, a vseeno probam.   Gre se za po moznosti skrito kljuko za Coupeja. Ja tud to vem, da je to v neskladju s sportnim duhom, ampK nisem si mislil da bo ta avto tako v uporabi in tako zazeljen za potovanja. Trenutno je dnevno v uporabi v Nemciji se. Rad bi da mam mozbost vzeti kolesa s sabo, nic drugega. Nikoli vleka.   Prtljaznik zadaj, prtljaznik na magnet, vakum to vse odpade.  Avto je fenomenalen, manjka nama da vzameva kolesi s sabo. 
    • Poznam to v Izoli. Ampak z povnovzmetenim kolesom teh pločnikov sploh ne zaznam, oziroma ni noben ovira.
    • ne rabiš veliko, da se zgodi... navadno celo tam, kjer najmanj misliš, da je sploh nevarno. Bicikli, motorji, skiroji ipd imajo samo dvoje koles in vse kupaj deluje le na ravnotežju. Torej je dovolj zgolj malo zadet ob nekaj centimetrski robnik, da ti zagrabi prednje kolo in ne zaviješ več. Če veš, da ti to ne rata z biciklom, ti s skirojem še toliko manj.   1. primer mojega padca še s klasičnim treking biciklom. Zdaj imajo narisano smer v levo, ko pa sem pred leti tu se razsul pa je šlo okoli po robu krožnega v desno. Poglej si tisti nizek robniček med pločnikom in kolesarsko, pa potem se potopi in na samem ovinku v desno pa spet dvigne. Z malo sonca od zadaj se iz bicikla sploh ne vidi, da je dvignjen in ravno tam mi je pri 15km/h vzel prvo kolo, ki je trčilo v ta 2cm velik robniček, ki s kolesa sploh ni zgledal da je robnik ampak neka delilna črta, ker je bil kot nov še zelo svetel.. Dovolj, da sem bil podrgnjen naslednjih 14 dni. Čelada je pa zaščitila glavo, ker sem ravno na ta robniček udrail še z glavo. @Alex to pozna verjetno, ker je krožišče v Izoli.   2. primer padca, tokrat z e-bajkom v Brezovci pri Lj. To je bil še bolj bizaren padec. Levo sem se na križišču s stranske (nasprotna stran od te stranske ceste na desni strani slike) vključil na tole glavno cesto na levi strani slike. Nasprotni cesti sta malo zamaknjeni zato zgleda bela črta bolj kot ločnica med cesto in kolesarsko. V času padca prehoda za pešce na stranski cesti ni bilo zarisanega je bila pa delilna črta sveže pobarvana in zelo vidna. Tu je tudi znak, ki razlaga, da se pločnik delijo klesarji in pešci. To sem videl in bil prepričan, da sem na kolesarski. Pol pa poglej tale robnik in celo odvodni jašek v njem. Visok je neverjetnih 15 cm in v ovinku celo višji od vseh ostalih robnikov okoli. Ko sem zagledal ta robnik zelo pozno, saj sem se še ukvarjal z zaključkom zavijanja, enostavno nisem bil pripravljen ne zaviti levo in ne desno, ampak sem poskusil dvigniti kolo. Robnik je bil pa že toliko blizu, da mi je zagrabilo prednje kolo in sem padel na obe roki direktno na asfalt. Vse skupaj pri hitrosti manj kot 20km/h. Zapestji, komolca so me boleli skoraj mesec dni, da ne rečem, da sem bil čisto brez moči, ker karkoli sem hotel dvignit je bila bolečina precej neprijetna.     Kakor koli pogledaš sta bila oba primera dokaj smešna, precej krivde tudi pri načrtovalcih takih "pasti", ampak pri obeh primerih bo vsak rekel, pa sej to ni nevarno, oboje na asfaltu sredi naselja itd itd. No to hočem razložiti, kako hitro se nekaj zgodi pa sploh ne rabiš pretiravat.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.