g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Jaz bom pa natankal, pa zavil nazaj na vhod črpalke in natankal spet 🤠 Ampak Shell ma itak na 100 litrov omejeno baje. Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Narod bo kmal spet v tetrapake točil ali pa v vrečke🤣 1 Citiraj
50keda Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 15 minutami je g.Wankel napisal: Jaz bom pa natankal, pa zavil nazaj na vhod črpalke in natankal spet 🤠 Ampak Shell ma itak na 100 litrov omejeno baje. Včeraj v Tepanju so imeli 200 litrov 2x na dan. Kako je danes ne vem, me bo zanimalo spet čez 3 tedne Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Goriva je dovolj, samo ga skrivajo. Ko bo država spet ponudila ,da sprostijo rezerve, se bo čudežno spet našlo. 😉 1 Citiraj
goB Napisano pred 40 minutami Prijavi Napisano pred 40 minutami (urejeno) 30 litrov za rajo, wtf, kaj se dogaja ? Glavni pa "pobegnil" v Bruselj, a s 30timi litri Popravljeno pred 35 minutami od goB 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 36 minutami Prijavi Napisano pred 36 minutami pred 3 minutami je goB napisal: 30 litrov, wtf, kaj se dogaja ? Glavni pa "pobegnil" v Bruselj "Glavni" Poglavar je Zoki, nje 1 Citiraj
goB Napisano pred 25 minutami Prijavi Napisano pred 25 minutami (urejeno) Razmere v Sloveniji kritične: Golob odhaja WWW.ZURNAL24.SI Popravljeno pred 23 minutami od goB Citiraj
Alex Napisano pravkar Prijavi Napisano pravkar Ljudje se sprašujejo,ali bo sploh prišel nazaj. Da bi pobegnil?🤔 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.