DeTu88 Napisano 30. marec, 2024 Prijavi Napisano 30. marec, 2024 pred 1 uro je luxxx7 napisal: V Italiji zelo hvalijo to olje, vsaj zasledil sem na določenih forumih. V Sloveniji pa niti ne vem kdo je uvoznik za to olje. Več pa ne znam povedati, kot pa to Ja mi imamo pogodbo z njimi, nam dostavljajo maziva in olja za stroje, itd. Kdo je uvozniki niti jaz nevem ker dobimo direkt iz italije. Tudi v nobeni avtotrgovini ga nisem zasledil. Izgleda bo treba sprobat pa porocat izkusnje 😁 1 Citiraj
gotto Napisano včeraj ob 17:48 Prijavi Napisano včeraj ob 17:48 (urejeno) Pozdravljeni, Moji cx-5 g160 se bliža menjava olja. Želel bi zamenjati originalno olje s Shellom. Katero točno Shellovo olje priporočate, ker je v razredu 5w30 kar nekaj različnih variant. Vem, da je bila ta tema že dobro predelana, ampak nikjer nisem našel točnega tipa shellovega olja za omenjen bencinski motor. Za odgovore se zahvaljujem in lep pozdrav Popravljeno pred 14 urami od gotto Citiraj
Jaka32 Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Ultra proffesional. 35 eur na Amazonu. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Shell Helix Ultra Professional AF 5W-30 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Sem šel kupit čistilo za steklo (skrbno pazil, da ni spet anifriz) in zraven opazil tole: Je kdo preizkusil? Kakšen komentar? 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 1 uro je Slivka napisal: Sem šel kupit čistilo za steklo (skrbno pazil, da ni spet anifriz) in zraven opazil tole: Je kdo preizkusil? Kakšen komentar? Za Forda bo dober.... 🫣😉 Citiraj
godlike Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 6 urami je g.Wankel napisal: Shell Helix Ultra Professional AF 5W-30 Tudi jaz sem tega točil v Mazdo, preden sem šel na Ravenol HCL. 1 Citiraj
gotto Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pravkar sem dobil odgovor od zastopnika Shella, kateri mi priporoča, da za omenjen motor uporabim olje Shell helix ultra ect c6 0w20, katero je odobreno s strani Mazde. Kaj vi pravite na to? Bolj ko raziskujem bolj sem zmeden... lp Citiraj
g.Wankel Napisano pred 58 minutami Prijavi Napisano pred 58 minutami No saj načeloma je to res priporočeno olje. Jaz sem napisal, ker si rekel v rangu 5W30. Z 0W20 pa nimam izkušenj, mogoče kdo s CX-5 Skyactiv motorjem? Citiraj
godlike Napisano pred 24 minutami Prijavi Napisano pred 24 minutami Pred eno uro je gotto napisal: Pravkar sem dobil odgovor od zastopnika Shella, kateri mi priporoča, da za omenjen motor uporabim olje Shell helix ultra ect c6 0w20, katero je odobreno s strani Mazde. Kaj vi pravite na to? Bolj ko raziskujem bolj sem zmeden... lp Poglej v knjigo. Mazda 2 2010 je imela 0w20, 5w30 in 15w40. Servis je točil 15w40, jaz sem šel na 5w30. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.