Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Zenska priletela v nasega interventa ob 1h zjutraj. Pravi da ga ni videla. =/ (bolj pregledno krizisce tezko najdes..)

?e ga pa v temu kri?i??u ni vidla pol pa lahko kr vozni?ko nazaj na upravno enoto nazaj nese in ga naj tam tud zadr?ijo

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Jebela. Mislil sem da ze crkuje radio pa se kaka elektronka, nakar najdem tole

..kljub pokrovcku vticnice. Zaradi take traparije ti lahko se avto zgori...

Tako zgleda ko imas prevec denarja in ti lezi vsepovsod? :D 

Je pa cool slika za koncat politicne poste; just my 2 cents.

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Sam ne vem, kam naj tole zapi?em. Mogo?e ?e najbolj spada sem...

Mislim, da imam kdizo identitete...

Ali pa imajo nekateri dale? preve? ?asa, pa se ukvarjajo z drugimi ve?, kot bi bilo potrebno...

Ali pa preve?krat sre?am ljudi, ki... ... ...

V glavnem, stvar je taka:

- sosedje so me (?e davno) ozna?ili za pravoslavca

- Boss me je ozna?il za Jan?evega vernika

- Zmaj me je ozna?il za ortodoksnega vernika

- danes se pogovarjam z nekom in me vpra?a, kako pa mi, Mormoni, re?ujemo s slovensko zakonodajo svojo pravico do poligamije

Mene pa pri vsej ponudbi najbolj zanima delo v gozdu s prijatelji in nato po?itek ob kupu kurjave s pivom v roki.

Mo?akarju ni ?lo v ra?un, da je ena ?ena rodila pet otrok. Sem mu razlo?il par stvari na tak na?in, da mu je kar lase nazaj po?esalo. Mislim, ?e bi rekel, da sem peder, dobro, tak sem. ?e bi rekel, da sem dvakrat lo?en in da ?ivim s tretjo, s katero sploh poro?en nisem, dobro, tak sem. ?e pa re?em, da sem poro?en z eno ?eno in imam z njo pet otrok... Mislim, konec koncev, kaj ga pa briga, saj jih nimam z njegovo ?eno. Punco. Spolno partnerko. Intimno prijateljico. Koruznico. Kakorkoli se ?e imenuje ?ena ?loveka, ki ni poro?en...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Sem mislu dans na pravi bavarski kolesarski izlet, pa me je vreme konkretno za?tihal. MR?!  <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sam ne vem, kam naj tole zapi?em. Mogo?e ?e najbolj spada sem...

Mislim, da imam kdizo identitete...

Ali pa imajo nekateri dale? preve? ?asa, pa se ukvarjajo z drugimi ve?, kot bi bilo potrebno...

Ali pa preve?krat sre?am ljudi, ki... ... ...

V glavnem, stvar je taka:

- sosedje so me (?e davno) ozna?ili za pravoslavca

- Boss me je ozna?il za Jan?evega vernika

- Zmaj me je ozna?il za ortodoksnega vernika

- danes se pogovarjam z nekom in me vpra?a, kako pa mi, Mormoni, re?ujemo s slovensko zakonodajo svojo pravico do poligamije

Mene pa pri vsej ponudbi najbolj zanima delo v gozdu s prijatelji in nato po?itek ob kupu kurjave s pivom v roki.

Mo?akarju ni ?lo v ra?un, da je ena ?ena rodila pet otrok. Sem mu razlo?il par stvari na tak na?in, da mu je kar lase nazaj po?esalo. Mislim, ?e bi rekel, da sem peder, dobro, tak sem. ?e bi rekel, da sem dvakrat lo?en in da ?ivim s tretjo, s katero sploh poro?en nisem, dobro, tak sem. ?e pa re?em, da sem poro?en z eno ?eno in imam z njo pet otrok... Mislim, konec koncev, kaj ga pa briga, saj jih nimam z njegovo ?eno. Punco. Spolno partnerko. Intimno prijateljico. Koruznico. Kakorkoli se ?e imenuje ?ena ?loveka, ki ni poro?en...

Folk se res preve? ukvarja z drugimi. Jaz sem zato obupal nad tekom ker sem imel pun ku.rac neumesnih pripomb vsaki? ko sm se spravil laufat...

Tisto o pometanju pred lastnim pragom ve?ina ne razume...

Napisano

spet doma. ?lovek se po 14ih dneh morja kr navadi na morsko klimo...

Napisano

Sem mislu dans na pravi bavarski kolesarski izlet, pa me je vreme konkretno za?tihal. MR?!  <_<

Mi smo imeli trgatev v dezju. Ni na polno scalo, je pa rosilo, malo nehalo, spet malo dezevalo ipd

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Zakaj se ozirate na mnenja drugih? ?e posebej, ?e vam te osebe ni? ne pomenijo?

?e stoji pred teboj in te spra?uje, kako ti, mormon, re?uje? mnogo?enstvo in slovensko ustavo (ki to prepoveduje), kako se ne bo? oziral na to? ?e posebej, ?e sploh nisi mormon?

serviser.gif

Napisano

?e stoji pred teboj in te spra?uje, kako ti, mormon, re?uje? mnogo?enstvo in slovensko ustavo (ki to prepoveduje), kako se ne bo? oziral na to? ?e posebej, ?e sploh nisi mormon?

Vpra?aj ga, ?e je on MORmON?  :P

Napisano

Mu pove?, da je US ?e odlo?alo o tej zadevi in da ti za vsako nadaljno ?eno dr?ava pla?a mese?no 500e dodatka za no?no delo in dnevno trpljenje.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

A se bli?a kak?na ultra super polna luna ali kaj?

Dobim danes priporo?eno pismo. Po?iljatelj je Obmo?na geodetska uprava Nova Gorica.

V tem pismu pi?e, da mi ne morejo dodeliti hi?ne ?tevilke, ker nepremi?nina ni evidentirana v zemlji?ki kataster in kataster stavb.

Pozivajo me, da se v roku treh mesecev oglasim pri njih in zadeve uredim, sicer sledi kazen v vi?ini od 100.000 do 1.200.000 slovenskih tolarjev (127. ?len ZEN). Kolikor sem razvozlal, kazen dobi investitor gradnje.

1. Glede na to, da ne vem, kje bi lahko dobil slovenske tolarje, je najbr? res najbolj?e, da se odpravim pogledati, kaj bi radi.
  2. Ni mi jasno, zakaj bi mi oni sploh dodeljevali hi?no ?tevilko, saj jo ?e imam.
  3. Na tem naslovu nas je devet, ki imamo osebne dokumente, ki jih je izdala Republika Slovenija. A na tem naslovu pa sploh hi?e ni. Tole bi bilo za prodat kak?nim gangsterjem ali mafijcem.
  4. ?e sem prav razvozlal, kaznujejo investitorja. Torej se to mene ni? ne ti?e, ker je bila po uradnih evidencah hi?a sezidana leta 1920 - torej ve? kot 50 let pred mojim rojstvom. Zdaj, ?e nisem v sorodstvu s Chuck Norrisom, potem ne morem biti jaz investitor te stavbe. ?e pa sem v sorodu z njim, potem pa bolje, da me ne kli?ejo tja... :hudicek:

serviser.gif

Napisano

?e bo kazen 100.000 SIT jih ?e imam za posodit za kej ve? pa tud men zmanjka. Ampak, ?e skupi zberemo pa mogo?e najdemo ?e kak?nih 100jurejev SIT

33112_1.png

Napisano

A se bli?a kak?na ultra super polna luna ali kaj?

Dobim danes priporo?eno pismo. Po?iljatelj je Obmo?na geodetska uprava Nova Gorica.

V tem pismu pi?e, da mi ne morejo dodeliti hi?ne ?tevilke, ker nepremi?nina ni evidentirana v zemlji?ki kataster in kataster stavb.

Pozivajo me, da se v roku treh mesecev oglasim pri njih in zadeve uredim, sicer sledi kazen v vi?ini od 100.000 do 1.200.000 slovenskih tolarjev (127. ?len ZEN). Kolikor sem razvozlal, kazen dobi investitor gradnje.

1. Glede na to, da ne vem, kje bi lahko dobil slovenske tolarje, je najbr? res najbolj?e, da se odpravim pogledati, kaj bi radi.
  2. Ni mi jasno, zakaj bi mi oni sploh dodeljevali hi?no ?tevilko, saj jo ?e imam.
  3. Na tem naslovu nas je devet, ki imamo osebne dokumente, ki jih je izdala Republika Slovenija. A na tem naslovu pa sploh hi?e ni. Tole bi bilo za prodat kak?nim gangsterjem ali mafijcem.
  4. ?e sem prav razvozlal, kaznujejo investitorja. Torej se to mene ni? ne ti?e, ker je bila po uradnih evidencah hi?a sezidana leta 1920 - torej ve? kot 50 let pred mojim rojstvom. Zdaj, ?e nisem v sorodstvu s Chuck Norrisom, potem ne morem biti jaz investitor te stavbe. ?e pa sem v sorodu z njim, potem pa bolje, da me ne kli?ejo tja... :hudicek:

Slivka, daj tole po?lji kak?ni TV hi?i, ker ?e ne druzga bo hecno za videt in se bo publika nasmejala kako je to mo?no, ker men se zdi naravnost neverjetno.  :zvizga:

Napisano

spet delovni vikend. sj mi ni te?ko delat, sam vseeno bi raje kej drugega po?el. :)

Napisano

Epilog geodetske uprave: ko so ?ez letalske posnetke polo?ili katastrski na?rt, so zamaknili. Kar pomeni, da meje na njihovih posnetkih niso tam, kjer so v resnici. In se je na vsem lepem sosedov vikend zna?el na moji parceli.  Ki za povrhu vsega sploh ni zazidalna ampak je kmetijsko zemlji??e - pa?nik. Moja ?istilna naprava pa na parceli drugega soseda. Jaz osebno se s tem popolnoma strinjam. Dobil sem vikend, drek pa naj te?e na sosedovo, kaj me briga...

serviser.gif

• 3 tedne kasneje...
Napisano

V?asih je bil slovenski pregovor: ?e ni, ?e vojska ne vzame.

To se je zdaj malo spremenilo. Po novem se glasi: ?e ni, edino davkarija pobere.

serviser.gif

Napisano

Za njih nima? nikol tolk mal, da ti ne bi mogl ?e kaj vzet :)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Mislm d me je up! slikal...

Omejitev 40kmh , sluzben cvs je pa pokazal da sem se tam vozil do 48kmh - 50kmh na enem odseku.

Pa sem delal zastonj danes.

Napisano

No jest sem si jo tudi zaslu?il. Vozil robo na smeti??e, da spucam za sabo in sem se med vo?njo domov ?e nekaj grdo zamislil in so me dobili 66km/h na 50.

Sej bi reku da so mi pokvarl dan, sam sem bil ?e tok razfukan pa na psu...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.