Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pri tem pa pomaga plinska konstanta. Saj se ?e spomni? iz ?ole:

pV=mRt

se pravi:

pijem vino: merlot, refo?k, teran

Fizika je bila ?ez celotno moje ?olanje tisti predmet, ki ga nikoli nisem maral, v bistvu sem jo sovra?il. :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Saj tudi jaz nisem obo?eval fiziko. Formule sem si zapomnil edino na tak na?in, kot sem ?e napisal. S fiziko mi pa res nikakor ni ?lo. ?eprav sem se z eno fizi?arko zelo dobro ujel... A to je ?e druga zgodba. ?eprav vseeno velikokrat za v tale jamralnik...

Napisano

Pred dvema urama jedel Savinjski ?elodec, no zdej bom pa zgleda ?ejen cel ve?er in tudi no? (kot vedno po tem ?elodcu). :D

no zdej ve? zakaj smo Savinj?ani vedno ?ejni :P

Napisano

Neki mam prst na nogi zjeban komi hodim, ćez vikend sem se za?ital na le?alniku, sem ves pe?en in komaj se lahko ?eda dotikam, zdejle sem pa fri?no ?e od zobarja, ker me je neki cukal.

La?n pa ko pes pa jest ne smem in ne morm....

Napisano

post-1307-1371480260_thumb.jpg

Glede na to,d a si dal sliko v jamralniku, predvidevam, da je nekaj narobe? :blink:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sm ze zrihtal ena varovalka je bila zanic..ceprav je ugledal precej hudo..aja pa tole dm slikal med voznjo po avtocesti...sam stevc ni delal..:)

www.trziskisladoled.si

Napisano

Sm ze zrihtal ena varovalka je bila zanic..ceprav je ugledal precej hudo..aja pa tole dm slikal med voznjo po avtocesti...sam stevc ni delal..:)

Qll, ziher si zmrznil :D .
Napisano

Meh, ?e cel tedn hodim okol zobarja. Se pravi cel tedn n? po?teno ne jem... bom ?e shuj?al.. pa komi sem kile dobu.

Napisano

Danes med potjo na Stor?i? ter navzdol ugotovu, da sem izbral prehud zalogaj za uvod v hribovsko sezono. <_<

Napisano

Danes med potjo na Stor?i? ter navzdol ugotovu, da sem izbral prehud zalogaj za uvod v hribovsko sezono. <_<

Sej je ?lo :prstgor:

Drga? pa super dan :notworth:

When in doubt, duck it!

Napisano

Men pa odpadel dana?nji zmenek, pa ne po moji krivdi. Kar niti ni slabo, ker sem totalno izmu?en in neprimeren za karkoli. :harhar:

Napisano

kaj, a je bil premajhen ?rv :o

hahaha lepa :D zdej vidm zakaj si wanted :P

Men pa odpadel dana?nji zmenek, pa ne po moji krivdi. Kar niti ni slabo, ker sem totalno izmu?en in neprimeren za karkoli. :harhar:

Pridi na Bled, gremo v jezer ;)

When in doubt, duck it!

Napisano

hahaha lepa :D zdej vidm zakaj si wanted :P

Pridi na Bled, gremo v jezer ;)

al pa na Savinjsko, gremo Savinjo testirat :P

Napisano

Moram mal ?parat, tako da stestirajta vsak svojo vodo (pa ne urin, hehe), pa PORO?AJTA: :D

Napisano

Danes ?e trije klici, v katerih bi lahko prihranil neverjetno veliko denarja.... :vskalo::vskalo: Ne vem zakaj ga kar ne prinesejo potem...

Tole bom za?el delat

http://www.youtube.com/watch?v=rBfsdkGeMc8

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

V Kamniku zdele rahla to?a. <_<

Napisano

Mislm, spet dolgocasno vroce soncno vreme tle dol....a ne mrausk :).

Danes sem pa ene pol ure namakal jajcka v kosu :P

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To ni nikoli križišče enakovrednih cest, ampak zgolj priključek na nivoju dovoza iz garaže pred bajto al pa iz trgovskega centra. Enostavno nimaš prednosti in moraš počakat na prosto smer pa ne glede a kdo prehiteva. Sicer bi bilo primerno, da se postavi še znak, ampak, če ga je kdo izruval te še vedno ne rešuje odgornosti, da si s vključeval na regionalno cesto iz nekega makedama.   Če pa je označeno s stop/nimaš prednosti (oba znaka sta enakovredna in ni razlik med njima v primeru nesreče) pa sploh ni dvoma. Tko da pazit, ker youtube je poln takih situacij   Pred mnogimi leti nekje v 80-ih je sosedov posovojenec imel manj kot leto dni stareg Audija 80 (za tiste čase hud stroj) in je zapeljal znotraj strnjenega naselja v križišču na desno na prednostno, kjer je nekdo prehiteval. In kljub temu, da je ta imel prekoračeno hitrost in da je bil v trenutku trka na napačni strani cestišča, je bil ta z Audijem 100% kriv. So bili na sodišču, ker je bilo to odvisno ali bo zavarovalnica krila stroške ali jih ne bo ampak žal s spušili vse.             
    • Kot sem že tukaj napovedal Danes končno dobil😃...na žalost imam 17:30 nočni šiht,tako da bo danes ostal še zapakiran...jutri pa "unboxing",in naslednjih par dni "dela k dreka"...kdor je že kaj takega konfiguriral,se mu lahko sanja...🥺...ampak,bo že...pač spada zraven😅   Kupil tudi boljši kalibrirani mikrofon MiniDSP Umik-1 (USB-C verzija) Audiophonics - MINIDSP UMIK-1 Low Noise Omnidirectional USB Microphone WWW.AUDIOPHONICS.FR The Umik-1 is a low noise, omnidirectional USB measurement microphone that provides accurate results. The Umik-1 is a class 1...   Mikrofonsko stojalo-cenejše z Amazona...presenetljivo kvalitetno😃👍...imam sicer zelo kvaliteten foto-stativ Manfrotto,a ni to to,k nima t.i."buma"...za cvenk bomba! Lemxadd Mikrofonständer Boden Mikrofonstativ für Blue Yeti Samson Q2U Fifine K6 mit Schwenk Arm, Tragetasche, 3/8" auf 5/8" Adapter, 2 Mikrofonklammern und Kabelbinder : Amazon.de: Musikinstrumente & DJ-Equipment WWW.AMAZON.DE Lemxadd Mikrofonständer Boden Mikrofonstativ für Blue Yeti Samson Q2U Fifine K6 mit Schwenk Arm, Tragetasche, 3/8" auf 5/8" Adapter...   8m USB-C kabel...presenetljivo dober😲...zmore tudi polnilni tok 30W...a samo za mikrofon itak "overkill". Tudi raketa za denar👍 USB C Kabel 8M, Extra Lang USB C Ladekabel Nylon Geflochtenes PS5 Controller Ladekabel USB Typ C Kable für Samsung Galaxy S22 S21 S20 S10 S9 S8 Note 10 9 8,PS5, HUAWEI P30 P20,LG V30 V20 (rot) : Amazon.de: Computer & Zubehör WWW.AMAZON.DE USB C Kabel 8M, Extra Lang USB C Ladekabel Nylon Geflochtenes PS5 Controller Ladekabel USB Typ C Kable für Samsung Galaxy S22 S21...   Še dva 1,5m dolga in en 3m dolgi HDMI kabel...bom počasi vse HDMI kable zamenjal... In - Akustik Star II HDMI2.1 48G 1,5m Marke, 836775, bunt: Amazon.de: Elektronik & Foto WWW.AMAZON.DE In - Akustik Star II HDMI2.1 48G 1,5m Marke, 836775, bunt: Amazon.de: Elektronik & Foto   Za musko en 2,5"HDD z 5TB...imam muske že toliko,in bi rad vse na enem mestu🙄 Funtech - Zunanji disk SEAGATE 5TB ONE TOUCH 2,5" črn (STKZ5000400) WWW.FUNTECH.SI Specializirana spletna trgovina s profesionalno računalniško opremo, gamersko opremo in zabavno tehnologijo.   Pride še en velik z 16TB,da malce posortiram videoteko...se je tud 4K-jev toliko nabralo,da počasi prostora zmanjkuje,k imam vse duplirano... https://www.amazon.de/dp/B093BWYJ9Q?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1   Dost dela bo😅   Evo-to je to zaenkrat-po dolgem času ena temeljita prenova v domačem kinu...še napišem kaj,ko bo dovolj "zrelo".   Sedaj pa slike😉
    • @Bini , a sem res premalo ekzaktno napisal da mi ne naštevat teh dvignjenih jajc, k bi bili radi terenci so pa le dvignjena jajca, ki samo zaradi tega izgubijo cel kup voznih lastnosti. Ti pa greš pa mi daš cel seznam teh jajc.     
    • Transporter; sedim zadaj
    • Definitivno ne, šteje se kot priključek, kar pa ureja čisto drug pravilnik.   Vseno je pa notri tale člen, tolmači naj si vsak sam     25. člen (prometna signalizacija in oprema ter obveščanje in oglaševanje) (1) Na območju priključka se uporablja prometna signalizacija in oprema, določena z veljavnimi predpisi.   PisRS - Pravno informacijski sistem PISRS.SI  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.