g.Wankel Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september pred 9 urami je NevLado napisal: Hvala ovca, daj mi povej kaj naj ženi kupim za drugi avto z budgetom 15k in moram vzet lizing/kredit Kliota dobiš za 16k z boljšo opremo kot se polovica vw/audi/bmw vozi naokoli Bomo skupaj beee Ok, ampak a bo ženi všeč gledat to pred bajto? 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september pred 8 urami je FuManchu napisal: Jaz bi svoji tole, če bi moral za ta denar https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21352939&display=Honda CR-V A ti to resno? Za trinajst let star voz 12.000€? Mislim, ker za 15.000 dobiš popolnoma novega Cliota, pa Stonica, pa kakšen i10, tudi Corso in Picanta pa še kaj bi se našlo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Pred eno uro je g.Wankel napisal: Ok, ampak a bo ženi všeč gledat to pred bajto? Če bo taprave barve, bo OK 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september pred 41 minutami je Slivka napisal: A ti to resno? Za trinajst let star voz 12.000€? Mislim, ker za 15.000 dobiš popolnoma novega Cliota, pa Stonica, pa kakšen i10, tudi Corso in Picanta pa še kaj bi se našlo... Kar imej jih Citiraj
Slivka Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september pred 40 minutami je FuManchu napisal: Kar imej jih A ti to resno? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september (urejeno) Nima vsak denarja kot smeTi.... 😂⬆️ Popravljeno četrtek ob 11:12 od Bini Citiraj
Slivka Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september pred 40 minutami je Bini napisal: Nima vsak denarja kot smeri.... Najbrž si mislil 'kot smeti'... Ja, res je, zato pa raje vozim 16 let starega BTjca kot pa tanartanovejšega Cliota... Oboje je enako zanesljivo, le da BTjca imam, za Cliota pa itak nimam denarja... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
sportman333 Napisano četrtek ob 08:53 Prijavi Napisano četrtek ob 08:53 dne 9. 9. 2025 ob 22:27 je FuManchu napisal: Jaz bi svoji tole, če bi moral za ta denar https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21352939&display=Honda CR-V nisem vedel da ima tudi Honda baby dino motor :), očitno je Mazda to kopirala.... 2 Citiraj
Alex Napisano četrtek ob 12:13 Prijavi Napisano četrtek ob 12:13 Tukaj lepo pojasni, zakaj so na avtocestah kolone? Ko vidim modele, ki bluzijo in sanjajo po prehitevalnem pasu z 120/ uro ali manj, me prime slabo. Ne razumem, kako to, da nekomu, ki ne upa ali zna vozit normalno na avtocesti, kot je to dovoljeno, sploh dajo vozniški izpit. Pa tej so bolj nevarni kot tisti, ki vozijo hitro. Če se že cijazijo, naj se dajo med kamione in tam sanjajo. Včeraj je bilo na avtocesti en kup takih pacientov, ki so naredili še večjo štalo. Najhujši so kamperji in avti z prikolicami. In tudi navadni avti se najdejo,da ne bo pomote. https://www.vsezamojdan.si/levi-pas-na-avtocesti-zakaj-ljudje-vztrajajo/ Citiraj
Z M A J Napisano četrtek ob 12:34 Avtor Prijavi Napisano četrtek ob 12:34 Mož, ki je vedel | 24ur.com WWW.24UR.COM Med skoraj 3000 mrtvimi je eden vedel, da se bo to zgodilo. Dolgo preden je svet vedel za Osamo bin Ladna, je agent FBI že postal... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano četrtek ob 13:24 Prijavi Napisano četrtek ob 13:24 Pred eno uro je Alex napisal: Tukaj lepo pojasni, zakaj so na avtocestah kolone? Ko vidim modele, ki bluzijo in sanjajo po prehitevalnem pasu z 120/ uro ali manj, me prime slabo. Ne razumem, kako to, da nekomu, ki ne upa ali zna vozit normalno na avtocesti, kot je to dovoljeno, sploh dajo vozniški izpit. Pa tej so bolj nevarni kot tisti, ki vozijo hitro. Če se že cijazijo, naj se dajo med kamione in tam sanjajo. Včeraj je bilo na avtocesti en kup takih pacientov, ki so naredili še večjo štalo. Najhujši so kamperji in avti z prikolicami. In tudi navadni avti se najdejo,da ne bo pomote. https://www.vsezamojdan.si/levi-pas-na-avtocesti-zakaj-ljudje-vztrajajo/ Vse je lepo opisano kako in kaj, le Avsrijci pri nas ne upoštevajo prehitevalnega pasu kot je treba! Če ti je kdo napoti na tem pasu je od tujcev v 90% to AU ali penzionisti in zasanjani luzerji v finih makinah.... 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 12 urami Avtor Prijavi Napisano pred 12 urami Slivka bi tule lahko kaj pokomentiral, ko smo že večX debatirali o tej tematiki, npr. da gre od doma proti MS, da verjetno z javnim prevozom izgubi CELOTEN DAN; Prevozna revščina: 60 tisoč Slovencev brez dostopa do javnega prometa | 24ur.com WWW.24UR.COM In čeprav nekatere vznemirjajo že manjše zamude v lokalnem prometu, se v manj poseljenih delih Slovenije soočajo z večjo težavo - prevozno... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Potem ti pa pride kak idiot iz Bruksla težit, kolk je naš folk zaostal, ker ne uporablja javnega prevoza 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Dobro, do Murske Sobote je diagonala čez Slovenijo. Če bi moral sin na avtobus in v Novo Gorico (primestni promet, 25 km), bi se vozil dve uri. Zato smo ga pri 15 poslali v avtošolo (AM-kategorija) in se vozi z "mopedavtom". Ne iz prestiža, ampak iz nuje... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.