Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz sem pa bil spet v soboto na tank šteli in sem rekel, ne bo me Golob jebal z nizkimi cenami pa sem kr premium tankal. Tko, da si bo zapomnil.😎

image.png

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je Tilen5 napisal:

DOL S HOLOBOM!

On je itak že pase. 😉

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

On je itak že pase. 😉

👍

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Kako morete samo proti🕊 pisat zdaj bo še božičnico zrihtal 🤣😎😏 a pol bo pa matra obrnjena🤓

Popravljeno od sportman333
Napisano
pred 7 urami je sportman333 napisal:

Kako morete samo proti🕊 pisat zdaj bo še božičnico zrihtal 🤣😎😏 a pol bo pa matra obrnjena🤓

Ne bo nič iz tega. Se je golobnjak prenaglil in sedaj so ga gospodarstveniki sku... li. 😉

Napisano
pred 8 urami je sportman333 napisal:

Ma pusti te večne težake :)

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano

Če ne bodo mel za božičnice nič hudga, sej Alex tega ne rab več... važn, da bomo našli denar za orožje in NATO. Butter oder kanonen.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Boss napisal:

Če ne bodo mel za božičnice nič hudga, sej Alex tega ne rab več... važn, da bomo našli denar za orožje in NATO. Butter oder kanonen.

Orožje kora bit. 👍 Kaj ne vidiš, kake neumnosti dela sedaj že po Evropi ta vaš putler. 

Popravljeno od Alex

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Orožje kora bit. 👍 Kaj ne vidiš, kake neumnosti dela sedaj že po Evropi ta vaš putler. 

Normalno. Tudi doma. Prva obrambna linija💪

N7rRRL1.jpg

Napisano

Ko jaz vidim to temo, se samo nasmehnem. Še dobro, da nam cen elektrike ne menjajo vsake 14 dni. No, če pa želim, lahko ceno elektrike menjajo vsako uro.

Zadnjič sem videl ekstrema - človek, naročen na Bisol Energija paket z urnimi cenami elektrike - je dobil položnico konec meseca -37,70€. Da, dobavitelj mu je bil dolžen denar. Kako je to mogoče?

Poleti je na sončen dan cena elektrike 0 ali celo negativna. Čez vikende pa je lahko negativna po več ur. Človek, ki, mimogrede, živi v bloku, ima 3 EV-je. In je pridno polnil EV-je v času, ko mu plačajo, da troši elektriko ...

Tako, za "intermezzo", da malo presekamo cene goriv. Si predstavljate, da se s tremi avti cel mesec voziš in si za to še "nagrajen"?

Napisano

Elektrika je za belo tehniko. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Kdor ne futra svoje vojske kmalu futra tujo vojsko.

Tako je bilo od nekdaj in tako bo ostalo za vedno...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.