Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Se vidi, da zaradi dreves ne vidite gozda. Ravno to je ta razlaga, da bi z višjo plačo pripeljalo na te položaje ljudi, ki ne bi bili IQ podhranjenci. Dejansko, da bi nekdo, ki že danes izven politike zasluži dovolj, bi mu politika dala mogoče tisto nekaj več, da bi se splačalo tudi tam poskusit. Dokler pa tudi finančno politika ni zanimiva, potem se intelektualci pač ne odločajo zanjo in to je narobe. Na ta način se da umske podhranjence nadomestit tudi v parlamentu z bolj izobraženim in kompetentnim kadrom.
-
Pomoje od začetka še kdo fantazira o pravičnosti, pol te pa hitro obrnejo, ali pa porinejo v kot. Imamo enega na gradbišču (ni iz naše firme), ki gre jutri na svojo prvo sejo
-
Od sportman333 · Napisano
nekdo ki je komaj dokončal osnovno šolo in nekako spacal srednjo, in ima srečo da je kandidiral v nekem zakontem okraju in dobil nekih 700+ glasov, naj bi bil upravičen do 5k + (bruto) mesečne plače, heh....saj se hecaš, a ne? Poleg tega kot vsi ostali pišejo igrajo na karto "deležev" pri raznih poslih..... -> tole je dokaj dober in realen prikaz - -
Boss, vedno bolj me presenečaš. A to resno misliš, da ta "folk", ki gre v politiko, potem, ko dobi malo boljše plače, ne razmišlja o dodatnem "zaslužku". Vedno so pripravljeni na sodelovanje pod mizo. Vsi. To se ne dogaja samo sedaj v kapitalizmu, ko vse več ali manj pride na plano, ampak se je za časa težkega komunizma še bolj. Vile in vikendi so takrat od tistih "ta trdih"politikov v 60-h, 70-,in rasle not po dežju. Samo na koncu ulice, kjer sem živel kot otrok, sta si dva politika (politik in političarka) zgradila vile z bazenom z razgledom na Koper in pol koprskega zaliva. Pred njihovimi hišami se ni smelo graditi ničesar. Za ta cirkus, ki smo ga videli zadnja štiri leta v parlamentu, si ne bi vladajoči zaslužili niti minimalca.😉
-
ni potrebe, jaz bom sedaj ko se približujem 200kkm na m6 g192 ki je vsakodnevno v uporabi prvič menjal oba jermena + napenjalec vodne črpalke ne bom menjal, ker je suha ko začne curit ali pa ti jermen cvili, takrat menjaš
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.