Shrek Napisano ponedeljek ob 16:06 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:06 Bini...teb to smešno?? Citiraj
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 16:25 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:25 Za 5 ur efektive je to čist uredu 😂 1 Citiraj
Shrek Napisano ponedeljek ob 17:38 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:38 A res? Ti maš pa v osmih urah 11 ur efektive, a ne? Koliko ima pa efektive lenuh na sociali? 1 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 20:54 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:54 pred 4 urami je Shrek napisal: Bini...teb to smešno?? Jp, sosed ima pa 1500€ penzije, ki je delal na dispečerskem centru v MB.... Citiraj
Agerg Napisano torek ob 08:22 Prijavi Napisano torek ob 08:22 Kdo pa doplača dodatek do minimalne plače? Glede efektive pa ena zanimivost. Sem pred kratkim bil v eni skupini, kjer je en mladi strojevodja na vprašanje zakaj ne gre raje za višjo plačo vozit vlakov v Nemčijo rekel, da tam je plača res višja, samo tu ima v 12ih urah 4 ure efektive, tam pa 9 ur. Pa še zmaga od izjave. Tam gori ne sme nobenega zastoja narediti. 🤣 Pol se pa pejd... 2 1 1 2 Citiraj
Shrek Napisano torek ob 11:17 Prijavi Napisano torek ob 11:17 Strojevodje so pa posebni sončki...njih 80%... 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano torek ob 20:23 Prijavi Napisano torek ob 20:23 pred 23 urami je Bini napisal: Jp, sosed ima pa 1500€ penzije, ki je delal na dispečerskem centru v MB.... cist zasluzeno 1 Citiraj
x-layer Napisano včeraj ob 06:10 Prijavi Napisano včeraj ob 06:10 dne 2. 3. 2026 ob 21:54 je Bini napisal: Jp, sosed ima pa 1500€ penzije, ki je delal na dispečerskem centru v MB.... To je ziher, ker je v MB delal... Drugje ne bi imel toliko 1 2 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano včeraj ob 07:09 Prijavi Napisano včeraj ob 07:09 pred 59 minutami je x-layer napisal: To je ziher, ker je v MB delal... Drugje ne bi imel toliko Ja to bo... 😂🤣🫣 Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Moram pojamrati. Danes sem šel zjutraj v Ljubljano. Od Kopra do Logatca je bila megla. Videlo se je -nič. Kaj me moti? Veliko voznikov vozi brez kratkih luči. Pač imajo nastavljene luči na avtomatsko in posledično se ob mraku , kot je bil primer danes, ko je megla , kratke luči ne prižgejo same in posledično tudi zadnje ne. In avtomobili so totalno nevidni. Jaz sem prižgal luči , ravno tako zadnjo meglenko. Še posebno so kaki sivi, črni , skratka temni avtomobili problem. Po eni strani so te avtomatske luči super, po drugi pa so nevarne, če se zanašamo samo nanje. Enako se dogaja ob dežju v mraku, ko ljudje vozijo brez luči zadaj. 3 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 19 minutami je Alex napisal: Moram pojamrati. Danes sem šel zjutraj v Ljubljano. Od Kopra do Logatca je bila megla. Videlo se je -nič. Kaj me moti? Veliko voznikov vozi brez kratkih luči. Pač imajo nastavljene luči na avtomatsko in posledično se ob mraku , kot je bil primer danes, ko je megla , kratke luči ne prižgejo same in posledično tudi zadnje ne. In avtomobili so totalno nevidni. Jaz sem prižgal luči , ravno tako zadnjo meglenko. Še posebno so kaki sivi, črni , skratka temni avtomobili problem. Po eni strani so te avtomatske luči super, po drugi pa so nevarne, če se zanašamo samo nanje. Enako se dogaja ob dežju v mraku, ko ljudje vozijo brez luči zadaj. Poleg takih so tudi taki, ki vozijo tako tudi v tunelih.... 2 Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je Alex napisal: Moram pojamrati. Danes sem šel zjutraj v Ljubljano. Od Kopra do Logatca je bila megla. Videlo se je -nič. Kaj me moti? Veliko voznikov vozi brez kratkih luči. Pač imajo nastavljene luči na avtomatsko in posledično se ob mraku , kot je bil primer danes, ko je megla , kratke luči ne prižgejo same in posledično tudi zadnje ne. In avtomobili so totalno nevidni. Jaz sem prižgal luči , ravno tako zadnjo meglenko. Še posebno so kaki sivi, črni , skratka temni avtomobili problem. Po eni strani so te avtomatske luči super, po drugi pa so nevarne, če se zanašamo samo nanje. Enako se dogaja ob dežju v mraku, ko ljudje vozijo brez luči zadaj. Tako sem enkrat na oblačen dan, ko se je že rahlo temnilo, v krožišču Tomačevo, skoraj spregledal neko grafitno sivo vozilo pred menoj (pa tkt nisem drgnil telefončka), ampak NEVIDEN 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano pred 34 minutami Prijavi Napisano pred 34 minutami pred 2 urama je Alex napisal: ravno tako zadnjo meglenko. Pa zadnjo meglenko potem ugasneš, ko za seboj vidiš žaromete tistega za teboj? 🙄 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.