Bini Napisano 17. december, 2025 Prijavi Napisano 17. december, 2025 pred 12 urami je Boss napisal: A ti pa glavo v pesek, al kako se gre ta igrica? Sam eno stvar mi povej pa bodi pošten... a si upaš zdajle kupit 2-3 leta star kitajski avto? Kaj pa toliko star japonski, evropski, korejski? Verjetno ne, ampak jaz kupujem vedno nov avto in čez par let, ko bo cx-30 stara 6,7 let bom temeljito razmislil kako in kaj.... Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2025 Prijavi Napisano 18. december, 2025 To bodo veseli na tehničnih pregledih, ko bodo morali sondo vtakniti, da izmerijo pline... Pa kje je izpušna cev? Tako dobro so jo skrili pri znani znamki. #video SIOL.NET Le enemu od petih finalistov izbora Slovenski avto leta se na zadku vidijo izpušne cevi. Dacia bigster jo ima še posebej dobro skrito. 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Agerg Napisano 18. december, 2025 Prijavi Napisano 18. december, 2025 Ajej. Ko smo bili mulci smo gledali samo dve stvari. Kulk ma avto na števcu, pa kulk ma auspufov. Zdaj pa še auspufe skrivajo... 4 Citiraj
Bini Napisano 18. december, 2025 Prijavi Napisano 18. december, 2025 Kitajci delajo pa vidne in to 4kom.pri 1.5 motorjih.... 🫣😂🤣 Citiraj
Alex Napisano 18. december, 2025 Prijavi Napisano 18. december, 2025 Ko smo že pri čajnezih. Po dolgem premisleku in pregledu kup videov in rewievih sem se odločil in pred časom kupil action kamero Insta 360 Ace pro 2. Kamera dela vrhunske posnetke tudi v slabših pogojih svetlobe. Zraven sem dobil še eno rezervno baterijo. Res priporočam tole kamerco. 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 Avstralska vlada bo odkupila orožje, med tem ko Holob bi ga pa kar zastonj pobral. A se sploh zaveda kolk šrotarc ma folk doma. Po napadu v Avstraliji vlada odkupuje orožje WWW.RTVSLO.SI 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 19. december, 2025 Prijavi Napisano 19. december, 2025 Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Avstralska vlada bo odkupila orožje, med tem ko Holob bi ga pa kar zastonj pobral. A se sploh zaveda kolk šrotarc ma folk doma. Po napadu v Avstraliji vlada odkupuje orožje WWW.RTVSLO.SI Kar naj. Jaz ne dam 1c za odkup.... 🥴 Citiraj
skritikrt Napisano 20. december, 2025 Prijavi Napisano 20. december, 2025 dne 17. 12. 2025 ob 6:10 je godlike napisal: Evo, kupil volume control pred 5 leti. 4x tedensko se prešteka vhod. Navadni audio jack. In je šumelo na čase. Prvo sem menjal kabl vhodni, ker ni pomagalo, sem razstavil. Audio jack je imel dva lota počena. Sem polotal. Seveda je ta Volume control kitajc, delan za EU firmo. Pač ni garancije, ker je 3 leta, pa daj kupit novega. Imel sem walkman-e, discman-e, ki so preživeli nošjo in tisoče krat vtikanj in ni lot počil. In to meni vse pove o naših prijateljih. Po eni strani imaš prav,po drugi je pa tudi res,da nam ekologija tukaj orng pljuva v skledo. Nekdaj je bil cin z svincem "standard",danes je dovoljen le še za serviserje...čeprav se ga tu in tam še zmeraj dobi,tudi če si "navadni smrtnik". Jaz,k zbiram bolj "posebne" stare radije ipd.,sem si za ziher naredil "majhno" zalogo...2kg bom najbrž imel dovolj "za zmeraj"😄 Piše "Nur für gewerbliche Anwender" (samo za obrtniško rabo). In,ker se ne sme uporabljati cin z svincem,loti veliko manj zdržijo. Bomo živeli večno,a smeti bo vseeno vedno več,in bomo spet prej "pocrkali"...pa bodi pameten.🙄 Za amatersko rabo zelo priporočam,ker ne zahteva profesionalne opreme,in vseeno omogoča vrhunske rezultate...a seveda POZOR!!!-obvezna odsesovalna oprema ali vsaj kak ventilator,da ti strupene pare ne parijo direkt v faco...in obvezna orng prevetritev!!! (tukaj ni tisti zlobnež svinec,ampak pare od fluksa). *CIN 60/40 1 KG 1mm / F-SW 32 "EL" - Cin - Spajkalna oprema - Delovna oprema in pribor | IC ELEKTRONIKA WWW.IC-ELECT.SI Nakup artikla *CIN 60/40 1 KG 1mm / F-SW 32 "EL". Naročniška številka: 467751106100 Citiraj
Z M A J Napisano 20. december, 2025 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2025 Domen Prevc v igri vetra in živcev do pete zaporedne zmage! WWW.RTVSLO.SI V rumeno majico vodilnega odeti Domen Prevc ima jeklene živce. V spremenljivih razmerah Engelberga je z daljavo finala 142 metrov dobil četveroboj za zmago in je dosegel peti zaporedni uspeh v svetovnem... 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 21. december, 2025 Prijavi Napisano 21. december, 2025 Če ga ne morejo tekmeci zlomit, ga je tokrat veter. 9 m dlje je skočil pa bil "šele" drugi. 1 Citiraj
kacnje Napisano 22. december, 2025 Prijavi Napisano 22. december, 2025 Res škoda, predvsem zaradi rekorda zaporednih zmag. Če mu ne bi smučke po doskoku potegnilo v stran, bi verjetno dobil višje ocene in bi zmagal. Sicer je tudi drugo mesto (še posebej zaradi dolgih in lepih skokov) odličen rezultat. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 22. december, 2025 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2025 Rekord bi z zmago izenačil, za samostojnega bi potreboval potem še 7. zmago, tako da bi se verjetno pa tarkat kaj zalomilo, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 22. december, 2025 Prijavi Napisano 22. december, 2025 Bo odločalo o naši prihodnjosti bolj,kot si mislimo...ne glede z kakega zornega kota gledamo na to stvar. Citiraj
kacnje Napisano 22. december, 2025 Prijavi Napisano 22. december, 2025 pred 6 urami je Z M A J napisal: Rekord bi z zmago izenačil, za samostojnega bi potreboval potem še 7. zmago, tako da bi se verjetno pa tarkat kaj zalomilo, hehe Res je. Izenačil bi rekord. Ampak ok. Bo pa spet začel od začetka. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 22. december, 2025 Prijavi Napisano 22. december, 2025 Germanija samo 0.1 % rasti. Rešitev je da Rusi res napadejo tako kot si želi, in nam vsem že dolgo časa obljublja lajdra&co. Pa da potem Rheinmetall končno začne na veliko proizvajat tanke. Če so se Nemci že odločili da ne bodo več izdelovali edino kar dobro znajo - avtomobile. Nemčija letos le z 0,1-odstotno rastjo BDP-ja. Četrtina podjetij napoveduje poslabšanje. WWW.RTVSLO.SI V Nemčiji je bila letos rast bruto domačega proizvoda le 0,1-odstotna. Prihodnje leto se bo rast nekoliko povečala – za 0,6 odstotka, k temu... 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
g.Wankel Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 Sej še nism niti pit začel 😀 6 1 1 Citiraj
Jest Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 pred 1 uro je jures napisal: New Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV review | Exchange and Mart WWW.EXCHANGEANDMART.CO.UK Mazda's little MX-30 e-Skyactiv R-EV is a Plug-in Hybrid, but a very different one. The rotary... Nova R-EV ima wankla To je staro že skoraj 3 leta 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 26. december, 2025 Prijavi Napisano 26. december, 2025 pred 3 urami je g.Wankel napisal: Sej še nism niti pit začel 😀 Škoda.... 😁🫣😉 1 Citiraj
etcho Napisano 27. december, 2025 Prijavi Napisano 27. december, 2025 dne 26. 12. 2025 ob 9:27 je etcho napisal: Wankel še ni mrtev. Še slovenska novica. 1 Citiraj
etcho Napisano 27. december, 2025 Prijavi Napisano 27. december, 2025 (urejeno) Auto Catalog Archive, če koga zanima ... Pa tudi vzdrževanje avta, če koga zanima. Popravljeno 27. december, 2025 od etcho 1 Citiraj
goB Napisano 27. december, 2025 Prijavi Napisano 27. december, 2025 dne 26. 12. 2025 ob 10:33 je jures napisal: New Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV review | Exchange and Mart Nova R-EV ima wankla Pri nas že dalj časa ni več v prodaji, samo še na Japonskem. 2 Citiraj
Slivka Napisano 29. december, 2025 Prijavi Napisano 29. december, 2025 dne 22. 12. 2025 ob 21:54 je Mraušk Mčk napisal: Germanija samo 0.1 % rasti. Rešitev je da Rusi res napadejo tako kot si želi, in nam vsem že dolgo časa obljublja lajdra&co. Pa da potem Rheinmetall končno začne na veliko proizvajat tanke. Če so se Nemci že odločili da ne bodo več izdelovali edino kar dobro znajo - avtomobile. Če so avtomobili, kot je recimo naš FucksWagen, edino, kar Nemci dobro znajo narediti, potem je boljše, da zaprejo VSO industrijo, vzamejo motike in se lotijo sadit zelje in krompir... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 29. december, 2025 Prijavi Napisano 29. december, 2025 dne 20. 12. 2025 ob 21:57 je Boss napisal: Domenator.💪 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.