Alex Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 ?e dobro, ker tole zgleda kot ?pansko - Italijansko nacionalno prvenstvo.Res je. Meni manjka kak?en dirka? tipo Mamola,Stoner ali pa od?tekanec Kevin Schwantz, ker druga?e res to izgleda kot dvoboj ?panija-Italija. :ne vem:Pa tudi MM se bolj vozi po pisti kot dirka.Res nabira to?ke samo to ni to. 1 Citiraj
uklopko Napisano 16. oktober, 2016 Prijavi Napisano 16. oktober, 2016 Bravo in ?estitke iz na?ega tabora martin?kovih navija?ev!!! ?al pa mi je za vas ki navijate za jokico (jorge) in za doktorja ki nazaduje v pacienta RES ?KODA! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 16. oktober, 2016 Prijavi Napisano 16. oktober, 2016 ?estitke tamalemu, 5xnemu svetovnemu prvaku! (navijam sicer za Mr. Antipatikusa, Komarja in Jokico, ne vem ?e katera vsa imena mu pripisujete, v glavnem ?or?e Lorenzo, nr. 99) 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 16. oktober, 2016 Prijavi Napisano 16. oktober, 2016 ?estitke Marc. Zaslu?en ?e en naslov best of the best 1 Citiraj
robertos664 Napisano 16. oktober, 2016 Prijavi Napisano 16. oktober, 2016 meni se pa letos MM sploh ni zdel tako superioren. Je vozil bolj zadr?ano in bele?il manj odstopov, to pa je vse.. Na dirkali??u je bil po moje Rossi letos najbolj mo?en. bolj kot lansko leto, kjer je bil vedno slab?i pri normalnih pogojih..Bravo in ?estitke iz na?ega tabora martin?kovih navija?ev!!! ?al pa mi je za vas ki navijate za jokico (jorge) in za doktorja ki nazaduje v pacienta RES ?KODA! Pacient si edino ti, Rossi je svoje ?e zdavnaj dokazal, vozi ker mu je fajn.. Citiraj
uklopko Napisano 16. oktober, 2016 Prijavi Napisano 16. oktober, 2016 meni se pa letos MM sploh ni zdel tako superioren. Je vozil bolj zadr?ano in bele?il manj odstopov, to pa je vse.. Na dirkali??u je bil po moje Rossi letos najbolj mo?en. bolj kot lansko leto, kjer je bil vedno slab?i pri normalnih pogojih.. Pacient si edino ti, Rossi je svoje ?e zdavnaj dokazal, vozi ker mu je fajn..ne rabi? takoj bit u?aljen in tega takoj vzet resno in osebno ker oba veva da ne ti ne jaz nimava ni? od tega pa? je komentar , mi je pa v?e? da so?ustvuje? s tvojim junakom! 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
S'tan Napisano 16. oktober, 2016 Prijavi Napisano 16. oktober, 2016 Gnila dirka ampak cestitke mm. Najmanj na tleh celo sezono; se mu je obrestovalo. Upam samo da sedaj, ko je opravil svojo 'dolznost' (gledati veliko sliko in ne poskusit zmagat za vsako ceno na vsaki dirki) lahko do konca sezone fura bolj balls to the wall da bomo spet gledali 93 kot ga imamo vsi najbrz najraje. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
robertos664 Napisano 16. oktober, 2016 Prijavi Napisano 16. oktober, 2016 ne rabi? takoj bit u?aljen in tega takoj vzet resno in osebno ker oba veva da ne ti ne jaz nimava ni? od tega pa? je komentar , mi je pa v?e? da so?ustvuje? s tvojim junakom! nisem u?aljen.. samo ?e si ti tak?nega ?loveka kot je Rossi ozna?il za pacienta, potem ni panike ?e tudi jaz tebe enako.. ne so?ustvujem pa z nikomer. Ker denarja imajo vsi ti top dirka?i zadosti, da jim je to vse samo igra.. Citiraj
uklopko Napisano 17. oktober, 2016 Prijavi Napisano 17. oktober, 2016 nisem u?aljen.. samo ?e si ti tak?nega ?loveka kot je Rossi ozna?il za pacienta, potem ni panike ?e tudi jaz tebe enako.. ne so?ustvujem pa z nikomer. Ker denarja imajo vsi ti top dirka?i zadosti, da jim je to vse samo igra..ma to je re?eno tako, ker mu pa? ne gre vse kot treba....in kot mopedist spo?tujem kar je in bo dosegel. sicer pa bo v naslednji sezoni lahko nadoknadil kar je letos izgubil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 20. oktober, 2016 Prijavi Napisano 20. oktober, 2016 Medtem se sezona nadaljuje in neugodna VN Avstralije; http://www.svet-hitrosti.com/rossi-in-lorenzo-v-avstraliji-zaskrbljena-zaradi-gum/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 30. oktober, 2016 Prijavi Napisano 30. oktober, 2016 Dovi kon?no zmagal na Dukanti, sem prov vesel, ker sem mu ?e celotno sezono ?elel ene zmage. Zdaj imamo kar 9 zmagovalcev dirk v 2016. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
robertos664 Napisano 26. marec, 2017 Prijavi Napisano 26. marec, 2017 lepa tekma ?koda Zarcoja. zgleda, da bo kar hiter letos.. Citiraj
S'tan Napisano 27. marec, 2017 Prijavi Napisano 27. marec, 2017 Se splaca pogledat celo dirko ali je bila taka tuga kot F1? Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Z M A J Napisano 27. marec, 2017 Prijavi Napisano 27. marec, 2017 Zanimiva dirka za uvod. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 28. marec, 2017 Prijavi Napisano 28. marec, 2017 Dobra dirka, mala dva sta se drla Vinales, Vinales, Vinales, Vinales, potema pa Rosi, Rosi, Rosi, Rosi. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 22. maj, 2017 Prijavi Napisano 22. maj, 2017 69 Nicky Hayden je preminil. Naj pociva v miru Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 1. september, 2017 Prijavi Napisano 1. september, 2017 Rossi resneje po?kodovan, kar je velika ?koda za prvenstvo. Pa ravno ko je postalo totalno napeto. Mu ?elim, da se ?imprej sestavi in popolnoma okreva. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 12. november, 2017 Prijavi Napisano 12. november, 2017 ?estitke MM za osvojeno prvenstvo. 4 Citiraj
FuManchu Napisano 12. november, 2017 Prijavi Napisano 12. november, 2017 Bila je kar huda dirka. Malo po pesku in malo po asfaltu Citiraj
Z M A J Napisano 13. november, 2017 Prijavi Napisano 13. november, 2017 ?estitke pobu! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
S'tan Napisano 8. april, 2018 Prijavi Napisano 8. april, 2018 Epska dirka. Najprej fuckup organizatorjev na za?etku, vsa drama med dirko, MM skladil doktorja z motorja (pa ni bil last lap?) in na koncu God save the Queen. #crutchlow2018 1 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Aless Napisano 9. april, 2018 Prijavi Napisano 9. april, 2018 MAh, jst mam pa me?ane ob?utke glede te dirke. Dorna je delala neke brezvezne napake, pol Marquez je bil adijo pamet pretiraval je na celi ?rti. Drga? pa prvi 4je so odpeljali lepo dirko. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Symon Napisano 9. april, 2018 Prijavi Napisano 9. april, 2018 Poba je dokazal, da je z veliko truda mo?no med dirko priti iz 19. na 18. mesto ter obenem sklatiti dirka?a iz 6. mesta. 2 Citiraj
dpicul Napisano 9. april, 2018 Prijavi Napisano 9. april, 2018 MM bi potreboval resno opozorilo z prepovejo dirkanja na kaki izmed dirk, da bi se mu malo vtisnilo v spomin, da tako brezglavo pa ni potrebno dirkati. Je pa Rossi z njegovo "blagovno znamko" zelo velik besedni manipulant, katere njegove besede imajo neverjetno te?o, in potegnejo za sabo dolo?ene posledice, katere, ?e bi jih kdo drugi izrekel, ne bi imele enake te?e.?ov gre naprej Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.