Z M A J Napisano 3. marec Prijavi Napisano 3. marec pred 8 urami je Boss napisal: Pa veš kolk je to dodatnega dela... tko pa samo slikaš in se naslajaš.... v stilu "glej ga tega reveža, še za vinjeto nima". Jaz je nimam (na Geckotu) že skoraj leto in pol, za to ne-imetje sem bil pri zadnjem bencinskem rezervoarju nagrajen s porabo; 5,4 litra na 100km, tako da sem ZADOVOLJEN K ZMAJ 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 3. marec Prijavi Napisano 3. marec pred 8 urami je Alex napisal: Ali pa greš enostavno na njihovo stran in vpišeš tablico. https://evinjeta.dars.si/selfcare/sl/check-validity/request Še koliko dni šteješ do penzije? Sitno , kot v vojski?😄 Tu je enako samo, da aplikacijo odpreš in vpišeš registracijo.... Ne vem točno koliko dni, ker dnevi tako bežijo, da ne morem sproti štet.... Vem pa, da je zadnji delovni dan 20.4.2026. 1 Citiraj
Boss Napisano 4. marec Prijavi Napisano 4. marec pred 22 urami je Alex napisal: No,no, Boss, pa moramo imeti tudi na obali kaj zastonj, ne? 😄 Ne, v bistvu so to uvedli 'vaši" za Italijane in turiste, da se lahko lepo peljejo brez plačila cestnine do meje so hrčki. Robantili ste pa vi obalniki, kaka krivica se vam godi... pol vam je pa vaš perjenosni Primorc zrihtal free ride. Nikomur drugemu ni, sam za svoje je poskrbel. Pa kljub temu ga ti ne maraš... čudna so ta pota. 🤪 1 Citiraj
Alex Napisano 4. marec Prijavi Napisano 4. marec pred 27 minutami je Boss napisal: Robantili ste pa vi obalniki, kaka krivica se vam godi... pol vam je pa vaš perjenosni Primorc zrihtal free ride. Nikomur drugemu ni, sam za svoje je poskrbel. Pa kljub temu ga ti ne maraš... čudna so ta pota. 🤪 Meni je vseeno. Tako, kot je vseeno večini folka na obali. Najbolj so tega bombončka veseli italijančki, ki gredo lahko sedaj na manjado k nam in v Istro. Imam vinjete na obeh avtih.🤗 Citiraj
Boss Napisano 4. marec Prijavi Napisano 4. marec Ne, sej tebe nisem imel v mislih, ker vem da imaš vinjete in verjamem, da nisi skovikal kot lisica, da rabiš zastonj., je pa blo očitno zelo veliko tvojih sokrajanov in okolišanov, ki so prepričani , da mora njim pripadat več kot drugim. Največ so pa dejasnko res Italijani profitirali od slovenske neumnosti. Me zanima, kolk Italijanskih AC je za slovence free ride. Haha 😁 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 4. marec Prijavi Napisano 4. marec pred 20 minutami je Boss napisal: Ne, sej tebe nisem imel v mislih, ker vem da imaš vinjete in verjamem, da nisi skovikal kot lisica, da rabiš zastonj., je pa blo očitno zelo veliko tvojih sokrajanov in okolišanov, ki so prepričani , da mora njim pripadat več kot drugim. Največ so pa dejasnko res Italijani profitirali od slovenske neumnosti. Me zanima, kolk Italijanskih AC je za slovence free ride. Haha 😁 Pri njih je še več zastonj, če gledaš Gorizia - Vilesse 😇 Pa še kakšna bi se našla 😜 2 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Slivka Napisano 4. marec Prijavi Napisano 4. marec pred 4 urami je Boss napisal: Robantili ste pa vi obalniki, kaka krivica se vam godi... pol vam je pa vaš perjenosni Primorc zrihtal free ride. Nikomur drugemu ni, sam za svoje je poskrbel. Pa kljub temu ga ti ne maraš... čudna so ta pota. 🤪 Ej, @Boss, ti prav iščeš sovražnike po forumu? @Alex je večkrat v Ljubljani kot jaz in je več možnosti, da te zmlati... Ker... Na Obali so inteligentnejši, kako si lahko pernatega njim pripisal? Pernati prihaja iz najbolj rdečega območja Slovenije, kjer je še IQ v rdečih številkah. Tako kot Arčon. Pa Pahor. Pa Brulc. Pa Besič. Pa Kuštrin. Pa tako naprej. In to je ena in edina: Goriška! 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 5. marec Prijavi Napisano 5. marec Imam eno vprašanje, ki je sicer bolj vezano na DCRS kot pa DARS, ma vseeno. Zanima me, kako hitro dela 'finišer'? To je tisti stroj za nalivanje asfalta. Ker... Pri nas so začeli sredi februarja rezkat asfalt in pripravljat 650 metrski odsek izven naselja za ponovno asfaltiranje. V petek, 27.2. so začeli nalivat in valjat prvo plast asfalta, včeraj, 4.3., pa so zaključili z nalivanjem in valjanjem druge plasti asfalta. Gre ta stroj res tako počasi? In koliko časa bo zdaj trajalo, da nasujejo bankine? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Kadar zagledam DARS-ove zapore in nikjer nikogar se spomnim na tole sceno... Glede na hitrost del bi človek rekel, da je zelo velik resnice v tem. 2 1 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 05:38 Prijavi Napisano včeraj ob 05:38 47 nesreč v dveh mesecih - in DARS je očitno prepričan, da je vse v redu, sicer bi kaj ukrenili... ČRNA TOČKA PRI POSTOJNI: V dveh mesecih kar 47 nesreč, samo med prazniki enajst WWW.REGIONALGORISKA.SI V nedeljo in danes sta se na primorski avtocesti zgodili dve večji prometni nesreči. V nedeljo... 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano včeraj ob 08:20 Prijavi Napisano včeraj ob 08:20 Ljudje se ne znajo več vozit! Bo potrebno ležeče policaje montirat pred vsako zaporo, pa Indijce v šolo vožnje dat! Bolje, da ne veste kako se tam polaga ispit... 1 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 08:55 Prijavi Napisano včeraj ob 08:55 Ampak kako DARS-ovci takoj rečejo, da niso nič krivi... ker... oni pač nikoli niso nič krivi. Vse je po predpisih pa vsi vemo kolikokrat so morali spreminjati svoje odločitve. Ne vem, verjetno je tam bolj pomembna strankarska knjižica kot pa kompetenca. 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 09:19 Prijavi Napisano včeraj ob 09:19 Zna biti kaj na tem, da je bolj pomembna strankarska knjižica kot pa kompetenca. Ker DARS vodi "Svobodnjak" Andrej Ribič... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Tako je... kot so bili prej vodstveni kadri iz SDS-ja in NSI-ja. Dars je vedno pribežališče kadrov trenutne oblasti. In vedno je bilo tako pa al so gor levi al pa desni, zato pa pravim, da rabiš tam strankarsko knjižico in ne znanja, kar pa vsi uporabniki AC-jev krepko občutimo. Citiraj
Agerg Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Dodaj še Slovenske železnice. Enaka zgodba. Odpad za kadre iz leve in desne. Zato pa vse bolj po minimum laufa. Če primerjaš z nekim OBB malo severno od naše meje. 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Zaprt 2 pasa, odprt 1enega 3m v vsako smer; bo pač gužva pred zožanjem pa bo mir 1 Citiraj
Boss Napisano pred 53 minutami Prijavi Napisano pred 53 minutami pred 2 urama je Bini napisal: To bi pa rad videl.... Nočeš verjemi. Oziroma ja, če to gledaš s kakega nadvoza, nikakor pa ne z lica mesta v koloni pred zožanjem. Citiraj
50keda Napisano pred 7 minutami Prijavi Napisano pred 7 minutami (urejeno) Zmeraj bolj ugotavljam da se je nakup nissana izplačal .. ker se vozi samo po regionalkah Popravljeno pred 6 minutami od 50keda Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.