Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 9 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Ljudje z visokim IQ vedo, da šport ni zdrav ker sfuka kolke in kolena. Tako ljudje z visokim IQ zaradi tega vedenja lahko hodijo hitreje. Ne zaradi športa, bohnedaj.

OK, torej gre nekako takole. Ker sem imel majhen IQ sem se ukvarjal s športom in zjebal koleno. Zaradi tega in rahle negibljivosti kolena ne morem čisto stegnit zato hodim nekoliko počasneje. Seveda tudi z drugo, da ne bi izgladalo kot da šepam. Po teh podatkih v članku torej mam še manjši IQ, ker hodim počasneje. Se pravi mi IQ pada z vsako potezo, ki jo naredim.

Aja čist tko, kolk je lohk najmanjši IQ? Mislim čist tko v info, da slučajno ne prebijem spodnje meja, aja pa to bolj prjatla zanima kot mene. :nevem:

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 9 minutami je Boss napisal:

OK, torej gre nekako takole. Ker sem imel majhen IQ sem se ukvarjal s športom in zjebal koleno. Zaradi tega in rahle negibljivosti kolena ne morem čisto stegnit zato hodim nekoliko počasneje. Seveda tudi z drugo, da ne bi izgladalo kot da šepam. Po teh podatkih v članku torej mam še manjši IQ, ker hodim počasneje. Se pravi mi IQ pada z vsako potezo, ki jo naredim.

Aja čist tko, kolk je lohk najmanjši IQ? Mislim čist tko v info, da slučajno ne prebijem spodnje meja, aja pa to bolj prjatla zanima kot mene. :nevem:

Pomoje da je to z IQ-jem tako kot s kelvini.

Boss, zakaj o majhnem IQ govoriš v pretekliku? Saj poznaš vic ko so Bosanca vprašali:  Šta bi ti, bolan, više volio da si lijep ili glup.

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Pa glup, jer lijepota je prolazna... a to si mislil? :)

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.