Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Evo furca narejena,..temperatura z Zadlogu/Predmeji tudi za 2 dolgi majici čez kratke rokave. Sem pa pacient totalni, sem prišopal v en ovinek cca 60km/h(spust iz Predmeje) zgleda so bile zavore dodobra pregrete, ker sploh niso prijele in sem letel ven v bankino,..se sreča da sem imel 2 dolgi majici gor(so sotale cele). Imam samo roko podrsano od komolca dol. Grem dalje, ob reki vipavi kot tavečji heroj zabluzim v neko blato mi celo kolo zapaca do te mere, da se zadnja guma ni vrtela več in mi je še ketno snelo, da se je zaskočila...sem ene 30min s palčko pucal blato ven 😂 uglavnem kolo razštelano -> reši ga servis. null
-
Wau, kakšen dosežek! Kolikor vem, je tisti krog dolg 23 km. Torej, najprej je naredil 25 km za ogrevanje in potem še 25 km za "dirko". Se pravi 50 km vsega skupaj. Me zanima, če bi mu uspelo narediti 10 krogov v 70,5 minutah, pa da vidimo, koliko časa lahko drži povprečno hitrost 200 km/h... Bi znalo biti, da bi mu na taki dirki bil Tomos D6 ali pa Tomos GP Matulja resna konkurenca, pa čeprav sta 50-kubičnjaka...
-
Noja… v tistem videu Bloch lepo razlozi, da je dodanega DO 10% etanola… nikoli pa ne veš, in se tudi takšno gorivo z dodanim malo nad 5% etanola prodaja kot E10… in v bistvu lahko tankas enako, kot ce bi tankal E5… Je pa vsaj v nemciji E10 malce cenejši od E5…
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.