Alex Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Kak?ne dele? za avto? Ne,za kitaro. Citiraj
g.Wankel Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Sva?ta, kaj vse ne sli?? ve? v tej dr?avi Citiraj
Z M A J Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Jih je kar nekaj na izbiro, zdej pa izbrat primernega, ojej; http://odvetniki.info/podrocje-prava/Civilno/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Dejansko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Jih je kar nekaj na izbiro, zdej pa izbrat primernega, ojej; http://odvetniki.info/podrocje-prava/Civilno/ Osebno ti lahko priporo?im tegale. http://odvetniki.info/odvetnik/cerjak-radovan/ Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Osebno ti lahko priporo?im tegale. http://odvetniki.info/odvetnik/cerjak-radovan/ Tenks, pa ?e ful bliz ga mam, ?e bo potrebno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Sva?ta, kaj vse ne sli?? ve? v tej dr?avi Sej pravim, da smo obrnili jadra proti jugu. Citiraj
Grega_ Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Od***al se mi bo na ?ihtu...?e en naj mi re?e da je recesija mater jim...(recesija je samo pri pla?ah pa v politiki), ?alabajzarji eni. Citiraj
Z M A J Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 ??ije kt u risanki in to lih zdej ko se odpravljam domov, pa itak lahko obenem tudi pri?akujem totalno zmedo na cesti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Od***al se mi bo na ?ihtu...?e en naj mi re?e da je recesija mater jim...(recesija je samo pri pla?ah pa v politiki), ?alabajzarji eni. priro?en izgovor, k no?jo dnarja od sebe dat - imajo pa sre?o, da je slovenski folk tolk nevo??ljiv in palijo take zadeve Citiraj
Alex Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 a ni tako, da ?e da? jadra proti jugu, gre? na sever? Ne, ?e ti piha v hrbet. Citiraj
mokster Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Pizda, po treh mesecih koncno pricakal obrtnike za tlakovat, zdej pa scije.....Skopal so in mam bazen pred bajto Ena sa symona ko je danes v Portorozu klestilo so se moji starsi kopali v Rovinju . Limski kanal ocitno razbije fronto ze leta opazam....al mamo pa sam usrano sreco He he ko je klestilo po Ljubljani je na Senici padlo nekaj vzorca 2mm to?e. Tam proti tvojmu koncu in Brniku je blo pa vse ?rno. Tale Hum in Osolnik vse odbijeta stran... Citiraj
canyon Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 He he ko je klestilo po Ljubljani je na Senici padlo nekaj vzorca 2mm to?e. Tam proti tvojmu koncu in Brniku je blo pa vse ?rno. Tale Hum in Osolnik vse odbijeta stran... okol kamnika, komende in brnika je blo use ?rno ja ... sam to?e pa nismo mel idin kar se vreme ni znou spomnt kak?n nej bo, usake 5 minut je blo drga? ... 1x sonce ?ez 5 min pa d? tok da nisi 50m naprej vidu ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
rendy Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 Kombi crknu na primorski avtocesti smer ljubljana, pribli?no 5km pred izvozom unec Citiraj
Z M A J Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 Zdele navijam za Nizozemce, ki o?itno zapu??ajo EP. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Na temo izbrisa podatkov na internetu, vceraj sem dobil 6 klicev (anonimnih) na temo v vasem kraju organiziramo seminar, preventivne preglede sevanja........v tri pi....in to na mobitel! mah glede takih zadev tut mene najdejo.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Hmm, to sem pred ?asom tud dobu klic (mobitel imam objavljen v imeniku) pa sem modelu sam zabrusu, da je logi?no da seva, ?e imam pa v kleti shranjenih 10 kil obogatenega urana - pol je bla pa ti?ina in je samo rekel aha in se zahvalil za sodelovanje. Torej ?e vedno ?akam, da se mi zdaj najavi kak?en in?pektor za jedrsko varnost. :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 odv. Cerjaka se trudim dobit na telefon in nikakor ne uspem, meil sem dobil zavrnjen (verjetno ima polhn nabiralnik), ?udna zadeva. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Prever ?e mal po uradnih ustanovah, da ni ?e ?el kak?en pianino ?pilat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Prever ?e mal po uradnih ustanovah, da ni ?e ?el kak?en pianino ?pilat Pri odvetnikih je ve?ja verjetno da "pre?alta" med sodnike in pol je na kak?nem okrajnem ali okro?nem, nekdanja advokatura pa jasno sameva do nadaljnjega. Aja, odv. Viso?nik pa ne ?eli prevzet mojega primera ker se ukvarja zgolj z delovnimi in prometnimi nezgodami. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 odv. Cerjaka se trudim dobit na telefon in nikakor ne uspem, meil sem dobil zavrnjen (verjetno ima polhn nabiralnik), ?udna zadeva. ?udno,..probej ?e parkrat, mene tud ponavad nazaj kli?e. Druga? je pa sigurno ?e med odvetniki, na dopust pa tud ?e ni ?el. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 No sej zdej sem v nekih dogovorih z odv. Markelj, tako da mogo?e se pa uspeva ?e z njo kej zorganizirat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Lahk proba? tudi http://e-odvetniki.com/odvetniki/574 Mislm da ma zanimiv razpon stran ?rne kronike in poslovne?ev. Ne vem pa kolk je drag.Viso?nik pa ne dela ve? vseh varijant . Jebi ga... Citiraj
Z M A J Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Hvala, ampak re?mo da mi je zaenkrat Markljeva bolj simpati?na in prijetna na pogled (sem oba ?e videl v ?ivo). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.