Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes izgleda izlocajo osebna vozila... ker na kamerah vidim vecinoma samo tovorni promet :) ... 

Prometno-informacijski_center_-_Cestne_k

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

ej...samo pri nas na obali...je noro borja je tako mo?na da gate trga ..he he  :D  lp :rolleyes:  :lol:

Napisano

Na dolenjski avtocesti od Obre?ja do Novega Mesta je celo en hrib?ek na ?ate?u...?e bi se marsovec 5x gor pa dol peljal tam, pa malo soli vrgel in sneg odrinil,...bi se vsi vozili... Ve? povdarka na klance...po ravnini se vsak lahko pelje...

Napisano

Hehe.. sne?na ujma stoletje - Ok ?e je to taka pol naj bo vsako zimo ve?krat... :hudicek:

33112_1.png

Napisano

ej...samo pri nas na obali...je noro borja je tako mo?na da gate trga ..he he  :D  lp :rolleyes:  :lol:

To si zdaj malo dvoumno napisal...

Pi?uka, jaz res mislim da rabimo ogrevane avtoceste - potem res ne bo problemov. Saj so za vse Darsovci krivi - glej na primorki tudi noben o?itno ne dela

http://www.rtvslo.si/slovenija/primorska-avtocesta-zaradi-snega-in-vetra-zaprta-dolenjska-le-zasnezena/357700

:rispekt:

Jaz pa res mislim, da bi nekateri potrebovali hladilnik za glavo...

Ja, dobro, danes ponekod sne?i in dela sneg te?ave v prometu. ?e vedno se ne strinjam z odlo?itvijo, da so v?eraj zjutraj zaprli meje za tovorni promet. Sicer so jo kasneje odprli, je pa na primorskem burja za?ela delat te?ave. Sem ?e omenil, da pri nas v?eraj ni niti de?evalo, kaj ?ele sne?ilo, pa cisterna iz Trsta ni mogla do ?empetra pri Gorici zaradi zapore za tovorni promet, ker je danes dopoldan nekje v Sloveniji (ne pri nas!) za?elo sne?iti. 

En povpre?en tovornjak prevozi Slovenijo po najdalj?i relaciji v ?estih urah skupaj s polurnim po?itkom. Po mojem mnenju lahko ARSO za ?est ur naprej precej natan?no napove za vsako sne?inko, kje bo padla. In bi se DARS in ostale ustrezne slu?be na podlagi tega odlo?ale, da se tovorni promet zapre na odsekih, kjer je za naslednjih ?est ur predvideno mo?nej?e sne?enje. Ker na podlagi napovedi za tri dni naprej lahko precej brcnejo v meglo... Pa bi bilo precej manj slabe volje pri vseh, ker bi bili izlo?eni res na tistih delih in takrat, ko bi bile razmere res slabe. Ne pa da je tovorni promet stal pri kopnih cestah. In so si naredili precej blama?e, ker ko bo naslednji? taka napoved, jih nih?e ne bo resno jemal... ?e pa bi se lotili bolj pozorno spremljat in zaprli ceste ?est ur pred napovedanim sne?enjem, bi naslednji? vsi bolj umirjeno sprejeli zapore tovornega prometa.

?e bi.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

No, je pa res, da je ta na?a Slovenija zelo raznolika.

Tole je ?empeter pri Gorici 6.2.2015 ob 14:45:

post-5658-0-96654200-1423238939_thumb.jpg

Lokovec pa le?i 29 km po cesti in 900 metrov vi?inske razlike. Ta posnetek je nastal 6.2.2015 ob 16:10:

post-5658-0-54537500-1423239015_thumb.jpg post-5658-0-80548800-1423239018_thumb.jpg

serviser.gif

Napisano

Sem si rahlo razjebu ?e doslej problemati?en gle?enj.  :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?e 3 dni ful slabo :/ I feel you zmego.

?akaj, a jaz to prav razumem? Lava, ?e tri dni zelo slabo ?uti? ?megota? In kaj pravi tvoj fant na to?

serviser.gif

Napisano

Ups, nisem vedel. No, ma ?e ?e tri dni ?megota bolj slabo ?uti?, poskusi s kom drugim, ?e ga bo? kaj bolje ?utila... 

serviser.gif

Napisano

Joj Slivka :Dsam na te stvari misls. To sam pomen, da ga razumem kako mu je :P

Jaz mislim samo na te stvari? Pa saj si ti tako napisala!

Ali pa vsaj tako zelo dvoumno...

serviser.gif

Napisano

Ugotavljam, da je BOB izjemno slaba izbira kar se gsm storitev ti?e. Sem si kar raje omislil ?e dodaten gsm kot rezervo in sicer IZImobil, predpla?ni?ko varianto.  :rolleyes:

Napisano

Lava, sicer pa ve? kako pravijo: "ceni primerna je kakovost storitev".  :aaaaa:

Jaz imam paket BRUTALNI BOB, ki ga tako na veliko ogla?ujejo, cena pa precej skromnih 11,90 mese?no.  B)

Napisano

?e dvakrat se mi je zgodilo, da mi ob zelo pomembnih dnevih in ve? ur, ko sem se nujno rabil nekaj zmenit in ?akal klic, storitev ni delovala (ni bil kriv gsm aparat, da ne bo pomote, ker sem posku?al ?e z drugimi in potem tudi zamenjal svojo lokacijo, pa je bilo spet isto sranje), poleg tega se mi zdi. Za razliko od Simobil-a pred tem, te pri tem Bobu, ko te nekdo kli?e in v ?asu ko ima? izklopjen aparat, ti ni? ne sporo?ajo. Pri prej?njem sem seveda dobil sms o tem kdo in kdaj me je posku?al neuspe?no priklicati. Lahko da sem samo jaz trot in si moram kaj dodatno vklju?it to storitev, ali pa je pa? nimajo na voljo, ker so bolj S-budget scena ponudnika.

No tale tadrugi IZI pa seveda deluje na Mobitel oz. Telekom omre?ju in zadeva je neprimerno bolj?a oz. zanesljivej?a. Tak?na je moja izku?nja, pa? kupim 1x mese?no "kartico" za 2? in je potem v pripravljenosti, ?e "paradni konj" v obliki Bob-a, odpove.  :hohoho:

Napisano

Bob = Si.mobil ... Tako, da ce ti je prej na Si.mobilu vse delovalo, ti mora tudi na bobu... Je pa bob "nizkocenovnik" in je logicno, da nima na izbiro vseh storitev... In storitev "zgreseni klici" je ena izmed teh zadev, ki jih bob nima.... Poleg tega, da recimo ne mores imeti trajnika... pa se kaj ni se naslo... Omrezje je pa isto... in po mojih izkusnjah je boljse kot Mobitelovo... Vsaj tam, kjer se jaz gibljem in kar jaz bolj uporabljam (3G, LTE,... prenos podatkov...).do pred kratkim sem imel kartice vseh operaterjev (razen T-2)... tako, da sem se lahko sam preprical o kakovosti ali nekakovosti omrezji... ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ponovno sem ugotovu, da pospravljanje po bajti ni moj najljub?i ?port. Ko bom premo?nej?i, bom najel ?istilni servis, pa naj oni u?ivajo.  :danzoman:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.