Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vsi ste na poti domov samo jaz ?e stra?im v slu?bi in pi?em po forumu.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

sam zdi se ti :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

cccccc... mar bi to napisal v "pohvalite se". Ker dnar je pa dnar ?e si dlje v slu?bi, pa ?e ?ef te bolj obrajta :aaaaa: . Jaz danes od jutra do mraka :whatever: .

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Traktoristi blesavi, ima za seboj par 10 vozil, pa niti mal ne konta, da bi se UMAKNU!!! :hudicek: :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tim, tko je tko ?e ma? avto 15 ali ve? let star, ampak ko bo? po?timu, bo spet tipitopi! :bravo:

Jz pa sploh ne morem vstat ob teh dneh! :rolleyes:

Napisano

Otrok ma spet neko hitro-rasto?o vro?ino! :whatever:

Napisano

Tim, tko je tko ?e ma? avto 15 ali ve? let star, ampak ko bo? po?timu, bo spet tipitopi! :bravo:

Jz pa sploh ne morem vstat ob teh dneh! :rolleyes:

Eh, jst sm se pa po dolgem razmi?ljanju odlo?il,da ne bom ve? pretirano vlagal v avto...pa? samo ?e tiste stvari, ki so nujne in potrebne in ?ist n? ve? :( dok ide ide :bravo:

Napisano

Komaj zdr?im v pisarni, ko je zunaj tak?no vreme! :ne vem:

Napisano

Kak konj je tale Rossi 46, k totaln bebo je zru?u Stonerja! :hudicek:

Napisano

pi*da je soparn zuni :o kva bo ?ele polet :DDD ?e zdej nag ska?em zuni :DDD

@Grega_ .. jst nimam ve? teh problemov :DDDDDD

Napisano

Enkrat v teh dneh, mogo?e ?e dans grem pri?gat sve?o 5-letni deklici z Zalo?ke ceste, ki jo je idiot vrgu ...

U?eri me je ?ist zvil, ko je kazal na tv, kraj nesre?e in pa veliko sve?, par medvedkov, nekdo pa je na kraj prinesu ?e Kinder jaj?ek ... :(sramezljiv

Napisano

Pla?at bom moral dohodnino....in ne mal, mater jim na***em. :hudicek::hudicek:

Js tud, sam tolk nafu?am v 2h urah, pa sem pocen(vsaj konkurenca me kurca tako) !

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Js tud, sam tolk nafu?am v 2h urah, pa sem pocen(vsaj konkurenca me kurca tako) !

To je good, ?e jest za?nem kej fu?pat z mojga podro?ja grem sam ?e v zapor....hahaha.

Da so pocen?? Aaa to mora? pazit potem da ne bodo za?eli kej slabega o teb govort okol..podtikovanja pa to..haha.

Ej a je bil tvoj ex SUCKER prodan kam v okolico LJ, sem danes videl identi?nega s xenonom na Celov?ki.

Napisano

Pri dohodnini je tako. Dr?ava zahteva svoj %. Ker se dohodnina obra?unava na konc koledarskega leta, se med letom dolo?i akontacija dohodnine, ki je naravnana tako, da ne kreditiramo dr?ave, torej je nekoliko manj?a kot bi sicer dejansko bila. Zato je mese?no odvajanje iz dohodka nekoliko manj?e. ?e je to zmanj?anje za 15?, se na leto nabere za 180? dopla?ila. Gre zgolj za neprijeten ob?utek, ker moramo naenkrat se?i v ?ep za celo leto za nazaj. Tisti, ki pa so zaradi raznih razlogov prepla?ali dohodnino v teku leta, so dejansko kreditirali dr?avo, ki je njihov denar obra?ala eno leto. Seveda je pri vra?ilu dohodnine stopnja ugodja ve?ja, ker nekaj "dobimo" in zamegli dejstvo, da je denar, ki nam pripada bil brezobrestno nalo?en pri dr?avi.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Ah js mam man kot 60?, nau me konc

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

ajvar kaksna je situacija zdaj s xenonkami?

ker nova mazda 6 ima zanic luci (prenizko svetijo), sam po drugi strani pa na tehnicnem zna bit problem...kaj predlagas?

pa se to ko ze stane? sem pozabu

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ko smo ?e pri tehni?nih....ne vem to?no...predlani sem ga imel, lani ne...sedaj verejtno spet in potem vsako leto naprej?....avto letnik 2005. Druga?e pa zgleda vsem Mazdam prenizko sveti Xenon, ker meni je hotel nekaj popravljati na prvem tehni?nem pa mu lih ni ?lo...sm reku naj da mer s tistimi ?raufncigrji :whatever:

Napisano

to se re?i na roko...mal dvigni pa je, tehni?nega ma? 2015.

Sam ne pretiravat - je pa res da na mazdah svetijo dobesedno v tla, ko sem v exeota sedel sem mislil da svetijo v nebo, pa svetijo ?isto pravilno

svetijo pravilno (ampak leca je ocitno cudna, in zdaj vem zakaj na licht test je mazda s xenonkami delila zadnje mesto z avensisom, ki je mel navadne halogenke)

zato me zanima moznost naknadnje vgradnje pri ajvarju

Napisano

svetijo pravilno (ampak leca je ocitno cudna, in zdaj vem zakaj na licht test je mazda s xenonkami delila zadnje mesto z avensisom, ki je mel navadne halogenke)

zato me zanima moznost naknadnje vgradnje pri ajvarju

Tudi na starih 6-kah svetijo xenonke za ni?.To je zaradi slabih reflektorjev od Boscha.?e bi lahko noter montirali od kak?nega audija 4 ali 6. :whatever:

Napisano

Tok sm jezna, da bi enga zadavla,..ubistvu 4 bi zadavla,..vrsten red ni pomemben,...

In ko smo ?e pr tem, bi zbrcala ?e sebe, ker sem rabila 24 let, da sem pokapirala kaj hudi?a ho?em po?et v lajfu,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Evo se je par dni nazaj pr -15 sodelovc pripelu v sluzbo isto 20km relacija z insignioD in je tud jokal da mu števc noče na 90 pa da mu začne padat ko se ustav.   Zgleda sezona odpovedi dihtunge na glavi.
    • Ste kaj pretreseni?   Na Goriškem ni bilo hudega...
    • Če bi bil udarec kamenčka potem sigurno ne. Zdaj pa ker praviš, da je tako nizko, da kamenček ne bi mogel tam udarit pa je vseeno počila šipa, jim lepo povej, da je to konstrukcijska napaka, če šipa poči sama od sebe pa ne glede, da imaš gretje priklopljeno. Za primer povej, da gre očitno za serijsko napako, ker se je sodelavcu zgodilo enako. Možnost za naključje je v takem primeru skoraj nemogoča.   Drugače, ma pa Ford kar veliko težav pri šipah na vseh modelih po svetu. Očitno šparajo na polno pa izdelava ni na nivoju, ker jim šipe konstantno pokajo. Lahko, da je napaka ali v sami izdelavi stekla ali pa v lepilu, ki drži steklo v okvirju. Je pa večino vezano na nizke temperature, kjer bi lahko bil vzrok otrdelosti lepila, ki preprečuje, da bi steklo "dihalo" pri spremembi temperature. Lahko pa da se celo odtrga od trdega lepila in začne rahlo vibrirati , kar tudi povzroči pokanje.   V glavnem... vstrajaj pri garanciji.
    • Tako kot si napisal, dej zaračunaj tistih par 100eur več ne mi šparat na neumnostih.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.