Skoči na vsebino

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum

Ustvari kratki URL

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum?  

56 uporabnikov je glasovalo

1. 1. Odgovor

• Da
      33
    • Ne
      23

Priporočeno sporočilo

Napisano

Na evo pa je ?el Lojz v zgodovino... pa ?e po?teno se ni poslovil s kakim poslovilnim pismom, kjer bo zlil ves svoj gnev in ozmerjal vse okoli sebe.

Kalimero zbogom :rozico:

33112_1.png

• Odgovori 302
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

A da tebe ne briga kaj delam v slu?bi? Men se pa zdi da glih tebe to najbolj moti.

Ker nisi znal argumentirano debatirat z mano si za?el pa sikat, ?e? kaj delam jaz med slu?bo, pa kaj bi ti naredu, ?e bi bil ti moj ?ef itd....Kaj to tebe briga? A sem se jaz utaknu, v tvoj ?as ter slu?bo in kdaj ti pi?e? po netu? Kaj ima to veze z vsebino debate? Kot bi ti v trgovini trgovki reku, da ji ne bo? pla?al, ker je njen o?e partizan. Kaj ma to veze z robo, ki bi jo ti rad v trgovini kupil?

Sam ej teb res ni pomo?i, prej stoka? da so te dobli, da pi?e? po forumu v slu?bi, zdej pa ?e govori? nekaj drugega, to da so te dobli je ?isto TVOJA krivda, kaj pa po?ne? zadeve za katere ve?, da jih ne bi smel. Poleg tega pa mislim, da si tip ?loveka, ki so se vsi na svetu zarotili proti njemu, pejd raj zato predstojnemu zdravniku, da ozdravi tvojo du?o, ker o?itno je s tabo nekaj narobe ali pa i??e? na napa?en na?in pozornost.

Jures je pa itak za?el grozit, kako bo on javil na?i IT slu?bi, ker nekoga tam pozna. A je to na?in, kako uveljaviti svojo teorijo?

Jaz tud ne vem, kaj je z ma?o narobe. Vpra?aj svoje soforuma?e. Ko jaz omenim tukaj ma?o, ?egnanje ali sveto pismo, oni znorijo in jemljejo to za provokacijo, ki jo je treba takoj likvidirat.

In kje pi?e, da morajo verniki po?ret vse kar ateisti in antikristi skuhajo? Zakaj bi moral bit vernik zmeraj tiho?

Napisano

Upam da je konc in da se bo dr?al kar je obljubil in da mi ne bo treb blokirat IP-ja(tega sploh ?e nisem nikol naredu, morm na?tudirat).

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ajvar, tle se bo vidlo kok ma ponosa, sicer pa njegov problem! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Upam da je konc in da se bo dr?al kar je obljubil in da mi ne bo treb blokirat IP-ja(tega sploh ?e nisem nikol naredu, morm na?tudirat).

Evo, pri?el je dan slovesa.

Saj u bistvu vam nimam ve? kaj povedat.

Lahko vam povem samo ?e to. da je glasovanje pokazalo kolk je tukaj resn?nih divjakov in cestnih zdraharjev- torej potencialnijh naklepnih morilcev. Torej kakih 60% vas je tukaj, ki ste se prfo?kal in ki vsakodnevno i??ete svoje potencialne ?rtve na cesti.

?e to bi povedal. Ta anketa pove kolk ste bedni. Res se spra?ujenm kolk je pravzaprav zavo?eno va?e resni?no ?ivljenje, ki ga o?itno sploh nimate. Vi ?ivite v internetu in za internet. Kar koli dosadnega se vam zgodi, se vam zgodi zato, da pol tukaj gor napi?ete kaj se je zgodilo. In pol se ?e hvalite s tem, ker ste po cele dneve in no?i, praznike in delavnike... tukaj gor.

Mi imamo pravzaprav eno skupno lastnost in eno totalno razli?no. Oboji smo trmasti. To si morate priznat. Vsak ima svoj prav. To sploh ni nujno slabo. To je morda celo koristno. Ampak kolk mora? bit bedaka, da ho?e? nekoga zarad svoje trme pospravt s foruma in to zato, ker se z njim ne strinja? mi pa ni jasno. Jaz tiste modele, ki me motijo in ki mi gredo na kurac, pa? ne berem niti jim ne odgovarjam. Pa je stvar re?ena. Sploh ne rabim uporabit tipke ignore. Jaz tak?e ignoriram s tem, da jih ne berem in jim pa? ne odgovarjam. Vi tega niste zmo?ni. Berete me, ampak me niste zmo?ni ignorirat. Preve? sem vam zanimiv in se bojite da bi bil popularnej?i od vas.

Meni ?e na misel ne pride, da bi sodeloval v neki anketi, kjer bi se odlo?alo o odstranitvi kogarkoli. Ej, takih komunajzarskih metod se pa res ne bi nikol prvo??u. Mi je iz pod ?asti in pre?iveto. Vi pa ?e kar terate komunizem naprejm, kot ka?e. Jaz ?e celo za Symona ne bi hotu glasovat in ga ne bi hotu likvidirat pa je tukaj najve?ji tepec. To je pa? on. Tepec. Ima pravico biti tepec. In nih?e mu nima pravice prepre?it biti tepec.

Jaz na nek na?in spo?tujem vsakega in vsakr?no mnenje. Od nikogar ne zahtevam, kaj naj pove niti kako naj to pove. To je pa? on. In tak?na razli?nost dela forum zanimiv. Vsak ?lovek je unikaten. V tak?ni debati kjer ljudje mislijo razli?no je pa? zanimivo bit in pisat. Vi ste pa dosadni ko Damjan Murko. Ej, ta je dobra. Murkoti ste. Ta va? forum je forum klonirancev, kjer vsi mislite enako in se drug druzga boojite. Bojite se celo razkrinkat tistega, ki je ?el mene ?pecat v na?o IT slu?bo. Pa sem ziher, da veste kdo je bil. Vi ga enostavno zagovarjate, ker vam je to v?e?. Ampak zavedajte se; Ta, ki ga zagovarjate in ki je za?pecal mene, je te?ka rit. In ta rit bo naslednji? "zaklala" vas, kadar mu kaj ne bo pasalo. Celo v vojski imajo zmeraj kak?nega takega ki ?peca. Vodilni tak?ni riti dajo vse ugodnosti in privilegije, samo da jim ?peca soborce in jim nosi podatke, potem ga pa oni sami pospravijo, ker se zavedajo kaj je taka rit zmo?na napravit tudi njim. Tak?ne ljudi noben ne mara.

No kakorkoli, danes od tukaj grem, tako kot sem obljubil. in vsi boste sre?ni kako ste "slo?no" enga lojza s foruma pospravli.

Aja ?e to. res mi ni jasno, zakaj me nekateri tako pogre?ate zadaj za Gamo. Zakaj bi me vi tako radi vidli, pa me sploh ne marate? In kak?en trapast izgovor potem uporabljate, ?e? nimam jac, da bi se pokazal itd...Ja zakaj le? A se sami sebi zdite mogo?e zanimiva dru??ina? Zame ste pa? brezvezni dosasdni in res ne vem, kaj bi si mi lahko povedal v ?ivo. A da nimam jajc? Pha, kot bi rekli, da nimam jac, da si kao, ne upam tetovirat riti ali pa obesit kovinsko rinko na nos, popek itd... To je meni pa? bedarija - kretenizem. ?e no?em to delat s vojim telesom, to ne pomeni da nimam jajc in da si ne upam. To s svojim telesom ne po?nem zato, ker po mojem mi?ljenju to delajo kreteni. To je to, ne pa da ninmam jac bit kreten. In iz enakega razloga jaz no?em prit zadaj za gamo.

Jaz sem se na ta forum prijavu zato, ker sem mislu, da bom dobil dolo?ene informacije, ne da se bom z vami pajda?il zadaj za Gamo. Torej od vas sem mislu, da bom kaj zvedu ( pa sem semotu, ker nisem izvedu ni? pametnega) in zato sem se prijavu. Mene va?e dru?enje ne zanima. Jaz se dru?in z ljudmi, ki so mi zanimivi. Vi pa to niste. Niti se privatno ne dru?im z sodelavci. To se nikol ne izka?e preve? dobro. Pa sosede je tud bolje pustit pri miru in bit samo tolko prijazen z njim, kot je treba. Zapomnite si to. Prijatelje za dru?bo pa si izbiram sam, po svojem kriteriju. Sigurno pa moji prijatelji s katerim se dru?im niso ?peckahle in cestni divjaki. In verjemte. da taki tud obstajajo.

Ampak YavarYe X6V6, zakaj se ti ?e boji?, da jaz ne bom foruma zapustu sam in mi bo? moral ti stisnit moj IP? Zakaj ?e, bi ti pol moral to nardit?

N? bat YavarYe X6V6. Ko bo Lojz danes zapustu ?iht, bo zapustu tud vas.

Napisano

Ampak YavarYe X6V6, zakaj se ti ?e boji?, da jaz ne bom foruma zapustu sam in mi bo? moral ti stisnit moj IP? Zakaj ?e, bi ti pol moral to nardit?

Zato ker jaz dr?im besedo, kot smo se dogovorili.

Pa ne bit v zmoti ni me strah samo tega ?e nisem delal pa bi si mogu vzet cajt in na?tudirat, pa me resni?no malo ba?e.

Pa ?e zadnji? vas lepo prosim, da nehate obdol?evat ?lane foruma da so vas za?pecal va?emu IT oddelku, dokler nimate dokazov, hvala.

?e pa veste kdo je bil pa prosim napi?ite da bomo vsi vedeli kdo je ?peckahla.

Napisano

Jaz sem se na ta forum prijavu zato, ker sem mislu, da bom dobil dolo?ene informacije, ne da se bom z vami pajda?il zadaj za Gamo. Torej od vas sem mislu, da bom kaj zvedu ( pa sem semotu, ker nisem izvedu ni? pametnega) in zato sem se prijavu. Mene va?e dru?enje ne zanima. Jaz se dru?in z ljudmi, ki so mi zanimivi.

torej mi smo ti bili zanimivi le teh osem mesecev sedaj pa nas zapu??a? ker smo se pokvarili.

N? bat YavarYe X6V6. Ko bo Lojz danes zapustu ?iht, bo zapustu tud vas.

Aja zapu??a? nas komaj danes popoldan :( evo ti sme?kota, ki je ?alosten torej ?alostko

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

WTF... kako poslovilno pismo je to brez neke logike in ?ist zmedeno. O?itno Lojz ti je kar hudo, da nas zapu??a? pa si se ga zgleda od ?alosti ?ez vikend oreng nasekal, ker ?e dolgo nisem videl tako zmedenega pisma s ?istimi bedarijami. Kr neki piercingi, pa komunisti pa navdu?enost nad murkotom pa sam pluval bi ?e kar naprej - ojej Lojz, dej nehi pit pa mal se skup vzemi, ker tole kar si zdele napisal je ?isti poraz.

Lahko bi se ?astno poslovil po mo?ko brez jamranja, kako smo te mi zjebali - ?e ne ve?, sam si se zjebal pa sam si se zjebal tud na drugih forumih, kjer so te "odstranili". Ko ti bo enkrat to jasno bo? pa mogo?e le zaznal v sebi, da Lojz pa vseeno dela dolo?ene stvari narobe in da je ve?ino krivde za tako stanje njegove in ne na drugih uporabnikih.

Ja Lojz pometi najprej pred svojim pragom potem se pa spravi kritizirat druge, ker dokler pri sebi ne bo? raz?istil in se za?el obna?at na nekem kulturnem nivoju ne more? pri?akovati, da ne bo? fasal nazaj.

V?asih res ne vem kolk si star, ker tako jokavega ?loveka nisem ?e dolgo videl in da ob vsaki kritiki za?ne? tarnat in podtikat neke insinuacije (izraz sem si sposodil od stranke rumeno modrih) pa ?eprav ve?, da so produkt tvojih o?itno ?e oreng na?etih mo?ganov.

Sem ti mislil, samo odgovoriti z adijo ampak si napisal tako pismo, da enostavno nisem mogel iti mimo. Pa da ne bo? mislil Lojz, da koga prizadane? s tem, da nas no?e? imeti za kolega in prijatelje - prav nasprotno, kakor jaz poznam ljudi tu gor si prav nih?e ne ?eli imeti za prijatelja jokavo cmerico, ki ima ?isto v vsaki debati vedno prav brez odstopanja.

Nih?e si ne ?eli takega prijatelja, ki ob pomanjkanju argumentov pose?e po zmerljivkah in nesramnem obkladanju vse povprek pa ne glede a to dr?i ali ne. Tako, da brez skrbi Lojz ne bomo te pogre?ali, verjamem pa da se bo tvoj internetni vzdevek ?e vedno pojavljal v kak?nih postih bredvsem v navezi s kak?no neumnostjo ali pa na?inom neprimernega obna?anja.

V glavnem Lojz, sre?no in upam, da bo? neko? spoznal kaj smo ti hoteli povedati in da se pravica svobode govora kon?a na to?no tisti to?ki, ko kr?i? oz. pose?e? v pravice nekoga drugega. Upam, da zadnji stavek razume?, ker to je rezime vseh teh prepucavanj v zadnjih nekaj mesecih.

33112_1.png

Napisano

Zato ker jaz dr?im besedo, kot smo se dogovorili.

za ta dogovor pa jaz ne vem?

Kot se meni zdi, je bil dogovor tak, da jaz zapustim forum, ?e bo ve?ina tako izglasovala. Nisem vedu, da bo? ti men stisnu IP ban, ?e bo ve?ina za to. A mi poka?e?, kje smo se tako zmenil? Torej zmenil smo se da jaz odidem, ne da se me bana. Sicer pa men dol visi kaj bo? ti zdaj naredu.

Drga? pa lepo vas prosm..... Kako morete tolk blefirat, ?e? nimam dokaza, da me je nekdo od tukaj za?pecal. Jasnio da ga nimam. Ampak to ne pomeni da ni res. Lej, jaz imam internet v slu?bi ?e vsaj 10 let. Pa se ni nih?e do zdaj utaknu v to. In vsa ta leta ga uporabljam. In ravno zdaj, ko se mi tukaj fajtamo in ko se tukaj ravno zdaj vrstijo razne gro?nje o takih in druga?nih likvidacijah, ko se mi tukaj grozi, kako se bo ukrepalo po tak?nih in druga?nih poznanstvih itd...ravno zdaj so na na?i IT slu?bi pogledal na kaj jaz po internetu klikam? A pol je to naklju?je, da so na IT- ju rekli, ej, dejmo mi malo pogledat kaj Lojz gleda po iternetu? In to glih zdaj? A vam ni zanimivo to? In glih to so vidli, da debatiram na Mazda forumu? Lepo vas prosm. Dejte nehat tolk filme gledat! Take pravljice vi prodajajte v vrtcu. Tam vam bodo mogo?e ?e verjel.

A pol bo? ti'YavarYe X6V6' stisnu IP ban ker se boji?, da bom jaz ?e kdaj nazaj pr?u? Madona kolk sem vas prestra?u. Kaj pa, ?e pridem zadaj za Gamo? Kaj pa pol?

Stavim, da se boste zdaj selili in zbirali nekje drugje, ker se vam bo v no?nih morah prikazoval Lojz.

Napisano

Sem ti mislil, samo odgovoriti z adijo ampak si napisal tako pismo, da enostavno nisem mogel iti mimo. Pa da ne bo? mislil Lojz, da koga prizadane? s tem, da nas no?e? imeti za kolega in prijatelje - prav nasprotno, kakor jaz poznam ljudi tu gor si prav nih?e ne ?eli imeti za prijatelja jokavo cmerico, ki ima ?isto v vsaki debati vedno prav brez odstopanja.

A jaz vabim vas, da pridte za gamo k men, al vabite vi mene naj pridem? ?e no?ete bit z mano prijatelji, kaj me pa pol vabite? Torej, vabi? me k sebi, pol pa v isti sapi pravi?, da me ne mara?. Kaj bi pol sploh rad? Razlo? to, ?e zna?!

In kar naprej mi ploza?, kako jaz mislim druga? kot vi in da vas jaz ne razumem. Ve?, en mo?akar, ki se mu pravi ?lender tud misli tako kot jaz. Pa ?e polno je takih mo?akarjev, ki mislijo tako kot jaz. In vi ste tisti, ki boste moral pomest pred svojim pragom. Bo? vidu da bo tako. ?lender bo samo nabavil nekaj radarjev in kamer, pa boste za?el pometat pred svojim pragom. Vsi po vrst, kar vas je tle. Brez skrbi, vi boste odnehal ne ?lender. Vi boste pometal svoj prag, ne bo vam ga ?lender pometal.

Pol se boste pa spet spomnil na Lojza. A boste tud za ?lendra pol tukaj glasovali in ga pospravli tako kot mene? Dvomiim, da vam bo dal ?lender tak?nio mo?nost odlo?anja, kot sem vam jo dal jaz.

Napisano

Ka?no mo?nost si pa dal lojzek!

Meni je nikakor ne da? da bi te mal od zadi se prklopu!

Zakaj dragi moj!!!?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Ka?no mo?nost si pa dal lojzek!

Meni je nikakor ne da? da bi te mal od zadi se prklopu!

Zakaj dragi moj!!!?

Ma? "taoran?no" nalepko al bi se ?vercu? :blush::hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nas pajac tipa ?lender pa res ne skrbi saj s svojimi potezami dela to?no na ra?un divjakov in to tistih pravih, ne teh, ki jih ti umetno "etikira?", tko da z njim pa res ne rabi? grozit, ker je to ?isto pateti?no. Razumem, da ti je ?lender v?e?, ker je pa? glih ene tolk trd v glavo kot ti ampak je pa ena bistvena razlika med njim in tabo. Ti se vsaj upa? iti v debato na odprti sceni, ?lender pa se mi ne upa niti odgovoriti ne na to zadnje pismo ne na tisto, ki sem ga nekaj let nazaj naslovil to?no na njega osebno na njihov mail od sveta z preventivo in varnost v cestnem prometu.

Tak jebivetrovski odnos pa? ni na mestu za neko institucijo (pla?ujemo jo vsi davkopla?evalci :angry: ), ki obstaja o?itno le za to, da imajo nekateri slu?bico in vsake toliko sproducirajo neko neumnost, da lahko vsaj pribli?no opravi?ijo svoj obstoj. ?e leta ?akam, da bodo spisali neko konkretno analizo s svojimi raziskavami pa je do dandanes ?e ni bilo - ?lender je recimo ?e toliko zabit, da ne ve, da je zavorna pot z zimskimi gumami dalj?a kot z letnimi in kot papagaj ponavlja za vulkanizerji, da pod 7 stopinj celzija je treba imeti obvezno zimske gume pa ?eprav morje testov dokazuje nasprotno.

Pa pustmo ?lendra, ker on ni faktor danes ampak je dana?nji dan v bistvu Lojzev poslovilec in ti bo m odgovoril na tvoje vpra?anje. Lojz za razliko od tebe smo mi na tem forumu izredno odprta dru?ba in povabimo med sebe ?isto vsakega - in take stvari se najla?je naredijo v ?ivo na takih in druga?nih sre?anjih in piknikih, ki jih imamo ?e kar nekaj za nami. Tudi ti si bil vabljen, da se pridru?i? in nas spozna? v ?ivo ampak si se s tega povabila delal norca. To ?e ne pomeni, da na silo ho?mo bit tvoji prijatelji, ker prijateljstvo je vzajemna stvar in ?e ponudimo roko ?e ne pomeni, da se bomo ujeli in postali prijatelji oz. bolje re?eno kolegi.

Ve? Lojz, bistvena razlika je med nami in tabo... Mi nimamo predsodkov napram tebi in z normalnim odnosom bi bil vedno dobrodo?el, ?al pa si ti in tvoje bistvo polni predsodkov napram drugim in v vsakem na?em dejanju i??e? zaroto in si v strahu, da te bo kdo "nategnil" ali pa celo prebutal. Ne bi ti ?kodilo malo ve? optimizma in VERE v ljudi in ne samo v cerkev in boga.

33112_1.png

Napisano

Lej G.Lojz, tebe ?uli da sem js admin, karkol bom naredu TI ne ne bo prav, tako da sam nared kukr se ti zdi.

Pa za gamo kar prid, ni problema lahko tudi s svojo fla?o kislice, katero samo tvoja prebava zdr?i, ostali se bomo z pepsijem zastruplal in potem divjali domov, pa ne zarad strahu pred tabo, ampak ker te bomo imeli dovolj.

?e pa ne najde? kje je bil dogovor pa malo poi??i po tej temi pa bo? najdu.

Pa ne visi dol sam teb ampak vsem, sploh zate.

Smajlijev pa res nam limal gor, ker te mo?em prena?at ?e da nam to milijonkrat napi?e?, za kontro nam pa lahko ti napi?e? da smo u iber nesramni-neverni-vinjetni-divjaki, pa ti ne bo noben zameru, ker je RES.

Za ?lendra imamo pa tud re?itev, je sicer draga ampak ?e vedno raje dam za to kot pa po?rti dr?avi, ki ho?e samo kasirat, pa se ji jebe za varnost.

Napisano

A jaz vabim vas, da pridte za gamo k men, al vabite vi mene naj pridem? ?e no?ete bit z mano prijatelji, kaj me pa pol vabite? Torej, vabi? me k sebi, pol pa v isti sapi pravi?, da me ne mara?. Kaj bi pol sploh rad? Razlo? to, ?e zna?!

?e bi prebral vsak post do konca bi vedel zakaj si bil povabljen, je bilo vse razlo?eno.

Prosim ?e nas rasvetli?.

Stavim, da se boste zdaj selili in zbirali nekje drugje, ker se vam bo v no?nih morah prikazoval Lojz.

Zarad enga ki je mo?an na tipkovnici in nima ..., se pa res namo selil.

Napisano

Bolj ko berem te Lojzove poste,bolj se tudi sam spra?ujem,koliko je v resnici star? :whatever:

Ker po pisanju sode? jih ne more imeti prav dosti.Let namre?.

Podoben stil pisanja se uporablja namre? v osnovni ?oli. ;)

Evo,?e en biser o vzroku nesre?e.

Neprilagojena hitrost in ?ele nato "nabasanost". :angry2:

http://obala.net/novice/article/22707

Napisano

Mi nimamo predsodkov napram tebi in z normalnim odnosom bi bil vedno dobrodo?el,

Ja, kakopak. Anketa je pokazala, da nimate predsodkov.

Hehe, zdaj pa vidim kam pes taco moli. Torej ti in ?e nekaj Kljukcev tukaj ste pogruntal, da je zavorna pot letnih gum v mrazu, kraj?a kot z zimskimi. Jaoooo kak?ne neumnosti. Ja vem, to so testirali na Avtomagazinu. Po pokljuki so se podili in nekaj bremzali. Se spomnim uporabnika iz Alterja. SJTV1 mislim da je imel nick. On pi?e za Avtomagazin. Da nisi ti slu?ajno ta Kljukec? Hehehe, to pa je bil test. In ?e ?e nisi ti tisti Kljukec, si pa gotovo nasedu tej trapariji. Kakopak, vsa svetovna gumarska industrija dela zimske gume zato, da so po zimi slab?e od letnih. Ej, kje so sme?ki. Zdaj jih pa moram tle napopat enih par :danzoman::dudek::hohoho::harhar::ljubezen::lol::vino::ninja: a je dost? In pol se spra?uje? zakaj ti ?lender in podobni ne odgovorijo na tvoja pisma. Lepo te prosm Boss, pa za kolk neumen ima? ti ves svet? Tak?e teste skozla lahko samo Avtomagazin. A ma? ti Avtomagazim mogo?e za resno in kredibilno revijo? A ti pobira? teste in ideje na Avtomagazinu? Ja pol pa dragi Boss te pa zastopim.

Hehe, avtomagazinov test gum kjer so pogruntal da zimska guma pozimi v mrazu bolj drsi od letnih. Tle pa nima? kej.....

Boss lepo te prosm, dej ti tvoje re?itve po?iljal v cicibana. Mogo?e ti bodo pa odpisali. Al pa v Pavliho, mikijev zabavnik itd...Mogo?e bo? tam dobil odgovor. Od resnih ljudi pa s takimi tvojimi izjavami in raziskavami ne pri?akuj odgovora. In pol se spra?uje? zakaj ti ne odgovorijo na tvoje otro?je teste in re?itve? Ja Boss, zato ti ne iodgovorijo ker si TI tist, ki si neresen. ?lender in revije, ki ti niso odpisali so resni, zato nisi od njih dobil odgovora. Oni imajo resnej?a posla, ne pa da odgovarjajo na tvoje neumne in otro?je raziskave.

Hehe, letna guma v mrazu bolj?a od zimske. Bravo BOss bravo Avtomagazin in podobni...

No vidi?, kon?no sva raz?istila. In pol se tukaj spra?ujemo kdo je ?uden....hehehe, kak?ni majstri tukaj..

Napisano

Pri teh zimskih gumah je bilo ?e se ne motim govora o gumah ni?jega razreda, ?e se ne motim je bila Sava Eskimo vmes, tudi glede osebnih izku?enj, Save ne dam ve? v ?ivljenju na avto, to je tako kot bi ?el v papu?ah na Triglav. No go, razen ?e si ?eh. Dra?je gume, s profili kot se zagre, ter s primerno koli?ino silice so pa druga zgodba. V glavnem pri gumah je tako, ni va?no pa ?e so iz betona, va?no da je dovolj profila, pa smo spet pri standardih ki so ?isto v ku**u, ker druga?e ?ang ?lang jajc gum nebi bilo na avtomobilih, seveda ?e bi bilo vse po?timano, bi bilo tudi nesre? manj, ampak za kerlce in ?lendra je ?e vedno glavni vzrok neprilagojena hitrost, saj je nalita guma imela 1cm profila....tako to je.

Napisano

Fantje sej prihaja ohladitev...in sneg pa pejmo testirat na Dolenjsko....:), ampak pol litra cvi?ka vsak, da bodo rezultati kredibilni!!!

Objavljena slika

Sploh ne rabitre cvi?ka. Vi ste ?e brez pija?e dost zadeti.

Sicer ma? pa prav, slab?e vam ne more bit. Kar ulite se ga. Pol pa te teste po?ljite naokrog pa jamrajte, ker vam ne bodo hoteli odpisat. In pol boste spet jamral da nimajo jac nazaj odpisat kot jamrate, da nimam jaz jajc, ker no?em za gamo z vami sedet.

Ejejej, le kdo bi se hotu ukvarjat s takimi modeli...

Hvala Bogu da grem, druga? bi ?e kaj zvedu tukaj.

Napisano

a ?e nisi ?el!!

Drga? pa lahka takoj nekaj zve?!

Cvi?ek kaj pa je to????

Aja sej res to je vinu podobna alkoholizirana in aromatizirana pija?a!!!

Lojzek pejd na malco pa se malo podkrepi ker ti ?elod?ek kruli !!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

Hvala Bogu da grem, druga? bi ?e kaj zvedu tukaj.

?e nisi ?o?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

?e nisi ?o?

:bravo:

attachmentzbg1.gif

Napisano

a ?e nisi ?el!!

Drga? pa lahka takoj nekaj zve?!

Cvi?ek kaj pa je to????

Aja sej res to je vinu podobna alkoholizirana in aromatizirana pija?a!!!

Lojzek pejd na malco pa se malo podkrepi ker ti ?elod?ek kruli !!

Napaka. Kot ka?e se ne spozna? najbolje.Cvi?ek nima izrazite arome! V trem je to vino posebno in se razlikuje od drugih.?e slu?ajno ima aromo, to potem ni cvi?ek. Cvi?ek je najte?je pridelat, ker zanj veljajo zelo strogi kriteriji.

Cvi?ek je ravno zato posebne? med vini. Ima prijetno kislino, ravno prav taninov, brez posebne arome in z malo alkohola. Prav zaradi tega, ker ima malo alkohola je to vino dobro, saj ga lahko pije? in nisi prec pijan. Seveda, ?e ne pretirava?.

Oh, take tem so pa meni pisane na ko?o. ?koda ker vas ne bom mogel podu?it okol tega, ker ve?ina od vas samo nekaj lapa na pamet, ?eprav noben veze nima.

In zdaj dragi moji se bo za?ela trgatev. Spet bo lu?tno. Juuuuhuhuuuuu!!!!!

Napisano

Napaka. Kot ka?e se ne spozna? najbolje.Cvi?ek nima izrazite arome! V trem je to vino posebno in se razlikuje od drugih.?e slu?ajno ima aromo, to potem ni cvi?ek. Cvi?ek je najte?je pridelat, ker zanj veljajo zelo strogi kriteriji.

Cvi?ek je ravno zato posebne? med vini. Ima prijetno kislino, ravno prav taninov, brez posebne arome in z malo alkohola. Prav zaradi tega, ker ima malo alkohola je to vino dobro, saj ga lahko pije? in nisi prec pijan. Seveda, ?e ne pretirava?.

Oh, take tem so pa meni pisane na ko?o. ?koda ker vas ne bom mogel podu?it okol tega, ker ve?ina od vas samo nekaj lapa na pamet, ?eprav noben veze nima.

In zdaj dragi moji se bo za?ela trgatev. Spet bo lu?tno. Juuuuhuhuuuuu!!!!!

Tale tvoj cvi?ek,ki nima niti arome,niti barve,niti alkohola si kar ti pij.Pri nas ?e salate ne bi delali z njim.

Pridi malo na obalo pa probaj na? Refo?k.Po mojem bo? ?el domov na dolenjsko krepko z over Lojzovo hitrostjo.In kazen bo tu.

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.