Symon Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 je JozaGulikoza napisal: Jz pa par dni vozim Klijota II faza I, 1.2 60KM, pa tro?i nekje dobrih 5 litrov! To ga lepo vozi?. ?e drugi kestel nisem resetiral in poraba je ?e kar 7,4 l/100km. Citiraj
Ploki Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 12l/100km LPG zadnji tank. ta avto je mel najnizjo 9.5 ko sem ga kupil... Nevem kaj mu je zadnje ?ase da tok kuri Citiraj
Alex Napisano 21. april, 2011 Prijavi Napisano 21. april, 2011 Po dolgem ?asu sem tankal na omw in definitivno ugotovil,da je avto do 2000 totalno "mrtev" za razliko od petrola,ki prime mnogo prej in tudi bolj eksploziven se mi zdi,da je avto. Da ne govorimo o porabi.Po mestu z omw to?no liter ve?/100 z istimi relacijami in re?imom vo?nje. Citiraj
jures Napisano 21. april, 2011 Prijavi Napisano 21. april, 2011 330km pri 40L tanku LPGja (brez nastavitev varnostnega ventila) in ?e kar vle?e in ?tarta na plin O?itno bo poraba plina res tam - tam kot prej ko je bila 8,5-10 , s tem da se benz ?e tudi malo ni premaknil po 330 km. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 21. april, 2011 Prijavi Napisano 21. april, 2011 je Alex napisal: Po dolgem ?asu sem tankal na omw in definitivno ugotovil,da je avto do 2000 totalno "mrtev" za razliko od petrola,ki prime mnogo prej in tudi bolj eksploziven se mi zdi,da je avto.Da ne govorimo o porabi.Po mestu z omw to?no liter ve?/100 z istimi relacijami in re?imom vo?nje. Ampak najbolj mi je zanimivo, da ljudje pi?ejo OMW namesto OMV. Saj sem bil sam na istem v?asih ampak vseeno. Aja od Kr?kega ?e vedno 7,4 l/100km. Vmes je "sko?ila" na 7,5 pa padla nazaj za en deci. Kljub 16kam. Mogo?e imajo kaj zraven te gume, ker so kao energy saver itd... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 21. april, 2011 Prijavi Napisano 21. april, 2011 energy saver in ?e performance guma, to neki ne gre skup Citiraj
Symon Napisano 22. april, 2011 Prijavi Napisano 22. april, 2011 je Marko_mx-3 napisal: energy saver in ?e performance guma, to neki ne gre skup Gre gre! Klik! Klik 2.! Aja unih starih nimam ve? (za 3 sekunde bolj?i ?as ). Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. april, 2011 Prijavi Napisano 22. april, 2011 je Symon napisal: Gre gre! Klik! Klik 2.! Aja unih starih nimam ve? (za 3 sekunde bolj?i ?as ). Kako nima? ve?? Citiraj
Symon Napisano 22. april, 2011 Prijavi Napisano 22. april, 2011 je Marko_mx-3 napisal: Kako nima? ve?? Ko sem jih premontiral ni bilo prostora, da bi jih sploh kam dal v avto. Sem imel ?e zimske notri. Citiraj
LabiGT Napisano 24. april, 2011 Prijavi Napisano 24. april, 2011 7 in 7.2 po mini roadtripu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 25. april, 2011 Prijavi Napisano 25. april, 2011 mazda 6 na gasu: poraba 7.2l/100km do zdaj lahko recem, da porabi 1-1.5l manj kot prejsnja 6-ka Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 Danes je na?a peljala Exea po avtobahnu domov, pa mi je spustila kajlo.... Aja P.S. Vozila sva skupaj 130-150..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 je LabiGT napisal: a ti izena?uje? temperature in/out? Pa huda muzika Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 ne, ampak ponavadi me klima moti in tako poleti dam na min., pozimi na max. brez A/C ce je huda vrocina pol prizgem A/C glih tok da se shladi...zdaj vidis zakaj me motijo razni auto klima, auto brisalci in podobne bedarije Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 js mam pa ?e kr neki ?asa 5.5l porabe Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tauko Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 je Deeyan napisal: js mam pa ?e kr neki ?asa 5.5l porabe In povpre?no ?e pada na prevo?ene kilometre Citiraj
jures Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 je tauko napisal: In povpre?no ?e pada na prevo?ene kilometre Gume pa ve?ajo profil obenem.... kok smo zlobni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tauko Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 na koncu bo mel skor iz salona avto Citiraj
Deeyan Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Napisano 2. maj, 2011 je tauko napisal: In povpre?no ?e pada na prevo?ene kilometre ne mislim na Mazdo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 20 let stara BGjka mi ?re nekih 7litrov ob lepi vo?nji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 je Ploki napisal: 12.5 huh, tuki nekje sm js mel porabo ?ez zimo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Matr - kumi ?akam da dobim spet Mazdo v svoje lastni?tvo (?e 2 dni), pa magari naj mi pije 10 litrov, kar se bo tudi spodobno za to konjenico! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.