etcho Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 12 urami je g.Wankel napisal: Svaka čast tistemu, ki se na žurnal24 prebije mimo oglasov do članka Pri meni je zurnal24 blacklisted, prav tako 24ur, tako da nimam težav z reklamami. 😁 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 3 minutami je etcho napisal: Pri meni je zurnal24 blacklisted, prav tako 24ur, tako da nimam težav z reklamami. 😁 Pri meni je pa RTV Slo. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 26 minutami je Alex napisal: Pri meni je pa RTV Slo. A to gledaš 😳 😉 1 Citiraj
godlike Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 55 minutami je Bini napisal: A to gledaš 😳 😉 Seveda. Če ne drugo, pa filme tedna. Non-Hollywood produkcija je super. Pred eno uro je Alex napisal: Pri meni je pa RTV Slo. Samo Nova24Tv? Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) 🫣😂🤣 Hec.... 😁 Popravljeno pred 1 uro od Bini Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 22 minutami je godlike napisal: Seveda. Če ne drugo, pa filme tedna. Non-Hollywood produkcija je super. Samo Nova24Tv? Ne, ne gledam poročil sploh. 1 Citiraj
godlike Napisano pred 35 minutami Prijavi Napisano pred 35 minutami Veš kolko več produkcije je na RTV slo. Poročila so minorna zadeva. Tudi "čez planke" je super oddaj. 😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.