tawko Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 pa bom mogu nardit nov spedn odbijac k tega pou manka Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Z M A J Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Kak?en skret od vremena, pa kukr neka sredina januarja naj bi bila? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 14. januar, 2015 Prijavi Napisano 14. januar, 2015 Upam da je od?la k dobremu lastniku. Se mi je pa precej lu?tala od kar vsak dan vidim nesre?nega dvojnika doma pod drevjem Citiraj
jstdoma Napisano 14. januar, 2015 Prijavi Napisano 14. januar, 2015 Sej to je problem ker ne vem kdo jo bo dobil. Je je nek "?vercer" uzel Citiraj
Z M A J Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 Meh, se zdele na fri?no dru?im z eno, ki ji je bistvo ?ivljenja delat selfije in brkljat po pametnem telefonu ter cel bo?ji dan preblefirat po kavicah, meni pa pre?ivet ?im ve? ?asa aktivno, po mo?nosti v naravi, pa tega ne zastopi. Eto, malo glasbene spremljave na to temo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 Nekje sem prebral izjavo enega pubertetnika: - "Kako naj se zaljubim na prvi pogled, ?e pa vse gledajo v telefone..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Gelipter Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 ej...zmaj saj to lahko dela tudi v naravi .. je bolj zdravo... lp 1 Citiraj
Jest Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 ej...zmaj saj to lahko dela tudi v naravi .. je bolj zdravo... lp Tam, koder Borut hodi, se zna zgoditi, da ni mobilnega signala... mobilnik pa je brez tega bolj kot mrli? ... ceprav naj bi bil pameten ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 jamranje: sunili telefon iz ?epa....somewhere, somehow v Merkurju. Po 5 min je bil ?e nedosegljiv. Kriza je saj razumem, ampak naj ukrade nezaklenjen telefon, da ga bo lahko vsaj uporabljal.Ta "zaklenjen" telefon ma v 10ih minutah odklenjen sam na komp ga poveze s kablm Citiraj
Jest Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 Ta "zaklenjen" telefon ma v 10ih minutah odklenjen sam na komp ga poveze s kablm Ni tako enostavno... ce je imel aktivno funkcijo "Find my iPhone" je skoraj nemogoce aktivirat, ce nimas podatkov... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 A ni tko, da ?e zbri?e in nanovo nalo?i sistem, zahteva ios vpis prej?nega gesla za itunes? Lih to naj bi blo dodatna za??ita v primeru odtujitve, ?e pa pred tem uporabnik naredi erase all content and settings, pa to logi?no odpade. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 sem tudi jaz sedaj z novim probal - ?al se vse da, vse! bypass passcode-a by pass icloud locka...vse. Ce imas aktivirano funkcijo "FInd my iPhone" ga menda zaenkrat ni junaka, ki bi na novo aktiviral iPhone brez da bi vedel e-mail in geslo, s katerim je bila funkcija aktivirana... je bypass preko service mode-a, kot tudi preko emergency call menija....;( ?e celo na servisu ne morejo narediti s telefonom nicesar, ce prej ne deaktiviras te funkcije ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jstdoma Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Tri dni odkar nimam mazde, pa sm ?e pe?!!Volvo me pustu na cedilu! Citiraj
Jest Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Tri dni odkar nimam mazde, pa sm ?e pe?!!Volvo me pustu na cedilu! Je ?e spil ves benz? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jstdoma Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Je ?e spil ves benz?Na ?alost ni samo to Citiraj
Deeyan Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Na ?alost ni samo to Upam, da ni kej hujsga Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Upam, da ni kej hujsga No ja, cenovno bo kar, drga? pa ni glih panike.Med vo?njo je odtrgalo mikro jermen! Citiraj
dpicul Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Servis je bil narejen 1000km nazaj ne? Vsaj tako je rekel tisti ko ti ga je prodal... Citiraj
jstdoma Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Servis je bil narejen 1000km nazaj ne? Vsaj tako je rekel tisti ko ti ga je prodal...Ko se ga kupil na Ptuju, sem ?el direkt v Maribor na poobla??en servis da so menjal olje in filter.Smo pa s kolegi v ?etrtek opazili (ko so itak vsi ogledovali ma?ino) da je jermen bolj slab.Tako da sem ?e v?eraj na servisu v LJ (ko so mi nalagal angle??ino) vpra?al za jermen in vse kar pride zraven. Ampak sem rekel da bom javil ko se bom odlo?il za menjavo.No, pa ni zdr?alo tolk ?asa Citiraj
Z M A J Napisano 19. januar, 2015 Prijavi Napisano 19. januar, 2015 Totalna groza ?e samo branje tega: http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/nov-primer-mucenja-zivali-v-zuzemberku-ukradli-psa-in-ga-odrli.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 26. januar, 2015 Prijavi Napisano 26. januar, 2015 No, tako, pa lahko na hi?o obesim napis "bolnica"... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mazdaman Napisano 28. januar, 2015 Prijavi Napisano 28. januar, 2015 mi smo tudi na bolni?ki vsi Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 29. januar, 2015 Prijavi Napisano 29. januar, 2015 U?eri sem se mal ?portno pretepal (spariral) in sem si prislu?il en konkreten kro?e, tko da sem ?e dans rahlo zmeden od tega. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.