Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tole z lopato je moj copyright!

V porodni sobi 7 ljudi? Kaj si jim pa pripravila? V najslab?em primeru je nose?nica, dojen?ek, o?e, babca, ginekolog (inja) in anestezistka. V?asih, res v?asih in izjemoma ob kak?nih tehni?nih zapletih ?e kdo iz medicinske elektronike ali energetike (predvsem zaradi priprave mobilnega inkubatorja za transport na helikopter ali pri tehni?nih te?avah z opremo). Tu se nabere sedem ljudi. Torej je pri tebi ?lo ?isto vse narobe...

V lj. je to ?ist normalno za dvoj?ke. Mela sem 2 zdravnika, 4 babice in eno na praksi.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

To je ?e dobr... ?ak, da se en veleum spomni, da bi ob teh finan?nih te?avah zdravstva porode izvajal v kak?ni dvorani in vstopnino za gledalce pobiral..

33112_1.png

Napisano

V lj. je to ?ist normalno za dvoj?ke. Mela sem 2 zdravnika, 4 babice in eno na praksi.

Pa saj to je kot v gledali??u...

Tudi za dvoj?ke sta dovolj dve babci. In za vsak primer (?e bi se kaj zapletlo) ?e en ginekolog. No, ja, je pa res: bolje eden dober kot pa sedem "talentov".

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ja ne vem,..ena je vodila porod z zdravnikom, ena je ?akala dvoj?ka "A", dve sta se z vsake strani vrgle na trebuh, da se dvoj?ek "B" ni obrnu okol, ko se je prvi rodil, extra zdravnica pa praktikantka sta pa gledale na uro iz ozadja :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Treba se je priklonit Fincem za odli?no ko?arkarsko predstavo. :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ahh... ni? tazga

Finci so vedeli, da je konec in da odhajajo zato se niso ni? ve? ?parali - na?i pa taktizirajo, da bi se ?immanj utrudili. Zdej ?ele pridejo najbolj pomembne tekme in tukaj bo treba pokazat jajca.

33112_1.png

Napisano

Preklopil toplotno na zimski rezim..... :glare:

Kon?no normalna temperatura. :danzoman:

Napisano

Preklopil toplotno na zimski rezim..... :glare:

zakaj... jesen bo lepa in zmerno topla :harhar:

33112_1.png

Napisano

In jaz ?e pripravljam lopato, da grem prelopatat nekoga, ki napoveduje vreme... Preventivno, da se ne ponovi lanska zima...

serviser.gif

Napisano

A zdej tud s tem nisi zadovoljen... pa sej sem napovedal lepo jesen. Pa a si ti sploh s ?im zadovoljen? :jezicek:

33112_1.png

Napisano

In jaz ?e pripravljam lopato, da grem prelopatat nekoga, ki napoveduje vreme... Preventivno, da se ne ponovi lanska zima...

Pripravi tudi kak?en majhen bager?ek.Glede na napovedi bo? imel obilico dela z kidanjem. :P

Napisano

A zdej tud s tem nisi zadovoljen... pa sej sem napovedal lepo jesen. Pa a si ti sploh s ?im zadovoljen? :jezicek:

Nisem rekel, da nisem zadovoljen s tako napovedjo. A te bom vseeno prelopatal. Tako, preventivno. Da te ne zasrbi jezik pa bo? spet napovedoval vreme tako kot si lani... In ?e roke ti polomim, da ne bi natipkal tisto, kar ne bi povedal... :hudicek:

Pripravi tudi kak?en majhen bager?ek.Glede na napovedi bo? imel obilico dela z kidanjem. :P

Hja, kako bi rekel: osnova mini-bagerja je pripravljena, samo ?e plug moram gor namontirat... Pa tisto dviganje in spu??anje moram nekako bolje re?it, ker tisto z vitlom ni ravno najbolj posre?eno.

serviser.gif

Napisano

Sicer (skoraj) vedno navijam za ?panijo, ampak tole kar trenutno gledamo je pa totalni dolgcajt (strelske vaje) in ne ko?arka. :ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V ?etrtek se ?e zadni? poslovim od preminulega dedija ki je v ponedeljek od?el za vedno :( ...... zelo rad se je peljal z mojo mazdo ,?eprav je pri hi?i kar nekaj avtomobilov je najraje sedel v mojega. :(:(

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Sozalje Uros ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.