Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Smo imeli pa kar sceno prejle... Ena sodelavka pri kavi: - "Včeraj me je pa tip tako božansko zadovoljil, kot me ni še nikoli nihče!" Za njo pride druga, ki je ta ni videla, in vpraša: - "In kdo je bil to?" - "Tega pa ne bom povedala nikomur. Sploh pa ne njegovi ženi..."
-
Evo, mi je google AI povedal tole: Global industrial demand for carbon dioxide is a mature, expanding market requiring approximately 230 million metric tons annually. Driven by the food and beverage industry, enhanced oil recovery (EOR), and chemical manufacturing, the sector is valued at over USD 12 billion and is growing at a steady 3.6% annual Torej industrija rabi 230 miljonov kubikov CO2 na leto. Tankaš bencin, plačaš s CO2 😍
-
Žena se vrne s pregleda pri zdravniku in pokaže možu svečke, ki jih je dobila: - "Poglej tele čudne tablete, a ti veš, kako se jih jemlje?" Mož: - "Pojma nimam, pokliči zdravnika, pa ga vprašaj!" Žena pokliče: - "Gospod dohtar, povejte mi no, kako se jemlje tiste arcnije, ki ste mi jih predpisali?" Dohtar: - "Ja gospa, rektalno!" Žena se zahvali in pove možu, da se jih jemlje rektalno. Ampak ne vesta, kako je to in žena spet telefonira: - "Gospod dohtar, jaz ne vem kako je rektalno!" Dohtar: - "Gospa, vzemite jih analno!" Žena se spet zahvali in pove možu, da ji je dohtar rekel, naj jih jemlje analno. Pa ne vesta, kako je analno, zato žena še enkrat pokliče: - "Gospod dohtar, tudi to ne vem, kako se jih vzame analno!" Dohtar: - "No, veste kaj gospa, v rit si jih vtaknite!" Žena pa pravi možu: - "Na, zdej je pa užaljen..."
-
Kmet iz sosednje vasi se oglasi pri eni kmetiji. Potrka na vrata in čaka. Odpre mu en mali fantek. - "Je fotr doma?" - "Ne." - "Kaj pa mat?" - "Ne. Sta oba šla v mesto." - "Kaj pa tvoj starejši brat Berto?" - "Ne, tudi on je šel s starši." Kmet stoji nekaj minut, menca in premišljuje. Fantek mu reče: - "Če rabte kako stvar, vem vse. Vem kje ma fotr kaj od orodja, stroje, žvali - obvladam vse v nulo! Vi kar prašte." Kmetu je bilo nerodno, a vseeno pove: - "Pravzaprav bi moral govoriti z očetom. Torej takole je, tvoj brat Berto je napravil otroka naši Suzani." - "Uuuu, strela... to boste moral pa res s fotrom rešit. Če bik naskoči, vem, da računa 50 evrov, za prasca 20, ne vem pa kok bo zahteval za Bertota..."
-
Pripeljejo Jožeta v bolnico z nekaj opeklinami. Po detajlnem pregledu se zdravnik čudi: - "Pa vi imate več polomljenih kosti kot pa opeklin!" Možakar odgovori: - "Če so me pa gasili z lopato..."
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.